2024, 11 28, 16:04:51

Szerző Téma: Szerviz romok  (Megtekintve 24110 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Szerviz romok
« Reply #50 Dátum: 2009, 03 15, 21:28:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Maci70!
 Neked is köszönöm!Az eoldalon láttam egy részletes segítséget,szerintem igénybe fogom venni!
Ezt is alapul veheted  ;) You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kicsibacsi

• PDA: SE X 10 mini
  • PDA ROM: Andoid 1.6
« Reply #51 Dátum: 2009, 03 15, 22:14:41 »
Uraim!Köszönöm a segítséget!
A Hold kisebb, mint a Föld, de messzebb is van!

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #52 Dátum: 2009, 03 15, 22:21:25 »
Uraim!Köszönöm a segítséget!

A Pati hölgy!  O->-

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #53 Dátum: 2009, 03 15, 22:25:29 »
Na ez tök égő!Bocsánatot kérek,és legmélyebb tiszteletem patience-nak!

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #54 Dátum: 2009, 03 16, 09:48:17 »
Sziasztok!Sajnos nem sikerül a frissítés,már az elején elakadok!A frissítési lépéseknél a 4. pontban leírtakat (Indítsd el a Pda-n a Windows\DataConnection.exe filet, és válaszd a Phone-t.
        Dugd rá a pc-re és várd meg amig települ rendesen a driver.) nem  tudom megcsinálni.Ez a hibaüzenet jön: "Warning!You can change USB Path when USB Cable is not connected,USB Path will not be changed".Mit csinálok rosszúl?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #55 Dátum: 2009, 03 16, 10:30:29 »
Sziasztok!Sajnos nem sikerül a frissítés,már az elején elakadok!A frissítési lépéseknél a 4. pontban leírtakat (Indítsd el a Pda-n a Windows\DataConnection.exe filet, és válaszd a Phone-t.
        Dugd rá a pc-re és várd meg amig települ rendesen a driver.) nem  tudom megcsinálni.Ez a hibaüzenet jön: "Warning!You can change USB Path when USB Cable is not connected,USB Path will not be changed".Mit csinálok rosszúl?
Rá van dugva a pda a pc-re amikor a dataconnection.exet indítod?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #56 Dátum: 2009, 03 16, 11:21:05 »
Igen,rá van dugva.Az a helyzet,hogy kb. a tizedik kísérletre sikerült a dolog.Már frissítettem is a romot!Láthatóan gyorsabb lett,és megjelent egy-két program ikon ami eddig nem volt.Köszönöm szépen a segítséget!Ez (XDHK2) a legfrissebb magyar nyelvű rom?Sajnos nem tudok angolul,ezért nekem csak a magyar verziók jók.Még egyszer bocsánatot kérek a tegnapiért!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #57 Dátum: 2009, 03 16, 12:01:25 »
Igen,rá van dugva.Az a helyzet,hogy kb. a tizedik kísérletre sikerült a dolog.Már frissítettem is a romot!Láthatóan gyorsabb lett,és megjelent egy-két program ikon ami eddig nem volt.Köszönöm szépen a segítséget!Ez (XDHK2) a legfrissebb magyar nyelvű rom?Sajnos nem tudok angolul,ezért nekem csak a magyar verziók jók.Még egyszer bocsánatot kérek a tegnapiért!
Az üzenet azt jelenti:
Csak akkor tudod megváltoztatni, ha nincs bedugva az usb kábel.

Nem elérhető kicsibacsi

« Reply #58 Dátum: 2009, 03 16, 13:10:52 »
Köszi szépen!

Nem elérhető fcseh

• Nem: Férfi
  • Rendszergizda..:)
    • Sok hasznos megoldás kis helyen!
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy N5100
  • PDA: Samsung Galaxy N5100
  • PDA ROM: Gyári 4.4.2
« Reply #59 Dátum: 2009, 03 17, 06:59:06 »
Azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e újabb magyar ROM?
DXHK2 nem egy mai darab...
Ha már nagyon unatkozol. :)

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
« Reply #60 Dátum: 2009, 03 17, 07:04:57 »
Azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e újabb magyar ROM?
DXHK2 nem egy mai darab...

Ki tudja, hogy megcsinálják-e valamelyik újat..
Igazából rá lehet tenni a DXIA5-re is, alig lesz lassabb!

Kalmania szerzeménye, ezzel tökéletesen müxik (ha valaki még nem ismerné!!):

You are not allowed to view links. Register or Login (jobb alul -> Save file to your PC)

Kibontás után először az *_ulc, *_certified, majd a *_1in1_V02 végű .cab file-t kell telepíteni. SR után kiválasztani a magyar lokalizációt, és kivárni a telepítést, ami max. 2 perc. Végül Start menü/Beállítások/Területi beállítások/ Hungarian/OK, ha nem lenne átállítva. Ezek után vigyorogva használ.. :D

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
« Reply #61 Dátum: 2009, 03 17, 07:12:01 »
Még egy link az előzőhöz:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #62 Dátum: 2009, 03 17, 09:53:21 »
Még egy link az előzőhöz:

Ebben a topikban is megvan a link, csak senki nem ott keresi, pedig az pont a Sunyiszoft magyarításért van :) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető egresij

• Egresi János - Kastélyok
  • Navigáció / Navigation: iGo8.3.2.138649 All Európa
  • PDA: i900-Win 6.5
  • PDA ROM: i900-DXID1 WM 6.5 (Romovics, angol)
« Reply #63 Dátum: 2009, 03 17, 21:50:21 »
Ki tudja, hogy megcsinálják-e valamelyik újat..
Igazából rá lehet tenni a DXIA5-re is, alig lesz lassabb!

