2024, 12 18, 09:47:01

Szerző Téma: Airis T620  (Megtekintve 179725 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
Airis T620
« Dátum: 2009, 06 15, 12:58:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kedves Mindenki!

Fórumunk beta állapotból lassan átalakul gammába :) Terveink közt szerepelt, hogy - nevünkhöz hűen - a témaköröket szélesebbre nyissuk. A jelenlegi 1-2 hetes beta állapot azt mutatja, hogy a fórum kényelmesen használható, a közösség kultúrált, a hozzászólások az adott témába vágnak (többnyire :) Legalábbis nincs élvezhetetlen   :ok: ).

Úgyhogy, ötleteket várunk, milyen témákat látnátok szívesen. Minden témára nyitottak vagyunk, ami az oldal címéhez tartozik.

Privát üzenetben pedig jelentkezéseket várunk, rövid bemutatkozással, esetleges referenciákkal (csak ami idevág :) ), téma szerkesztői, felügyeleti pozícióba.

Hali! Ha jól értem akkor itt kell fórumbővítést kérni:D
Szóval ha lehetséges szeretném ha nyitnátok egyet az Airis T620-as modelnak egy topikot. Mert a másik censored oldalt(bocsánat nem szoktam ilyet de a mai cikk után amit közöltek...) nem igazán szeretném többet nézni csak ha nagyon kell majd... És a topikban akadna is majd egy kérdésem azért szeretném ha létrehoznátok. Meg esetleg ha másnak lesznek kérdései akkor korlátozottan tudok segíteni(azért korlátozottan mert apu használja a PDA-t)

Előre is köszönöm!
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Airis T620
« Reply #1 Dátum: 2009, 06 15, 13:05:41 »
Hali! Ha jól értem akkor itt kell fórumbővítést kérni:D
Szóval ha lehetséges szeretném ha nyitnátok egyet az Airis T620-as modelnak egy topikot. Mert a másik censored oldalt(bocsánat nem szoktam ilyet de a mai cikk után amit közöltek...) nem igazán szeretném többet nézni csak ha nagyon kell majd... És a topikban akadna is majd egy kérdésem azért szeretném ha létrehoznátok. Meg esetleg ha másnak lesznek kérdései akkor korlátozottan tudok segíteni(azért korlátozottan mert apu használja a PDA-t)

Előre is köszönöm!

Ha írsz bevezetőt erről a gépről, specifikáció, hasznos oldalak, stb., akkor kicserélem az első hszt arra.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2 Dátum: 2009, 06 15, 13:23:10 »
Okés! Olyan 17:00kor érek haza utána elkezdek egy kicsit  :google2:-zni és elküldöm emailben, hogy ne OFF-oljuk szét a témát:D
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #3 Dátum: 2009, 06 15, 13:38:12 »
Javaslom térjetek ki s a romfrissítésre. Ez nem számit  :warez: -nak. A napokban segített volna nagyon !!!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #4 Dátum: 2009, 06 15, 13:43:08 »
Javaslom térjetek ki s a romfrissítésre. Ez nem számit  :warez: -nak. A napokban segített volna nagyon !!!!
Nem folynék bele csak a topik hsz-einek módosításába, ha lehet  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #5 Dátum: 2009, 06 15, 18:19:12 »
Már írom a bemutatót, hogy mégis a kedves olvasó tudja hova tenni a gépet! De mint megtudtam hogy holnap lesz JAVA UV-m...  :shock: :shock: :shock: >:(

A másik dolog ezzel a rommal kapcsolatban. Én még a Miokán se cseréltem le pedig frici kolegának már megigértem :oops: És ami késik az később jön el... :D
Szóval a ROM-os dolog nem kifejezetten az én asztalom. A másik, hogy a PDA-t apukám használja és ő mintegy 100km-re van Szegedtől. És hát ő az az egyszerű User aki tényleg csak azért vette, hogy GPS jegyzetek skype stb... Tehát nem kifejezetten érdekli ezen része a dolgoknak. De nyilvánvalóan azért ha tudok segítek ebben a topikban is. Habár most épp azért kértem a topikot mert a PDA az bedöglött  >:(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #6 Dátum: 2009, 06 15, 18:27:16 »
Már írom a bemutatót, hogy mégis a kedves olvasó tudja hova tenni a gépet! De mint megtudtam hogy holnap lesz JAVA UV-m...  :shock: :shock: :shock: >:(

