2024, 12 18, 16:32:02

Szerző Téma: Airis T620  (Megtekintve 179751 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
Re: Airis T620
« Reply #25 Dátum: 2009, 07 14, 13:44:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
HÁÁT nem tom.Már próbáltam több ámítógéppel is és egyikkel sem akart szinkronizálni amíg más pda igen.Gondolom az usb nem egyből a procira megy hanem van előtte valami jelformálás vagy védelem.Ezért lenne jó kapcsirajz.Eddig a gugli nem hozott eredményt.

Mint írtam is, hogy én is szívtam vele. És emlékszem, hogy valamit állítottam rajta csak azt nem tudom már, hogy mit :oops:  És még mindig nem volt időm megcsniálni a T620-ast >:(  Úgy azért könyebben tudnák segíteni...
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető EvoVI

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Airis T610
  • PDA ROM: win2005
« Reply #26 Dátum: 2009, 12 04, 17:28:00 »
Valaki tudna segíteni a You are not allowed to view links. Register or Loginól nem tudom letölteni egyik ROM-ot sem.Ha valki el tudná küldeni e-mailben vagy msn-en azt nagyon megköszöném.De ha valaki tud egy oldal címet amiről le lehet tölteni az is megfelel.Előre is köszönöm

Nem elérhető fish41

• PDA: Airis T620
  • PDA ROM: r01.3.0701.0823
« Reply #27 Dátum: 2009, 12 06, 21:27:54 »
sziasztok!

Nálam is ez a gáz..az extras oldalról bár lejön a 6,1 de nem leeht kicsomagolni hibás a tömörités.. :-( elég rég óta nem piszkáltam a t620-mat és most láttam hogy fel lehetne rakni rá a vm6x -et .hátha egy kicsit gyorsabb lenne:-) köszi előre is a linket vagy a mailt..
thx!

Üdv!
Fish

Nem elérhető fish41

« Reply #28 Dátum: 2009, 12 06, 22:36:27 »
sziasztok!

Nálam is ez a gáz..az extras oldalról bár lejön a 6,1 de nem leeht kicsomagolni hibás a tömörités.. :-( elég rég óta nem piszkáltam a t620-mat és most láttam hogy fel lehetne rakni rá a vm6x -et .hátha egy kicsit gyorsabb lenne:-) köszi előre is a linket vagy a mailt..
thx!

Üdv!
Fish

sikerült leszedni :-)

Nem elérhető fish41

« Reply #29 Dátum: 2009, 12 07, 00:27:55 »
Valaki tudna segíteni a You are not allowed to view links. Register or Loginól nem tudom letölteni egyik ROM-ot sem.Ha valki el tudná küldeni e-mailben vagy msn-en azt nagyon megköszöném.De ha valaki tud egy oldal címet amiről le lehet tölteni az is megfelel.Előre is köszönöm

elküldöm neked ha megirod a mail cimedet mert nem raktad be publikusba! amugy én felraktam és hibátlanul müködik a 6.1.. üdv fish

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #30 Dátum: 2009, 12 07, 06:26:57 »
Airis T605-höz tudtok 6.1-es vagy akármilyen más ROM-ot, mint a winmo2003?
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető EvoVI

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Airis T610
  • PDA ROM: win2005
« Reply #31 Dátum: 2009, 12 10, 08:14:07 »
Köszönöm fish41 de már sikerült letöltenem nekem is és remekül működik.De azért köszönöm

Nem elérhető Hoffy

• Navigáció / Navigation: Aitis T620
  • PDA ROM: R01.3.0701.0823
« Reply #32 Dátum: 2009, 12 13, 13:53:53 »
Sziasztok!

T620-hoz keresek   rom frissítést amit lehet magyarítani.
Esetleg hogyan kell felrakni az is jó lenne ha kapnék egy kis segítséget.

Köszönöm a segítséget.

Hoffy

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #33 Dátum: 2010, 01 30, 15:42:15 »
Hali!
Apu annyit nyaggatott, hogy mostmár nekiültem így "időben" megnézni a PDA-jat.  :whistle: Csináltam róla egy videot, hogy tulajdonképpen mit is csinál a kicsike. Mert lentebb nem igazán tudtam megfogalmazni :oops:
 Bocsánat a minőségért(vaku meg hogy hosszú lett stb... de nem volt kedvem szenvedni) 1:40től jön az érdekes dolog.
A legfőbb bajom, hogy a Bootmenüben is ugyan ezt csinálja. Mert thebiker írtad, hogy formázzam meg a kártyát és arról. De hiába ugyan úgy elszáll.
Szóval a kérdés, hogy mi a fene baja van tukajdonképpen? :shock: Valami szoftveres gond amit esetleg én is meg tudok csinálni vagy a kijelzőjével van a gond esetleg a navigációs részével mivel hogy navigálás közben indúlt újra és csinálja ezt.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető MrApy