Kalmania szerzeménye, ezzel tökéletesen müxik (ha valaki még nem ismerné!!):

You are not allowed to view links. Register or Login (jobb alul -> Save file to your PC)

Kibontás után először az *_ulc, *_certified, majd a *_1in1_V02 végű .cab file-t kell telepíteni. SR után kiválasztani a magyar lokalizációt, és kivárni a telepítést, ami max. 2 perc. Végül Start menü/Beállítások/Területi beállítások/ Hungarian/OK, ha nem lenne átállítva. Ezek után vigyorogva használ.. :D

Én rátöltöttem a DXIA5-re, nem tudtam megszokni az angolt, barátságosabb a magyar nyelv. Csak a LANG_Samsungi900_1in1_V02.cab -ot futtatam le, és a nyelv választást követően, újraindult, és már magyarúl beszél, kivéve az új progikat így az új GPS a régi formában jelenik meg, de viszont jól működik. A korábbi ROM verziókban az XTRA betöltésekor hosszú homokóra és nem jött le semmi (nem is csatlakozott a GPRS), most viszont csatlakozik és visszaigazolja, hogy ltöltötte a legfrissebb fájlt. A műhold fogás az iGóban 10-20 másodperc.
Egresi János

Nem elérhető balkane

• PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: XDHK2
« Reply #64 Dátum: 2009, 03 17, 23:37:41 »
Sziasztok!
Még pár hónapja feltettem a magyarított szerviz romot, az XDKH2-t és most a garancia miatt visszatenném a szolgáltatói romot.
A problémám csak annyi, hogy most valahogy nem akarja felismerni a pda-t az újraindítás után.
Mindent ugyanúgy csinálok, ahogy az első romfrissítésnél és minden a leírtaknak megfelelően, teleptítek, indítgatok, probáltam úgy is, hogy nem soft resettel indítom újra a pda-t, hanem ki és be kapcsolom, de nem nagyon akarja megtalálni: No PDA device found close connection, csak ennyit ír ki.
Az egészet azért akarom visszarakni, mert egyik napról a másikra behaltak a hardver gombok, illetve ha üzemanyag takarékos üzemmódban van, akkor életre tudom kelteni velük, de rögtön elindul tőle a fényképezőgép. Ugyanezt csinálja, ha a bekapcs gombbal élesztem fel. Remélem, hogy a romfrissítés megoldja ezt, ha nem akkor meg megyek reklamálni T-mobilékhoz.

Nos, találkozott már valaki ezzel a problémával? Esetleg valami ötlet, hogy mit csináljak, hogy megtalálja egymást az xp és a pda?

Előre is köszönöm,
balkane

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #65 Dátum: 2009, 03 18, 00:30:59 »
Sziasztok!
Még pár hónapja feltettem a magyarított szerviz romot, az XDKH2-t és most a garancia miatt visszatenném a szolgáltatói romot.
A problémám csak annyi, hogy most valahogy nem akarja felismerni a pda-t az újraindítás után.
Mindent ugyanúgy csinálok, ahogy az első romfrissítésnél és minden a leírtaknak megfelelően, teleptítek, indítgatok, probáltam úgy is, hogy nem soft resettel indítom újra a pda-t, hanem ki és be kapcsolom, de nem nagyon akarja megtalálni: No PDA device found close connection, csak ennyit ír ki.
Az egészet azért akarom visszarakni, mert egyik napról a másikra behaltak a hardver gombok, illetve ha üzemanyag takarékos üzemmódban van, akkor életre tudom kelteni velük, de rögtön elindul tőle a fényképezőgép. Ugyanezt csinálja, ha a bekapcs gombbal élesztem fel. Remélem, hogy a romfrissítés megoldja ezt, ha nem akkor meg megyek reklamálni T-mobilékhoz.

Nos, találkozott már valaki ezzel a problémával? Esetleg valami ötlet, hogy mit csináljak, hogy megtalálja egymást az xp és a pda?

Előre is köszönöm,
balkane
gondolom a Samsung XP modem drivert feltelepítetted a PC-re....

Nem elérhető balkane

« Reply #66 Dátum: 2009, 03 18, 02:31:18 »
Persze, mondom már ötletem sincs mit csinálhatnék máshogy, vagy mit próbáljak ki, mert mindent megtettem, amit megtehettem:)) Próbáltam már különböző romokkal is, de mindegyikre azt írja ki. Na, holnap megpróbálom melóhelyen is, hátha gépemmel problémázik.

