2024, 12 19, 12:27:33

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 135979 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Atizsu

• PDA: HTC HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #2675 Dátum: 2010, 04 30, 12:27:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login

- ha a főképernyőről nyitom  meg a naptárt, akkor a napirendben szereplő események egy részét csak némi késéssel jeleníti meg,
vegyél gyorsabb gépet :) komolyra fordítva nekem két bejegyzés van minden napra és nem késik, gondolom ha sok van akkor lassulhat azért csodát ne várj.

- nekem a "Beállítások" főmenü mindig az "Adatvédelem" beállításaival legfelül jelenik meg, nem pedig a "Testreszabás"-al.
nálam Testreszabás van legfelül... scrollozz fel és aztán scrolozz el majd vissza, hátha.

köszi az észrevételeket

Nekem is egy, esetleg két bejegyzés van, de itt megjeleníti a következő napokra vonatkozókat is. Konkrét példa: mai napra nics bejegyzés, május 3-ra 2 bejegyzés, május 4-re 1 bejegyzés ( ezek jelennek meg elsőként, kb 1 másodperc), majd kb 3-4 másodperc múlva május 1-re 2 bejegyzés, és május 5-re 1 bejegyzés. Ez nem több, mint a tiéd, de mégis elég sokat késik. Amit pluszban telepítettem az a magyar bill., a magyar nyelv és a SmartLock és az igo8.

A scrollozást már próbáltam, hiába. Mindig, ha visszamegyek a "Beállításokra az "Adatvédelem van legfelül, és scrolloznom kell, hogy a "Testreszabás"-t láthassam. De ez nem olyan nagy probléma, mert nem sokszor használja az ember.

Nagyon köszönöm a válaszokat és a remek munkát is, valamint, hogy velünk egyszerű felhasználókkal is megosztod amit alkottál.

Nem elérhető icoj

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: WM 6.5.3
« Reply #2676 Dátum: 2010, 04 30, 15:56:52 »
Kedves Wajk!

Azt hiszem ma igen sokat nyomogattam a kicsikét :)
Amit használok a mindennapokon, az tökéletesen működik.
Nekem megfelel a naptár is, de valóban az 1GHz-es HD2-őn gyorsabb.
De ez meg pofásabb :)
Szóval ismét csak köszönni tudom a munkádat. Biztosan az elsők között leszek mindig ha új cuccot raksz fel :)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #2677 Dátum: 2010, 04 30, 19:06:11 »
De ez meg pofásabb :)

hát igen, én tapperoltam élőben a HD2-t, lehetőségem is megvolt a váltásra, de - maradjon kettőnk között - de nekem egyszerűen a HD formában, fogásra, minőségre nagyon bejön és még semmi HW-s gondom sem volt. nincs szívem még lecserélni, ez eddig a legtovább megtartott telóm.

általában akkor cserélek ha már nem tetszik az aktuál vagy valami jobban tetszik, de jelenleg egyik sem áll. szóval a HD marad ;)

aztán kihozok belőle amit lehet...  :D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Atizsu

« Reply #2678 Dátum: 2010, 04 30, 22:34:01 »
várj, akkor már a frissebbet tedd, javítottam benne pár dolgot, ez már komplexebb... még publikálás előtt hogy legyen egy kis előnyöd, ha már honfitársak vagyunk ;)

észrevétel, javaslat jöhet majd.

Kedves Wajk !

Még egy dolgot észrevettem ma, mégpedig, hogy az időjárás fülön, illetve a főképernyőn is néha a város - nekem Kecskemét és Split van beállítva - alatt nem mindig az szerepel hogy pl főként tiszta vagy részben felhős, hanem a "Törlés" szó. Ha lapozgatom a városokat, akkor váltakozva hol "Törlés", hol pedig az időjárási jellemzők jönnek elő. De előfordult, hogy csak a "Törlés" jött elő és csak  az adatok frissítése után tűnt el. Gondoltam, hogy azért van így, hogy törölni lehessen a várost, de ha rábökök, akkor az accuweather.com oldalra megy az opera, az aktuális városhoz.

