Sziasztok!
Még pár hónapja feltettem a magyarított szerviz romot, az XDKH2-t és most a garancia miatt visszatenném a szolgáltatói romot.
A problémám csak annyi, hogy most valahogy nem akarja felismerni a pda-t az újraindítás után.
Mindent ugyanúgy csinálok, ahogy az első romfrissítésnél és minden a leírtaknak megfelelően, teleptítek, indítgatok, probáltam úgy is, hogy nem soft resettel indítom újra a pda-t, hanem ki és be kapcsolom, de nem nagyon akarja megtalálni: No PDA device found close connection, csak ennyit ír ki.
Az egészet azért akarom visszarakni, mert egyik napról a másikra behaltak a hardver gombok, illetve ha üzemanyag takarékos üzemmódban van, akkor életre tudom kelteni velük, de rögtön elindul tőle a fényképezőgép. Ugyanezt csinálja, ha a bekapcs gombbal élesztem fel. Remélem, hogy a romfrissítés megoldja ezt, ha nem akkor meg megyek reklamálni T-mobilékhoz.
Nos, találkozott már valaki ezzel a problémával? Esetleg valami ötlet, hogy mit csináljak, hogy megtalálja egymást az xp és a pda?
Előre is köszönöm,
balkane