Köszönöm, ezeken a beállításokon már túl vagyok.
Az AS-ben szinte minden létező kombinációt lkipróbáltam, a naptárat egyik esetben sem akarja szinkronizálni. Sem akkor ha benn van a pipa, sem akkor, ha nincs.
Próbáltam "játszani" az ütközések beállításával is (melyik legyen erősebb és maradjon meg), de ez sem vezet eredményre (nem szinkronizál).
Próbáltam az AS-t is és a PDA-ra a WinMobile-t is újratelepíteni, de nem javult meg.
Töröltem minden elemet (naptárbejegyzések, feladatok, feljegyzések - én csak ezeket szinkronizálom) a PDA-ról, töröltem a PC kapcsolatot, majd újra felépítettem azt - semmi eredmény. Az érdekes az, hogy a szinkronizálás során "látja" az AS, hogy van x/x szinkronizálandó bejegyzés (amit felvettem valamely hordozóra), de nem végzi el a szinkronizálást, hanem a következő üzenetet adja:
Attention required, majd erre kattintva új ablakban:
"The following appointments faled to synchronize from the device:
1. Subject: <téma>
Time: <dátum, időpont>
Duration: <időtartam>
Támogatás kód: 1" (a <>-ön belül persze a PDA-ra rögzített adatok szerepelnek, helyesen)
Ez számomra azt mutatja, hogy az AS látja a PSA-t, de valami miatt az Outlook nem működik együtt az AS-sel e téren. Erre kéne orvosság. (Korábban a Windows Mobile 5 alól ugyanezen beállításokkal nem volt baja.)
A feljegyzés és a feladatok szinkronja oda-vissza megy.