2024, 12 18, 13:54:54

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 135957 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Darazs

• Nem: Férfi
  • Darázs
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Litening 6.1
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #2725 Dátum: 2010, 06 10, 12:17:46 »
.. Állat az 1.6-os, simán fut!

KÖSZÖNÖM!

Manila 2.5-t hogyan magyarítom?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #2726 Dátum: 2010, 06 10, 12:42:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
.. Állat az 1.6-os, simán fut!

KÖSZÖNÖM!

Manila 2.5-t hogyan magyarítom?

A szokásos módon a MUI-ban átírod az értéket, de a MagyarAddon-t is felinstallhatod. Menni fog, még kifejezetten ehhez még nem volt időm elkészíteni, most is nyakamba van minden.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető boldikem

• PDA: HTC Touch HD T8282
  • PDA ROM: blackSTONEhenge v2.2 Max Manila 2.5 Radio: 1.17.25.09
« Reply #2727 Dátum: 2010, 07 16, 23:58:35 »
Szia Wajk!

Nekem a 2.0 van fent és van 1-2 problémám amire még nem találtam megoldást: az egyik ilyen az üzeneteknél van, amikor rezgőre állítom és a kijelző ki van kapcsolva egy új sms-nél nem rezeg csak mikor már visszakapcsolom a kijelzőt. Ez kb. 10 sms-ből 8-nál így van.  :'(

A másik, hogy amikor zenét hallgatok és a zsebembe van a hd-m járás közben időnként megakad a hang egy másodpercre. Itt meg találtam a hiba okozóját, amikor a készüléket kijelzővel lefelé fordítom a hangot magától letíltja és ki is jelzi a hangszóró ikonnál egy x jelenik meg. És ez be és kikapcsolt kijelző mellett is megy. Amikor a zsebembe van ott is ez lehet ahogy lépés közben mozog a hd. Ezt a vízszint beállító funkciót nem találom sehol, nem ezért csinálhatja ezt mert nincs kalibrálva a hd. Csak 1 tipp.

Egyébként én felraktam rá a max-manila2.5-öt és azt vettem észre, hogy amikor beállítom az elforgatást balra akkor a landscape-nek bekavar és se a képeknél se a zenénél nem tudja a funkcióját ellátni mert a készülék elforgatásával csak a fele képernyőn fordulnak el a képek. Ha viszont a manilába jobbra állítom az elforgatást akkor simán megy minden landscape-s trükk  :D

Remélem tudsz segíteni és köszi a ROM-ot.  :ok:
Üdv.:boldikem

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2728 Dátum: 2010, 07 18, 21:43:35 »
Hali, köszi a reportot...

1. észrevételre:
- csak rezgő módban jön elő ez a bug?
- HTC Messages használatával vagy anélkül?

nálam nincs ilyen bug, de hallottam már ilyenről, lehet érdemes lenne vagy újra flashelni a ROM-ot, HR vagy egyéb próbálkozás. HR-t persze ne, mert úgyis nemsokára kijön a 2.2 ha minden jól megy. (most a Manila 2.1-es ROMomon dolgoztam)

2. észrevételre:
mivel hallgatsz zenét, a Manila TAB-on? Most nekem a gépemen most a Manila 2.1-es ROM van fent, de mondjuk a WindowsMedia Player-el nem cisnál ilyet... nem lehet, hogy valami utólag feltett progi kavar be? valami FaceDown mute opció lehet valahol.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető boldikem

« Reply #2729 Dátum: 2010, 07 19, 22:45:39 »

- csak rezgő módban jön elő ez a bug?
- HTC Messages használatával vagy anélkül?
mivel hallgatsz zenét, a Manila TAB-on?

Ezt inkább rezgőbe csinálja de az igazság az, hogy a melóba szoktam rezgőre rakni és akkor fordul elő gyakrabban amikor meg nem dolgozok akkor hang+rezgő de így nem figyeltem meg. A HTC Messages használatával csinálja mert ezt egyből feltettem a ROM után, nélküle nem próbáltam.

