ahogy látom teljes magyar wm6.5 rom nincs csak a manillát lehet magyarítani, na szóval én a registrybe átállitottam amire kellet és újra is inditottam és nem történt semmi sem , energy 6.5 rom van a telomon. És egy kis segítség miért nem megy az igo , már próbáltam a sys filet áritni azaz az eredetit kitöröltem és a szerkesztettet bemásoltam az sem jó esetleg egy jobb navi ha valaki tud nekem ezekben segíteni akkor nagyon meg köszönném mert sík hülye vagyok hozzá.
Helló !
Nekem most Wajk 3.6 ROM-ja van fenn, megy rajta az igo8, és a MagyarAddon.cab-ot tettem fel, hogy magyarul is tudjon. Semmi bajom vele, egy dolgot leszámítva.Mégpedig, hogy újra indítás után a "Kedvencek" fül alatt lévő, már beállított képek és a hozzájuk tartozó telefonszámok összekeverednek. Pl. Gábor barátom képe alatt a tesóm neve jelenik meg, és ha a képre bökök, akkor a tesómat hívja, nem pedig a Gábort. De szerencsére nem sokszor kell újra indítani.
Wajk mester egyik aktuális 3.9 ROM-ját innen tudod letölteni:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA MagyarAddon-t pedig itt találod a 4. bejegyzésnél. Rákattintva egy új oldalra jutsz, regisztrálás után letöltheted a CAB-ot.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEgy próbát szerintem megér. Sok sikert és Boldog Karácsocsnyt!
Atizsu