T-Mobilos szolgáltatói ROM-om volt, próbálkoztam a XDHK2-vel, majd a DXHK3, végül a DXHL3 final-al, mindegyiknél azt tapasztaltam, hogy a T-Mobile mobil-TV szolgáltatást nem tudom elérni, de a T-mobilos oldal azt állítja, hogy a készülékem nem alkalmas a TV nézéshez, holott az eredeti BSHI1-en még működött. Visszaálltam a BSHI1-re (T-Mobole szolgáltató) és megint megy, lehet valamit tenni, hogy a többi ROM-okkal is elérhető legyen a szolgáltatás?
Arra gondoltam, valahonnan a T-Mobile megállapítja, hogy a készülék alkalmas-e, nyilvánvalóan valahol a Samiban tárolva van, de hól, és mi módon bírálható felül?
Szertnék új ROM-ra váltani, de jelenleg a mobil-TV szolgáltatás hiánya ebben megakadályoz.
Viszont egy változást tapasztaltam az eredeti (gyári) és a most rátöltött BSHI1 között, mégpedig az iGo-8 használata során. A mostani (patiente oldalán ajánlott szolgáltatói: You are not allowed to view links.
Register or
Login) ROm-nál tudom használni az iGo energiatakarékos módot, egy navigációs eseményt követően 20 másodperc múlva leveszi a világítást a kijelzőről, majd a következő navigációt megelőzően 1 km-rel elöbb visszakapcsolja automatikusan a világítást, de közben az alapkép halványan (világítás nélkül) látható, sőt a hang utasítások is működnek közben.