A másik dolog ezzel a rommal kapcsolatban. Én még a Miokán se cseréltem le pedig frici kolegának már megigértem :oops: És ami késik az később jön el... :D
Szóval a ROM-os dolog nem kifejezetten az én asztalom. A másik, hogy a PDA-t apukám használja és ő mintegy 100km-re van Szegedtől. És hát ő az az egyszerű User aki tényleg csak azért vette, hogy GPS jegyzetek skype stb... Tehát nem kifejezetten érdekli ezen része a dolgoknak. De nyilvánvalóan azért ha tudok segítek ebben a topikban is. Habár most épp azért kértem a topikot mert a PDA az bedöglött  >:(
Ez már rád szárad :)
Annyit tudok segíteni, hogy kukkold meg a HD Custom rom topikot, ott kiváló írásokat találsz ehhez a géphez :D

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7 Dátum: 2009, 06 15, 19:05:10 »
Ez már rád szárad :)
Annyit tudok segíteni, hogy kukkold meg a HD Custom rom topikot, ott kiváló írásokat találsz ehhez a géphez :D

Elfogadod tőlem ezt a virágot Szélvészke? O->- O->- O->-
Amint felmerül kérdés megpróbálok utána nézni. Mindjárt kész kb 20 perc és elküldöm emailbe a tesztet vagy bemutatót vagy mittom én minek nevezzem:D
És aztán beleásom magam a JAVA rejtelmeibe... Elvégre még van kb olyan 16 órám, hogy egy kétkötetes könyvet bevágjak:D

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #8 Dátum: 2009, 06 15, 19:27:05 »

Javaslom ezt az oldalt ha nem ismeted volna.

Épp egy softweresen elszállt T610-et kellet életre lehelni. Ezzel sikerült! WM 6.1-el is!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #9 Dátum: 2009, 06 15, 19:46:01 »

Javaslom ezt az oldalt ha nem ismeted volna.

Épp egy softweresen elszállt T610-et kellet életre lehelni. Ezzel sikerült! WM 6.1-el is!

Köszi! El is felejtettem, hogy van. :D Multkor asszme épp a használati utasítást töltöttem le  :)
Apu PDA-jának a "tünetei" a következők:
Ment a GPS majd újraindult és "berácsozodott" a képernyő(kb 1pixel-szer 1pixeles) És lemegy az Airis logó és ott megáll és világít az összes lámpa. Nemtudom, hogy garis-e még ha nem akkor megpróbálok egy ROM frissítést. Ha garis akkor szerencsénk van :D  És ha végképp pechünk van akkor meg...
De azért bízok benne, hogy valaki már találkozott ilyennel! Leejtve meg ilyesmi nem volt, apám úgy vigyáz rá mint a hímes tojásra...

u.i.: Pati ment egy email! :)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #10 Dátum: 2009, 06 15, 20:57:46 »
Köszi! El is felejtettem, hogy van. :D Multkor asszme épp a használati utasítást töltöttem le  :)
Apu PDA-jának a "tünetei" a következők:
Ment a GPS majd újraindult és "berácsozodott" a képernyő(kb 1pixel-szer 1pixeles) És lemegy az Airis logó és ott megáll és világít az összes lámpa. Nemtudom, hogy garis-e még ha nem akkor megpróbálok egy ROM frissítést. Ha garis akkor szerencsénk van :D  És ha végképp pechünk van akkor meg...
De azért bízok benne, hogy valaki már találkozott ilyennel! Leejtve meg ilyesmi nem volt, apám úgy vigyáz rá mint a hímes tojásra...

u.i.: Pati ment egy email! :)

Semmi para!!! Pont ez volt a másik gépen is!!! Fat 32-re formázd a kártyát és mehet fel a rom. Sajna csak ez fog segíteni!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #11 Dátum: 2009, 06 15, 21:18:01 »
Semmi para!!! Pont ez volt a másik gépen is!!! Fat 32-re formázd a kártyát és mehet fel a rom. Sajna csak ez fog segíteni!