A zenét Manilából is és "Nitrogen" lejátszóval is próbáltam és mind2nél csinálja mert a mute a készülékre megy. A korábbi verzióknál is mintha lett volna ilyen de elvétve 1x  2x. De azoknál még volt ez a vízszint beállító progi. Ebbe és a 2.2-be?

Várom a 2.2-t!  :)

Nem elérhető boldikem

« Reply #2730 Dátum: 2010, 07 19, 23:07:54 »
Wajk még 3 kérdés  :D

1.: Még mindig a Pannon 3G-t írja ki a Telenor helyett.
2.: A HD nem támogatja a helymeghatározást, amikor kiírja melyik városba vagy, melyik megállóba a metrón?
3.:Az üzeneteknél a régi Nokia 6131-en volt 1 olyan beállítás, hogy teljes karakter ki-be, a HD-n lehet ilyet?

Előre is köszi!

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2731 Dátum: 2010, 07 21, 09:34:41 »
1.: Még mindig a Pannon 3G-t írja ki a Telenor helyett.
ezt az adatot sajnos egy adatbázisból veszi a készülékről, azért "elavult"
2.: A HD nem támogatja a helymeghatározást, amikor kiírja melyik városba vagy, melyik megállóba a metrón?
ezt nem egészen értem, GPS van, ha van megfelelő programod akkor ez is megoldható
3.:Az üzeneteknél a régi Nokia 6131-en volt 1 olyan beállítás, hogy teljes karakter ki-be, a HD-n lehet ilyet?
ez pontosan mit is jelent?  :)

Előre is köszi!

Nem elérhető boldikem

« Reply #2732 Dátum: 2010, 07 21, 19:07:26 »

Ha vissza rakom a régi telefonomba a sim kártyát ott egyből Telenor jelenik meg, pedig az egy 3 éves telefon.

A város kijelzés hálózatfüggő szolgáltatás ami szintén működött a nokian, nem külön progival.

A teljes karakter támogatás kikapcsolását a nokian azért kellett alkalmazni mert nem tudtam vele megírni 1 db üzenetbe 160 karaktert mert midjárt váltott át második-harmadik üzire de mondjuk a hd nem csinál ilyet ezért ez a kérdés felesleges volt. :)

Nem elérhető spolli

• PDA: HTC Touche cruise
  • PDA ROM: SEA ROM version: 3.18.457.0
« Reply #2733 Dátum: 2010, 08 18, 16:57:48 »
Sziasztok!

Nagy  censored ban vagyok! Betörött a HTC Touche Cruise-om képernyője. Hogyan tudnám lementeni róla legalább a névjegyeket? Ha összedugom a pc-vel, látja, de nem tudom hol keressem, és milyen formátumban van fent! Help mee!! :ima:

Nem elérhető mgood

• PDA: SGSII
  • PDA ROM: TurkbeyRom Ics V11 4.0.3 Blue-Black Themed
« Reply #2734 Dátum: 2010, 09 25, 21:17:31 »
Szia Wajk !

Először is grat a ROM-jaidhoz. Nagyon ott vannak !  :taps:

Ezt tettem most éppen fel: HyPer v2.9.

A kérdéseaz lenne, hogy van ehhez magyarításod ? A BlackStonehenge-hez láttam, hogy van, de ehhez nem találtam rá utalást. Ugyanakkor a DarkRain theme-ben látom, hogy lennie kellene. HA tudnál benne segíteni, hálás lennék.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2735 Dátum: 2010, 09 26, 16:32:19 »
Szia Wajk !

Először is grat a ROM-jaidhoz. Nagyon ott vannak !  :taps:

Ezt tettem most éppen fel: HyPer v2.9.