Üdv, és jó hétvégét !!

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #2679 Dátum: 2010, 04 30, 22:35:00 »
Öcsém még akkor kapott Omnia II. amikor mindenki mondta , hogy milyen jó stb, megéri,jobb.... De én a HD m mellé tettem, és semmi pénzért nem cseréltem volna vele:) Egyszerűen ez most a legszebb PDA-telefon:), messze a legarányosabb! (Azóta neki por is ment a kijelző és az előlap közé:P míg nekem egy kis porszem sem:)

Nem elérhető icoj

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: WM 6.5.3
« Reply #2680 Dátum: 2010, 05 01, 09:28:33 »

Kedves Wajk !

Még egy dolgot észrevettem ma, mégpedig, hogy az időjárás fülön, illetve a főképernyőn is néha a város - nekem Kecskemét és Split van beállítva - alatt nem mindig az szerepel hogy pl főként tiszta vagy részben felhős, hanem a "Törlés" szó. Ha lapozgatom a városokat, akkor váltakozva hol "Törlés", hol pedig az időjárási jellemzők jönnek elő. De előfordult, hogy csak a "Törlés" jött elő és csak  az adatok frissítése után tűnt el. Gondoltam, hogy azért van így, hogy törölni lehessen a várost, de ha rábökök, akkor az accuweather.com oldalra megy az opera, az aktuális városhoz.

Üdv, és jó hétvégét !!

Nekem is a "Tiszta" helyett azt írja, hogy Törlés" :)
Ez nem Wajk hibája szerintem, hanem a Sense fordításában van hiba.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2681 Dátum: 2010, 05 01, 09:57:49 »
Nekem is a "Tiszta" helyett azt írja, hogy Törlés" :)
Ez nem Wajk hibája szerintem, hanem a Sense fordításában van hiba.

ez már elősegíti a korrekciót, megnézem mit tehetek, a Telítettség még ebben az új verzióban is szépen ott volt Szombat helyett szóval nem kell csodálkozni semmin :)

kössz az infót
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tomkoller

• Navigáció / Navigation: Igo8(ha megy:P)
  • PDA ROM: Wajk 3.4
« Reply #2682 Dátum: 2010, 05 01, 12:08:46 »
Hello!
Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy mik az "external GPS" és az Igo GPS beállításai? Mert most valamilyen oknál fogva nagyon lassan talál jelet, sőt kb nem is talál:(

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2683 Dátum: 2010, 05 01, 14:04:32 »
Hello!
Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy mik az "external GPS" és az Igo GPS beállításai?

QuickGPS-t indítsd el, hogy frissüljön akkor gyorsabb, nekem szépen megy az iGO.

amúgy ha láttok, magyartalanságot szóljatok. A "Törlés"-t megtaláltam Az időjárás nyelvi fájljában, az 1.0-ban már javítva lesz...

Nem elérhető Darazs

• Nem: Férfi
  • Darázs
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Litening 6.1
« Reply #2684 Dátum: 2010, 05 01, 16:36:53 »
Letöltöttem az XDA-ról az új M2.5 Romot és egyelőre nagyon sirály, még tesztelgetem, megpakolom progikkal és kiderül mennyire lassul, addig is nagyon köszönöm!! már régóta vártam ezt a Romot. Köszönöm!
Egy kérdés az XDA-ról letöltött verzió angol, van magyar is? hol?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2685 Dátum: 2010, 05 01, 18:31:36 »
Egy kérdés az XDA-ról letöltött verzió angol, van magyar is? hol?

Az oprendszer angol (nem szeretem fárasztani az oprendszert), de ha Manilát használsz, a magyar nyelvi fájlokat fel szoktam kicsit turbózni, szóval ha a MUI/Curlang-ot 1038-ra állítod, az egész Manila magyar lesz  ;)

majd ehhez is lesz magyar addon és berakjátok az Autoinstallba és flash után már nem kell semmit csinálni ;)

összegyúrjam a magyar billt és a magyar addont, hogy egy cab legyen?