Oké! Köszi!:) Majd valószínűleg csak hétvégén megyek haza és akkor tom csak kézbe venni a dolgokat:) De akkor lehet, hogy majd még kérdezek :D

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #12 Dátum: 2009, 06 15, 21:29:49 »
Oké! Köszi!:) Majd valószínűleg csak hétvégén megyek haza és akkor tom csak kézbe venni a dolgokat:) De akkor lehet, hogy majd még kérdezek :D

Keresd meg petishow-t. Ő csinálta most, biztos segíteni fog!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13 Dátum: 2009, 06 15, 22:46:18 »
Keresd meg petishow-t. Ő csinálta most, biztos segíteni fog!

Köszi a tippet! :D Ha nem boldogulok úgyis sikítani fogok:D

Nem elérhető Krueger

• Navigáció / Navigation: Igo8 8.0.0.88902 2009.02.1
  • PDA: I900 16gb
  • PDA ROM: SK002 DXID1 2605
« Reply #14 Dátum: 2009, 07 06, 20:53:56 »
HI!
romfrissites!!
En az airisemen a wm6.1 v1.6 (nagyon jooo!) ot hasznalom jelenleg de alig varom a kovetkezot
amit itt lehet megtalalni hamarosan

Ez egy francia forum es mar elkeszult az uj win6.1-es rom2.1-es verzio de meg csak franciaul
azt igeri a rommester(CrashOver ) hogy hamarosan angolul is.
addig is azt mondjak hogy hasznaljuk ezt airis t620-ra:
 ENGLISH VERSION 2.1 for Mio P350/P550
mert ez is jo hozza de en meg nem probaltam inkabb megvarom a t620-ra valot.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #15 Dátum: 2009, 07 06, 23:11:21 »
Köszi Az infót!:) Nekem még sajnos nem volt időm arra, hogy ROM-ot frissitsek az Airisen de nagyon bizok benne, hogy az a baja...

Nem elérhető Anonimi

• PDA: HUAWEI MATE 20 PRO
  • PDA ROM: Gyári 10 EMUI 10.1
« Reply #16 Dátum: 2009, 07 10, 19:42:28 »
A megjelenése után vettem meg az AIRIS-t. Bíztam benne, mert nem kínai (azt hiszem Spanyol, bár biztosan ezt is Kínában gyártják  :) ).
Lényeg, hogy ma már a lányaim használják inkább, mert az Omnia (jaj, ugye ez nem a reklám helye?  :D ) átvette a helyét. De 400 MHz-es Samsung procija van, és szerintem ez többet érdemel, úgyhogy érdekelne a ROM frissítése.
Most már sínen vagyok! (József Attila)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #17 Dátum: 2009, 07 10, 21:28:46 »
A megjelenése után vettem meg az AIRIS-t. Bíztam benne, mert nem kínai (azt hiszem Spanyol, bár biztosan ezt is Kínában gyártják  :) ).
Lényeg, hogy ma már a lányaim használják inkább, mert az Omnia (jaj, ugye ez nem a reklám helye?  :D ) átvette a helyét. De 400 MHz-es Samsung procija van, és szerintem ez többet érdemel, úgyhogy érdekelne a ROM frissítése.

Hali!