A kérdéseaz lenne, hogy van ehhez magyarításod ? A BlackStonehenge-hez láttam, hogy van, de ehhez nem találtam rá utalást. Ugyanakkor a DarkRain theme-ben látom, hogy lennie kellene. HA tudnál benne segíteni, hálás lennék.

A MagyarAddon-t arra is felteheted, amúgy a frissített magyar nyelvifájlok benne vannak a ROmban csak egy regkulcsot kell átírni:

1 - Regional settingben állítsd be a régiót Hungary-ra

2 - Registry-ben \HKCU\MUI\CurLang értékét állítsd 1038-ra

saderka

• Vendég
« Reply #2736 Dátum: 2010, 09 26, 18:38:22 »
romot akarok frissíteni.zabad az út akármelyik rom flasheléséhez. Ehhez a BlackstoneRUUWrapper.exe -t kell használni úgy, hogy abba a könyvtárba kell másolni az ruu_signed.nbh mellé (ami maga a rom) és elindítani. Általában az exe ott van a rom mellett, ha nincs, akkor másold oda. Indítsd el a BlackstoneRUUWrapper.exe-t és kövesd az utasításokat.
Kérdésem az lenne hogy ruu_signed.nbh nevű fájl az hol található??

Nem elérhető mgood

« Reply #2737 Dátum: 2010, 09 26, 18:41:08 »
A MagyarAddon-t arra is felteheted, amúgy a frissített magyar nyelvifájlok benne vannak a ROmban csak egy regkulcsot kell átírni:

1 - Regional settingben állítsd be a régiót Hungary-ra

2 - Registry-ben \HKCU\MUI\CurLang értékét állítsd 1038-ra

Köszi szépen a választ. A magyar addon-t már feltettem... mindjárt kerítek egy php editort is...  ;)

Köszi még egyszer, remek munka !

Nem elérhető mgood

« Reply #2738 Dátum: 2010, 09 26, 18:41:33 »
mármint regeditorra gondoltam ... bocs. :-X

Nem elérhető mgood

« Reply #2739 Dátum: 2010, 09 26, 18:45:51 »
romot akarok frissíteni.zabad az út akármelyik rom flasheléséhez. Ehhez a BlackstoneRUUWrapper.exe -t kell használni úgy, hogy abba a könyvtárba kell másolni az ruu_signed.nbh mellé (ami maga a rom) és elindítani. Általában az exe ott van a rom mellett, ha nincs, akkor másold oda. Indítsd el a BlackstoneRUUWrapper.exe-t és kövesd az utasításokat.
Kérdésem az lenne hogy ruu_signed.nbh nevű fájl az hol található??

általában a rommal együtt van csomagolva.

Nem elérhető mgood

« Reply #2740 Dátum: 2010, 09 26, 18:48:28 »
Wajk Mester !
Még egy kérdésem lenne. Szeretném használni a 0.facebook.com (t-mobilról) ingyenes oldalt, de azt a választ dobja vissza, hogy az operát nem támogatja. Vajon csak azt a változatot ami fent van a romodban, vagy egyáltalán az operát ?! HA az operát nem, akkor hogyan lehetne lecserélni, hogy az opera ne legyen feleslegesen benne ? illetve mit érdemes és honnan feltenni ?

Köszi előre is válaszod !

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2741 Dátum: 2010, 09 26, 20:02:45 »
Köszi előre is válaszod !

jó bénák akkor :)
Nem ez stock Opera szóval ha ezt írja ki akkor ez a helyzet, de a ROM-ban benne van a PocketIE is, menj a File Explorer-el a Windows könyvtárba, ott a pie.lnk-en ha lenyomva tartot az ujjad, akkor jön egy menü és ott add to Start menu-t válaszd, ha szeretnéd az IE ikonját a startmenübe rakni.

ha csak elindítani szeretnéd akkor meg onnan indíthatod is persze.  :ok:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2742 Dátum: 2010, 09 26, 20:06:45 »
Köszi szépen a választ. A magyar addon-t már feltettem... mindjárt kerítek egy regeditort is...  ;)

az nem kell, csak nyomj egy Softresetet.