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #67 Dátum: 2009, 03 18, 10:04:16 »
HR-t csináltál? Csak tipp.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #68 Dátum: 2009, 03 18, 19:11:00 »
Sziasztok!

Előre is köszönöm,
balkane
Uninstalláld az activesync-et,töröld ki a C/Program files mappából a Microsoft Activesync mappát,küldj rá egy regcleanert,majd pc restart.
PDA-n hard reset.
AS-t telepítsd újra,csatlakoztasd a PDA-t.
Ha ezután sem meg,akkor próba egy másik XP-n,ha ott sem megy,akkor add be a szervizbe,hogy frissítsenek rajta romot.

Nem elérhető egresij

• Egresi János - Kastélyok
  • Navigáció / Navigation: iGo8.3.2.138649 All Európa
  • PDA: i900-Win 6.5
  • PDA ROM: i900-DXID1 WM 6.5 (Romovics, angol)
« Reply #69 Dátum: 2009, 03 18, 22:04:06 »
Küzködöm mindenféle ROM-al (Eredeti szolgáltatói, különböző szerviz, angol, magyarított), mindegyiknek van valami hiányossága.
Elmentem egészen az XDIA5-ig.

Pld. Szolgáltatói (T-mobil)-in lehet csak a Mobil TV szolgáltatást nézni, a többin nem. Az angol nyelvűekkel nyelvi ellenszenvem van, plusz, más kompatibilitási gondok is vannak (fagyás, program error, stb.)
A problémák ellenére a legstabilabb mégis az eredeti szolgáltatóival volt a leg kevesebb bajom (BSHI1).

Van igazán jó és használható ROM verzió?
Egresi János

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #70 Dátum: 2009, 03 18, 23:43:46 »
Küzködöm mindenféle ROM-al (Eredeti szolgáltatói, különböző szerviz, angol, magyarított), mindegyiknek van valami hiányossága.

Pld. Szolgáltatói (T-mobil)-in lehet csak a Mobil TV szolgáltatást nézni, a többin nem. Az angol nyelvűekkel nyelvi ellenszenvem van, plusz, más kompatibilitási gondok is vannak (fagyás, program error, stb.)
A problémák ellenére a legstabilabb mégis az eredeti szolgáltatóival volt a leg kevesebb bajom (BSHI1).

Érdekes a problémád. Körülbelül 40-50 program van feltelepítve a pdamra, és nincs kompatibilitási problémám. Hetekig nem kell Soft resetet nyomni, nem fogy el egyik memória sem. Igaz, hogy sosem használtam szolgáltatós romot, mobil tv előfizetésem sincs, írtózom a magyarítástól, mint ráerőszakolt alkalmazástól, de az elmúlt pár évem pdait alapul véve magasan ez a legjobb mind közül.
Soha nem hagyott cserben az elmúlt pár hónapban. Korábban volt, hogy mély álomba szenderült, de a mostani romokkal már semmi gondom sincs. 

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #71 Dátum: 2009, 03 19, 00:33:16 »

BSHI1?????Nálam használhatatlan volt .Lassú.akku idő egy nagy nulla.Azt hittem egy rossz vicc...Érdekes azonnal ROM-ot frissítettem mert olyan rossz volt...

irmes

• Vendég
« Reply #72 Dátum: 2009, 03 19, 19:51:04 »
BSHI1?????Nálam használhatatlan volt .Lassú.akku idő egy nagy nulla.Azt hittem egy rossz vicc...Érdekes azonnal ROM-ot frissítettem mert olyan rossz volt...

Egyetértek o16v-vel! Én is azt 2 hétig bírtam és nagy keményen nekiálltam romot frissíteni,de lett egy szép téglám.  :)  De hát minden ember a hibáiból tanul.   :D

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #73 Dátum: 2009, 03 19, 22:42:07 »
Egyetértek o16v-vel! Én is azt 2 hétig bírtam és nagy keményen nekiálltam romot frissíteni,de lett egy szép téglám.  :)  De hát minden ember a hibáiból tanul.   :D
Hát igen, az éhes és döcögős BSHI1... :D
Amint eleget olvastam és tanítottatok repült a francba! :D

Nem elérhető balkane

« Reply #74 Dátum: 2009, 03 21, 18:29:47 »
Uninstalláld az activesync-et,töröld ki a C/Program files mappából a Microsoft Activesync mappát,küldj rá egy regcleanert,majd pc restart.
PDA-n hard reset.
AS-t telepítsd újra,csatlakoztasd a PDA-t.
Ha ezután sem meg,akkor próba egy másik XP-n,ha ott sem megy,akkor add be a szervizbe,hogy frissítsenek rajta romot.

Zombie! Nagyon köszönöm a tippet, a RegCleaner segített szerintem végül, ugyanis sikerült kapcsolatot létesíteni és felment rá a hivatalos szolgáltatói rom.
Ami továbbra is probléma viszont, hogy a gombjai még így sem akarnak működni. Működött 1 percig:( De sebaj, megy vissza T-mobilékhoz, már semmi akadálya, hogy adhassanak egy másikat:) Remélem összejön!
Köszönöm mégegyszer a segítséget!