• Navigáció / Navigation: iGo8
  • PDA ROM: Windows Mobile 6.1 Classic
Airis T620 - Outlook szinkron
« Reply #34 Dátum: 2010, 02 03, 12:47:41 »
Segítségeteket kérem a következő problémában.
Tegnap Airis T620 PDA-n cseréltem  a rendszert WinMobile 6.1-re. Azóta a PC-n futó Outlook 2003 szinkron csak részben működik. Feladatok, feljegyzések és kontaktok cserélődnek, de a naptárbejegyzésekhez hozzá sem nyúl. Amit az Outlookba veszek fel, az ott marad, amit a PDA-n, az pedig ott csücsül, nem mászik át egyik a másikra és viszont. Ütközés (időpont tekintetében) nincs (korábban ilyen esetben egymás mellé tette a két találkozót a naptárban - mindkettőben)
Előre is köszönöm.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Airis T620 - Outlook szinkron
« Reply #35 Dátum: 2010, 02 03, 15:20:05 »
Segítségeteket kérem a következő problémában.
Tegnap Airis T620 PDA-n cseréltem  a rendszert WinMobile 6.1-re. Azóta a PC-n futó Outlook 2003 szinkron csak részben működik. Feladatok, feljegyzések és kontaktok cserélődnek, de a naptárbejegyzésekhez hozzá sem nyúl. Amit az Outlookba veszek fel, az ott marad, amit a PDA-n, az pedig ott csücsül, nem mászik át egyik a másikra és viszont. Ütközés (időpont tekintetében) nincs (korábban ilyen esetben egymás mellé tette a két találkozót a naptárban - mindkettőben)
Előre is köszönöm.
Hali!
Szerintem AS-ben nincsen minden kipipálva(többek között a naptár), hogy szinkronizálja.

Nem elérhető MrApy

« Reply #36 Dátum: 2010, 02 03, 17:01:01 »
Köszönöm, ezeken a beállításokon már túl vagyok.  :ok: Az AS-ben szinte minden létező kombinációt lkipróbáltam, a naptárat egyik esetben sem akarja szinkronizálni. Sem akkor ha benn van a pipa, sem akkor, ha nincs.
Próbáltam "játszani" az ütközések beállításával is (melyik legyen erősebb és maradjon meg), de ez sem vezet eredményre (nem szinkronizál).
Próbáltam az AS-t is és a PDA-ra a WinMobile-t is újratelepíteni, de nem javult meg.
Töröltem minden elemet (naptárbejegyzések, feladatok, feljegyzések - én csak ezeket szinkronizálom) a PDA-ról, töröltem a PC kapcsolatot, majd újra felépítettem azt - semmi eredmény. Az érdekes az, hogy a szinkronizálás során "látja" az AS, hogy van x/x szinkronizálandó bejegyzés (amit felvettem valamely hordozóra), de nem végzi el a szinkronizálást, hanem a következő üzenetet adja:
Attention required, majd erre kattintva új ablakban:
"The following appointments faled to synchronize from the device:
1. Subject: <téma>
Time: <dátum, időpont>
Duration: <időtartam>
Támogatás kód: 1" (a <>-ön belül persze a PDA-ra rögzített adatok szerepelnek, helyesen)
Ez számomra azt mutatja, hogy az AS látja a PSA-t, de valami miatt az Outlook nem működik együtt az AS-sel e téren. Erre kéne orvosság. (Korábban a Windows Mobile 5 alól ugyanezen beállításokkal nem volt baja.)

A feljegyzés és a feladatok szinkronja oda-vissza megy.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #37 Dátum: 2010, 02 03, 19:26:59 »
Köszönöm, ezeken a beállításokon már túl vagyok.  :ok: Az AS-ben szinte minden létező kombinációt lkipróbáltam, a naptárat egyik esetben sem akarja szinkronizálni. Sem akkor ha benn van a pipa, sem akkor, ha nincs.
Próbáltam "játszani" az ütközések beállításával is (melyik legyen erősebb és maradjon meg), de ez sem vezet eredményre (nem szinkronizál).
Próbáltam az AS-t is és a PDA-ra a WinMobile-t is újratelepíteni, de nem javult meg.
Töröltem minden elemet (naptárbejegyzések, feladatok, feljegyzések - én csak ezeket szinkronizálom) a PDA-ról, töröltem a PC kapcsolatot, majd újra felépítettem azt - semmi eredmény. Az érdekes az, hogy a szinkronizálás során "látja" az AS, hogy van x/x szinkronizálandó bejegyzés (amit felvettem valamely hordozóra), de nem végzi el a szinkronizálást, hanem a következő üzenetet adja:
Attention required, majd erre kattintva új ablakban:
"The following appointments faled to synchronize from the device:
1. Subject: <téma>
Time: <dátum, időpont>
Duration: <időtartam>
Támogatás kód: 1" (a <>-ön belül persze a PDA-ra rögzített adatok szerepelnek, helyesen)
Ez számomra azt mutatja, hogy az AS látja a PSA-t, de valami miatt az Outlook nem működik együtt az AS-sel e téren. Erre kéne orvosság. (Korábban a Windows Mobile 5 alól ugyanezen beállításokkal nem volt baja.)