Magyar bill, magyar XT9, magyar Manila... :olvass:

Nem elérhető Atizsu

« Reply #2686 Dátum: 2010, 05 01, 23:34:26 »
várj, akkor már a frissebbet tedd, javítottam benne pár dolgot, ez már komplexebb... még publikálás előtt hogy legyen egy kis előnyöd, ha már honfitársak vagyunk ;)

észrevétel, javaslat jöhet majd.

Ma készítettem néhány képet a készülékkel majd amikor visszanéztük, azt vettem észre, hogy duplán jönnek a képek. De ez csak a manilából megnyitva van így.
A képek  nézegetése előtt elforgattam a kijelzőt, de csak 90 fokban fordul, ellentétben a korábbi verzióval, ami teljesen körbe tudta forgatni. Ez még nem is annyira zavaró, de amikor megnyitottam elforgatott kijelzővel a képeket, akkor azok fejjel lefelé jelentek meg.

Egyébként nagyon tetszik, elég gyors is, fagyás sem volt eddig. És bocs, hogy mindig csak a hibákról írok, de hát ugye azok viszik előre a fejlődést. Meg hát én nem is értek annyira hozzá, csak használom a pda-t. Csak csodálom azokat, akik önzetlenül, szabadidejükben dolgoznak, fejlesztenek, majd közzéteszik művüket, hogy nekünk is jobb legyen.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2687 Dátum: 2010, 05 02, 08:00:08 »
Most rohanok, de a 2.1-es Manilával felszerelt ROMom opikjában a 4-es FAQ postban ott van a megoldás a kettős képre (ez akkor jön elő, ha más nyelvet állítasz be, mint angol, nem saját bug :) )

A Rotate.exe cserélve lett, hogy álló és fekvő között választ, mert ha fekvőből vissza akartad hozni, akkor "körbe kellett menned" :)

de gondoltam majd csinálok egy cab-ot, amivel akinek kell vissza tudja szerezni ezt a fícsört.

Híbák reportolásáért nem haragszom, ezekért meg végképp nem ha tudom is honnan erednek ;)

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2688 Dátum: 2010, 05 02, 12:42:27 »
 ha a MUI/Curlang-ot 1038-ra állítod, az egész Manila magyar lesz  ;)

Ok.. :-) de hol is van az a MUI/Curlang  ?  (köszi!)

összegyúrjam a magyar billt és a magyar addont, hogy egy cab legyen?

Magyar bill, magyar XT9, magyar Manila...

Ez bizony hasznos lenne!
és még egyszer köszi!

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2689 Dátum: 2010, 05 02, 14:49:05 »
Ok.. :-) de hol is van az a MUI/Curlang  ?  (köszi!)

A Registryben, de ha nem akarsz szőrőzni, akkor akkor felteheted a Manila 2.1-es topikomból a MagyarAddon-t azzal is mennie kell... ;)

Amúgy jött egy magyar support, köszönet érte aki küldte ;)

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2690 Dátum: 2010, 05 03, 19:57:05 »
Várom a V1.0-át.. :taps: 

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2691 Dátum: 2010, 05 03, 20:26:44 »
Várom a V1.0-át.. :taps:

A hivatalos mirror-ra most megy fel, nektek kicsit hamarabb ;)

MagyarAddon készül... de most sok a munkám.

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2692 Dátum: 2010, 05 04, 18:35:46 »
Tesztelgetem, nagyon gyors!
Másik taskbart szeretnék rakni, de viszont nem tudom eltávolítani a Dark ninja taskbart... egyszerűen instaláljam rá az újat?

És még egyszer nagyon köszönöm eddig ez a legjobb rom amit próbáltam!

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2693 Dátum: 2010, 05 04, 19:31:21 »
Tesztelgetem, nagyon gyors!
Másik taskbart szeretnék rakni, de viszont nem tudom eltávolítani a Dark ninja taskbart... egyszerűen instaláljam rá az újat?

