Sziasztok , előre tudom nem jó fórumba írok, de nem tudom hova írhatnék, melyik fórumba.
Olyan problémám volna, hogy megszeretném azt oldani a laptopomon,hogy szólhasson a hifim és a házimozi is egyaránt,ha filmet nézek vagy zenét hallgatok,mert külön külön, mind2 megy
de egyszerre nem :/
Az a problémám,hogy a hifit jack kábelen keresztűl összekötöttem a laptoppal a hifin, aux módban szól a zene tökéletesen,de megszeretném oldani,hogy a házimozimon is szólhasson egyszerre. a Tvm összevan kötve a házimozival és a Tvből jön egy hdmi a laptopomba, így tudok a laptopról a tvn keresztűl filmet nézni és úgy hogy szól a házimozin,de ugyanekkor rajta van a hifim is a laptopon,de ilyenkor a hifi nem szól:S mert csak 1 dolog mehet egyszerre a hangkártyámnál, ezt kéne valahogy megoldanom, hogy több dolog is szólhasson egyszerre.
You are not allowed to view links.
Register or
Login Itt látszik tökéletesen, ha hdmi rávan dugva, akkor elmegy a jackről a hang és automatikusan a TV-n szól , márpedig az volna a jó ha szólna a hifimen és a házimozin is egyaránt.
Akinek van ötlete előre is várom és köszönöm, és tényleg ne haragudjatok hogy ide írtam, de nem találtam más fórumot :/ (Elég bonyolult fogalmazásért elnézést:D )