A feljegyzés és a feladatok szinkronja oda-vissza megy.
Ha a PDA-n minden töröltél, HR volt akkor lehet, hogy a PC-vel van a gond. Próbáld meg egy másik géppel szinkronizálni.  Jobb ötletem nincs. 
Valójában apué aT620 ami szintén szervizbe van szóval még annyira se tudok segíteni. De rémlik valami, hogy én azzal szívtam sokat hogy egyáltalán lássa a gép és utána a szinkronizálás sem volt a tökéletes.

Nem elérhető MrApy

« Reply #38 Dátum: 2010, 02 08, 09:18:52 »
Köszönöm az együttérző támogatást!  :)
A hét végén foglalkoztam a dologgal egy kicsit, de először nem hozott sok eredményt. Majd miután egyik este kikapcsoltam mind a PC-t, mind a PDA-t és egész éjjel pihentek, másnap reggel összekötve őket gond nélkül szinkronizáltak és ezt a jó szokásukat azóta is tartják. Tényleg nem csináltam velük semmi egyebet (minden korábbi beállítás módosítás után szinkronizálást indítottam, de soha nem végezte el azt a naptár esetében). Csak nem azért fordult ez elő, mert mind MS alkalmazás (WinXP és Outlook, valamint WinMobil 6.1, na meg AS)?  ;)
Eddig is sejtettem, de most már tapasztaltam is: a gépeknek lelkük van. O->- Kicsit meg kell őket simogatni, hagyni kell néha pihenni, utána csodákra képesek!  :ok:

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #39 Dátum: 2010, 02 08, 14:09:29 »
Köszönöm az együttérző támogatást!  :)
A hét végén foglalkoztam a dologgal egy kicsit, de először nem hozott sok eredményt. Majd miután egyik este kikapcsoltam mind a PC-t, mind a PDA-t és egész éjjel pihentek, másnap reggel összekötve őket gond nélkül szinkronizáltak és ezt a jó szokásukat azóta is tartják. Tényleg nem csináltam velük semmi egyebet (minden korábbi beállítás módosítás után szinkronizálást indítottam, de soha nem végezte el azt a naptár esetében). Csak nem azért fordult ez elő, mert mind MS alkalmazás (WinXP és Outlook, valamint WinMobil 6.1, na meg AS)?  ;)
Eddig is sejtettem, de most már tapasztaltam is: a gépeknek lelkük van. O->- Kicsit meg kell őket simogatni, hagyni kell néha pihenni, utána csodákra képesek!  :ok:
ATom fogalmazot meg egy nagyon szép és igaz szösszenetet a Mio-hoz. Amit megfogalmazott szerintem érvényes még a T620-ra valamint az Omniára is.
Ha esetleg nem ismernéd szerintem olvasd el :)

Nem elérhető bob12

• PDA: dsfsdf
  • PDA ROM: sdfdsf
« Reply #40 Dátum: 2010, 02 20, 08:01:13 »
Nekem is szokott lenni gondom az AktiveSync-el. Általában mindig megoldódik. Ennél az Airisnél pl úgy, hogy a lemezen hozzá adott AktiveSync-nél egy újabbat szedtem le  a netről. De a legalapvetőbb hibák, hogy nem szeretik az userek újraindítani se a pda-t, se a gépet. Mert az a bizonyos 42 másodparc az borzasztóan hosszú idő amíg újraindulnak a gépek. Így hát elkezdenek agyalni, hogy mi lehet a gond. Bemennek a settingsbe, tekergetik a potmétert, de még a kenyérpirítóban is megpróbálják beállítani a biost. Azért valljuk be őszintén, hogy jó kis játékot hozott össze nekünk a Microsoft :-).

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #41 Dátum: 2010, 02 20, 08:03:47 »
Nekem is szokott lenni gondom az AktiveSync-el. ...
Egyesek pedig nem szeretik kitölteni rendesen a profiljukat  :whistle:

Tedd meg légyszives :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #42 Dátum: 2010, 02 24, 08:29:48 »
Hali!
Nos, visszakaptam a szerviztől a T620-at. Először ők is kijelző hibára gyanakodtak. De miután kicserélték ugyan úgy előjött a probléma. Mint végül kiderült az akkumlátor körül volt valami gubanc. De a srác nem tudta megmondani csak annyit, hogy nem az akku csak ahhoz kapcsolódó valami. A szervizes meg éppen nem ért rá. Sőt nem is ott csinálták ahova bevittem hanem nekik is tovább kellet küldeni.