És még egyszer nagyon köszönöm eddig ez a legjobb rom amit próbáltam!

köszi, miért nem tudod uninstallni? ott van a programok között. Amúgy meg jah, csak installj rá.

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2694 Dátum: 2010, 05 04, 21:10:46 »
köszi, miért nem tudod uninstallni? ott van a programok között. Amúgy meg jah, csak installj rá.

uninstall, és ezt mondja nem sikerült teljesen eltávolítani, és ott a programok között..

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
« Reply #2695 Dátum: 2010, 05 05, 08:16:13 »
Tisztelt Wajk!

Én a végleges 2.1 manilával szerelt végleges és tökéletes romodnál maradok (egyelőre). Van valami mód a hőmérséklet pozíciójának javítására. Azaz, amit már említettem, hogy ha kiírja a hőmérsékletet nagyban, akkor belelóg a minimum és maximum értékben. Ez csupán csak esztétikai kérdés, de ha van egy fullos romom, inkább megkérdezem, hátha van valami lehetőség.

Köszi

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #2696 Dátum: 2010, 05 05, 12:59:43 »
Van valami mód a hőmérséklet pozíciójának javítására. Azaz, amit már említettem, hogy ha kiírja a hőmérsékletet nagyban, akkor belelóg a minimum és maximum értékben.

melyik verziót használod?, azt elméletileg javítottam, de ha a 4.5-öt használod és akkor is van egy kis összeérés, akkor az nem javítható, mert pozicionálni azt nem nagyon lehet csak Manila programozással, max karaktert lehet kivenni, mondjuk a a kettőspontot a kis értékek mellől de akkor meg szerintem hülyén néz ki...

az neked jobb lenne?, mert akkor neked exkluzíve megcsinálatom azt a verziót.

Nem elérhető Darazs

• Darázs
« Reply #2697 Dátum: 2010, 05 05, 20:49:37 »
Tökéletesen működik a V1.0!!   :ok:   kezdem megint imádni a HD-mat

Kérdés: Tud valaki olyan EBook olvasó progit amivel fekete alapon fehér betűket tudok olvasni? (tovább bírja az aksi és sötétben nem világít szembe..)

Nem elérhető Guci73

• PDA: Touch HD
  • PDA ROM: Wajk 3.1
« Reply #2698 Dátum: 2010, 05 05, 21:08:14 »
melyik verziót használod?, azt elméletileg javítottam, de ha a 4.5-öt használod és akkor is van egy kis összeérés, akkor az nem javítható, mert pozicionálni azt nem nagyon lehet csak Manila programozással, max karaktert lehet kivenni, mondjuk a a kettőspontot a kis értékek mellől de akkor meg szerintem hülyén néz ki...

az neked jobb lenne?, mert akkor neked exkluzíve megcsinálatom azt a verziót.

Igen a 4.5-t.
De köszönöm, ne fáradj vele. Igazából nem olyan zavaró, csak azt akartam elkerülni, hogy esetleg valamilyen javító .cab-t vagy más megoldást nem vegyek észre. De ha ez így van akkor is tökéletes a  rom, ez a kis esztétikai hiba semmiség.

még 1x örök hála

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #2699 Dátum: 2010, 05 07, 14:38:27 »
Tökéletesen működik a V1.0!!   :ok:   kezdem megint imádni a HD-mat

Kérdés: Tud valaki olyan EBook olvasó progit amivel fekete alapon fehér betűket tudok olvasni? (tovább bírja az aksi és sötétben nem világít szembe..)

Én a MobipocketReader-t szeretem! Igaz a HD-n szoknom kellett..., de mindent be lehet rajta állítani, így a hátteret, a szöveg színét is, betűméretet...stb. ízlésed szerint. (Tehát a háttér lehet fekete, a betű fehér, vagy amilyen színt kiválasztasz hozzá.) A program alapvetően a htm és txt file-okat kezeli, de ha más file-t átkonvertálsz (pl. word-ben, vagy pdf-ben > save as...) 1-2 perc alatt, akkor bármit fel tudsz tolni és... en joy!