Úgy értettem hogy vagy ez vagy az. A MagyarAddon-ban benne van ennek a regnek az átírása...  ;)

jah, amúgy készítettem pár hónapja fullos magyarbillt is XT9-el, ha nem futottál volna össze vele és ha érdekel (gépelésnél nekem jól jön)

Nem elérhető mgood

« Reply #2743 Dátum: 2010, 09 26, 22:46:09 »

Úgy értettem hogy vagy ez vagy az. A MagyarAddon-ban benne van ennek a regnek az átírása...  ;)

jah, amúgy készítettem pár hónapja fullos magyarbillt is XT9-el, ha nem futottál volna össze vele és ha érdekel (gépelésnél nekem jól jön)

köszi szépen. már kúszik is fel... ;)

Nem elérhető mgood

« Reply #2744 Dátum: 2010, 09 26, 22:49:18 »
jó bénák akkor :)
Nem ez stock Opera szóval ha ezt írja ki akkor ez a helyzet, de a ROM-ban benne van a PocketIE is, menj a File Explorer-el a Windows könyvtárba, ott a pie.lnk-en ha lenyomva tartot az ujjad, akkor jön egy menü és ott add to Start menu-t válaszd, ha szeretnéd az IE ikonját a startmenübe rakni.

ha csak elindítani szeretnéd akkor meg onnan indíthatod is persze.  :ok:

:(
bocsi, de nem találom ezt a pie.lnk file-t a windows könyvtárban. Biztosan ott kell legyen ?

Nem elérhető mgood

« Reply #2745 Dátum: 2010, 09 26, 22:59:04 »
beállítottam, hogy minden file-t lássak, így már megvan, de hosszú tapival nem jött fel a lehetőség, csak copy, send to meg a beam...

viszont aláltam egy iexplorer file-t, ami elindította az explorert és engedte is kitenni a start menüre. gondolom így is yoo. ;)

köszi.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2746 Dátum: 2010, 09 27, 07:33:32 »
viszont aláltam egy iexplorer file-t, ami elindította az explorert és engedte is kitenni a start menüre. gondolom így is yoo. ;)
köszi.

ja-ja a lnk file ezt indítja el  :ok:

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #2747 Dátum: 2010, 09 27, 10:21:38 »

Tanusíthatom!  :D

Nem elérhető Atizsu

• PDA: HTC HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge
« Reply #2748 Dátum: 2010, 09 28, 15:16:19 »
Egy kis segítség kellene.
Eddig mindig sikeresen frissítettem Wajk ROM-jait, de most nem sikerül. Amikor eljutok odáig, hogy a "BlackStoneCustomRUU.exe"-t kell elindítani, akkor a következő üzenet jelenik meg: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0x0000135)". Csak OK-ra lehet kattintani, és nem történik semmi. Akármelyik ROM-ot akarom feltenni, mindegyiknél ez történik. A gyári rom viszont hiba nélkül felment.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
« Reply #2749 Dátum: 2010, 09 28, 15:28:59 »
Sziasztok!

Már régi írtam a fórumba, de Wajk mester romjait én is lelkesen frissítem. Na most engem is elért, hogy a képernyő befuccsolt, nem reagál az érintésre.

Kérdésem az lenne, hogy HSPL van fenn (Olinex) és visszatettem rá a gyári romot, ami természetesen "mákosan" indul. Szóval a kérdésem az lenne, hogy vissza tudom-e tenni az SPL 1.14-et, mert ellenkező esetben egy szakavatott szerelő levágja a romcseréket. Vagy nem foglalkoznak vele? Én 1x Kőbányára vittem, de akkor még vissza tudtam tenni a gyári romot.

Várnám a szakavatott megoldásokat. Előre is köszi.