slevai, cerkát kipróbálás szinten használtam a telefonhoz mert sosem volt idegzetem azzal nyomogatni, szóval ezt ki is húzhatjuk. A telefon garanciális decemberig, nem fogok én hozzá venni 1 forintért sem. HR-t szoktam rajta csinálni pár hetente a romot meg nem fogom piszkálni. Ha megveszek egy készüléket, az működjön már. :/
Akkor nem a cerka, de ez a lényegen nem változtat. Ha decemberig garis, akkor nem értem a problémádat. Vidd vissza és megcsinálják. Az meg, hogy IL3-as rommal csodálkozol olyan problémákon amit említettél...
Csendben súgom meg, dobd el az O2-t, vegyél helyette Androidot, és majd szidd azt is, ugyanis az is igényli a frissítést. Ha szerencséd van, akkor megcsinálja neked az OTA frissítést, ha nem, akkor maradnak az egyéb jellegű frissítések, amit ha nem csinálsz meg megint te jársz rosszul. Rá kéne jönni, hogy ezek már nem olyanok mint a régi zárt készülékek. Ha lehet frissíteni, akkor kell is. Teljesen mind1 milyen gyártótól fogsz venni telefont, de mindig lesz olyan elérhető romverzió rá, ami sokkal jobb mint amivel megvetted. Ha ezekkel a dolgokkal nem tudsz együtt élni, vegyél iPhone-t...