Most úgy néz ki, hogy minden okés vele. :)

Nem elérhető hallgatag

• Navigáció / Navigation: Garmin Quest
  • PDA ROM: ?
BT kihangosító használata
« Reply #43 Dátum: 2010, 02 24, 09:25:06 »
Sziasztok,

Szeretném az Airis T620-amat használni Bluetooth kihangosítóval. Meg is találja a kihangosítót, a kapott üzenet szerint csatlokozott is hozzá, mégsem hallani semmit a hangszórókon.
Tudtok segíteni?
Köszönöm

Nem elérhető mormogi39

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA ROM: Wm5
« Reply #44 Dátum: 2010, 04 10, 20:39:05 »
Üdv mindenkinek!
Talán tud valaki segíteni a problémámon, mely a következő.
Igo8 nav. szoftverek sokaságát próbáltam már a gépen, de nem találtam olyat ami akadás, vagy fagyás nélkül ment volna!!!
Hálás lennék, ha valaki megosztaná a verzió számát annak a proginak, amivel nincs hasonló probléma!!!
Köszi!!!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #45 Dátum: 2010, 04 10, 20:54:25 »
Üdv mindenkinek!
Igo8 nav. szoftverek sokaságát próbáltam már a gépen, de nem találtam olyat ami akadás, vagy fagyás nélkül ment volna!!!
Hálás lennék, ha valaki megosztaná a verzió számát annak a proginak, amivel nincs hasonló probléma!!!
Köszi!!!
Egyik haveromnak a PDA-jan láttam iGO 8-ast de az is szaggatot. Szerintem hardveresen gyenguszka az iGO8-hoz.
Apu-nak az iGO2006 az tökéletesen megy :)

Nem elérhető szemmih

• Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA ROM: R01.3.0701.0823
« Reply #46 Dátum: 2010, 04 14, 09:54:29 »
Helló Mindenki!
Tudom, lerágott csont már, de nekem is AIRIS T620 ROM felrakási gondom van! Indulna, de úgy tűnik, a masina nem tudja kicsomagolni. Tud valaki 6.1 esetleg 6.5 ROM ügyben segíteni?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: BT kihangosító használata
« Reply #47 Dátum: 2010, 04 14, 22:17:59 »
Sziasztok,

Szeretném az Airis T620-amat használni Bluetooth kihangosítóval. Meg is találja a kihangosítót, a kapott üzenet szerint csatlokozott is hozzá, mégsem hallani semmit a hangszórókon.
Tudtok segíteni?
Köszönöm
Próbáltad másik kihangosítóval mert a Windows Mobile-os készülékek sajnos BT terén igen válogatósak ? :(

Nem elérhető gtmmx

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: R01.3.0706.0823
« Reply #48 Dátum: 2010, 04 24, 11:11:48 »
Üdv mindenkinek!
Köszi!!!

Az én Airis T620-amon a legelső verzióktól eltekintve eddig minden iGO8 jól futott. A jelenlegi 8.3.4.102680 (gurjon féle skin-nel).

A lefagyással kapcsolatos tapasztalatom az, hogy ha sok progi van elindítva a háttérben, akkor különböző hibajelzésekkel leáll - gondolom a kevés memória miatt. Ha nincs más futó program, nekem stabilan működik.

Az akadásra 3 tipp:

- Kevés memória (nekem 39 MB marad szabadon és nincs gondom)
- Lassú SD kártya
- GPS napló, útvonalmentés be van kapcsolva. (ez is csak lassú sd esetén baj)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #49 Dátum: 2010, 04 25, 11:53:34 »
Az én Airis T620-amon a legelső verzióktól eltekintve eddig minden iGO8 jól futott. A jelenlegi 8.3.4.102680 (gurjon féle skin-nel).

A lefagyással kapcsolatos tapasztalatom az, hogy ha sok progi van elindítva a háttérben, akkor különböző hibajelzésekkel leáll - gondolom a kevés memória miatt. Ha nincs más futó program, nekem stabilan működik.

Az akadásra 3 tipp:

- Kevés memória (nekem 39 MB marad szabadon és nincs gondom)
- Lassú SD kártya
- GPS napló, útvonalmentés be van kapcsolva. (ez is csak lassú sd esetén baj)

Fogalmam sincs, hogy barátom melyik iGO8-at használta. Egyszer láttam futni rajta.

OFF: Azt mondjuk nem érttem, hogy egy taxisnak miért kell hogy legyen iGO :D