Én még mindig nem jutottam odáig, hogy fater T620-sával kezdjek valamit(lásd lentebb).  :oops: :oops: De most a hétvége folyamán biztos megcsinálom már rá is tettem a töltőre :D

ROM-okban nagyon nem vagyok otthon de asszem lassan el kell kezdenem ezt is :-X Én azt teszem fel ami You are not allowed to view links. Register or Login -n van. És ha ezt bejezetem és működik akkor jöhet a Mioka :D

Nem elérhető Anonimi

• PDA: HUAWEI MATE 20 PRO
  • PDA ROM: Gyári 10 EMUI 10.1
« Reply #18 Dátum: 2009, 07 12, 20:31:34 »
Hali!

Én még mindig nem jutottam odáig, hogy fater T620-sával kezdjek valamit(lásd lentebb).  :oops: :oops: De most a hétvége folyamán biztos megcsinálom már rá is tettem a töltőre :D

ROM-okban nagyon nem vagyok otthon de asszem lassan el kell kezdenem ezt is :-X Én azt teszem fel ami You are not allowed to view links. Register or Login -n van. És ha ezt bejezetem és működik akkor jöhet a Mioka :D

Én felraktam. Működik! Köszi!
Most már sínen vagyok! (József Attila)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #19 Dátum: 2009, 07 13, 07:53:42 »
Én felraktam. Működik! Köszi!
Szivesen! :)
Nekem csak nem volt időm felrakni...  És ami késik az később jön el :D

Nem elérhető maxim

• Navigáció / Navigation: Blaupunkt 5.3
  • PDA: Telenor one touch
  • PDA ROM: QME2.0
« Reply #20 Dátum: 2009, 07 13, 09:20:22 »
Sziasztok.

Kaptam egy ismerősömtől egy ilyen készüléket javításra.Nem indult el , csak az AIRIS feliratig ment.A romot frissítettem  a You are not allowed to view links. Register or Login lévő WM6-ra.Ezzel jó is lett.Viszont az activesync nem látja a készüléket,a tulaj szerint már előtte se látta a másik rommal.A csati tisztítása megvolt  ,a töltést veszi . Van valakinek esetleg kapcsolási rajza hozzá? Vagy találkoztatok már ilyen hibával?

Üdv.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #21 Dátum: 2009, 07 13, 10:11:22 »
Sziasztok.

Kaptam egy ismerősömtől egy ilyen készüléket javításra.Nem indult el , csak az AIRIS feliratig ment.A romot frissítettem  a You are not allowed to view links. Register or Login lévő WM6-ra.Ezzel jó is lett.Viszont az activesync nem látja a készüléket,a tulaj szerint már előtte se látta a másik rommal.A csati tisztítása megvolt  ,a töltést veszi . Van valakinek esetleg kapcsolási rajza hozzá? Vagy találkoztatok már ilyen hibával?

Üdv.
Próbáld meg először a régi módszert, remélem van benne ilyen opció:
settings, connections, Usb To pc, pipa be vagy ki, ha bent van.

Nem elérhető maxim

« Reply #22 Dátum: 2009, 07 13, 12:07:04 »
Hello.

Igen van benne ,már ezen is túl vagyok.Ezért gyanakodok hardveres hibára.
Üdv.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #23 Dátum: 2009, 07 13, 14:33:02 »
Hello.

Igen van benne ,már ezen is túl vagyok.Ezért gyanakodok hardveres hibára.
Üdv.
Hali!

Szerintem ha tölti akkor elég nagy százalékban kizárható a hardveres probléma! Nekem olyan volt, hogy faternak a T620-át szinkronizálni akartam a laptoppal. Nem akarta nekem se látni az istené se majd gondolt egyet és látta... Ez mind szép és jó volt csak ezek után meg a Miokámat nem látta >:(

Nem elérhető maxim

« Reply #24 Dátum: 2009, 07 14, 06:04:39 »
HÁÁT nem tom.Már próbáltam több ámítógéppel is és egyikkel sem akart szinkronizálni amíg más pda igen.Gondolom az usb nem egyből a procira megy hanem van előtte valami jelformálás vagy védelem.Ezért lenne jó kapcsirajz.Eddig a gugli nem hozott eredményt.