2025, 01 11, 18:02:47

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136610 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1575 Dátum: 2009, 10 15, 14:27:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
BootPackage in action, csakhogy könnyebb legyen elképzelni ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aM-1ngKJnqo[/youtube]

Az biztos, hogy látványos!! Főleg, ahogy bootolás közben (valós időben?) írja be a sorokat egymás alá... 6.1-re is simán fel lehet tolni, ill. ha már nem kellene, visszaállítani?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1576 Dátum: 2009, 10 15, 14:48:41 »
Az biztos, hogy látványos!! Főleg, ahogy bootolás közben (valós időben?) írja be a sorokat egymás alá... 6.1-re is simán fel lehet tolni, ill. ha már nem kellene, visszaállítani?

Az 1.2-es verzió már 6.x kompatibilis. Uninstallálni lehet elméletileg, de a deaktiválása annyi, hogy törlöd a BootUpHTC.wav-ot és az animated.gif-et a Windows könyvtáradból. avagy HDTweak-el kikapcsolod a Startup Sound-ot és az Animation-t. ;)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1577 Dátum: 2009, 10 15, 16:55:50 »
Két kéz: DOUBLE CLUB!  :D Egyébként tényleg MINDENT meg tudtál oldani a szifonra? Gondolok itt elsősorban a Windows kompatibilitásra az alkalmazások szempontjából (Excel...stb.), mert úgy emléxem nem MAC-el dolgoztál, hanem Windows-al. (Vagy Linux, mint Csuka?)

Igen, mindent. Windows 7-et használok, tegnap meg is rendeltem az Ultimate-et Amazon UK-ről elég jó akciós áron a full verziót, így azt a körülöttem levő összes pc-re és laptopra fel tudom majd telepíteni és aktiválhatom, magyar felület meg letölthető lesz hozzá. Linuxon gondolkoztam már, de sok szempontból nem lenne jó.
Visszatérve az xls-ekkel is minden rendben, több program is van, amivel tudom szerkeszteni azokat.
Ha tovább megyek, akkor azt kell hogy mondjam, hogy az iPhone-nal az internethez kötődő dolgok sokkal gördülékenyebben mennek (e-mail, böngésző, fájlok elküldése e-mail-ben), mint winmo-n mentek. Nincs lassulás, gondolkozás, fagyás. Ezt várom a WM7-től is. :)

Nem elérhető vertex

« Reply #1578 Dátum: 2009, 10 15, 19:35:18 »
Az 1.2-es verzió már 6.x kompatibilis. Uninstallálni lehet elméletileg, de a deaktiválása annyi, hogy törlöd a BootUpHTC.wav-ot és az animated.gif-et a Windows könyvtáradból. avagy HDTweak-el kikapcsolod a Startup Sound-ot és az Animation-t. ;)

Kösz Maestro! ...> megy fel, mert megtetszett, télleg élményt nyújt. (A video sokat segített, amúgy is nagyon megy Neked ez a vonal.  :taps:  Az előző video (is) tök profi volt, le a kalappal!)

Nem elérhető vertex

« Reply #1579 Dátum: 2009, 10 15, 19:41:03 »

Idézet
...Visszatérve az xls-ekkel is minden rendben, több program is van, amivel tudom szerkeszteni azokat.
Ha tovább megyek, akkor azt kell hogy mondjam, hogy az iPhone-nal az internethez kötődő dolgok sokkal gördülékenyebben mennek (e-mail, böngésző, fájlok elküldése e-mail-ben), mint winmo-n mentek. Nincs lassulás, gondolkozás, fagyás. Ezt várom a WM7-től is. :)

Az internet részével nem is vitatkozom, megnéztem, kipróbáltam, az tényleg gyorsabb, meg az érzékenysége is. De, hogy a Windows kompatibilitás nem gond és minden megoldott, nehéz elhinni, bár a Te szavadban nem kételkedem. Ha majd kipróbálod a HD2-t (nem muszáj megvenni  :D ), hasonlítsd össze a szifonnal és teszteld ezen szempontok alapján! Kíváncsi vagyok... :shock:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1580 Dátum: 2009, 10 15, 19:43:12 »
köszi  :)
videót azért nem nevezném profinak, de fényképezőgéphez képest annyira nem rossz, és mégis így lehet látni mi lesz a végén.

Kösz Maestro! ...> megy fel, mert megtetszett, télleg élményt nyújt.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1581 Dátum: 2009, 10 15, 19:57:40 »
Az internet részével nem is vitatkozom, megnéztem, kipróbáltam, az tényleg gyorsabb, meg az érzékenysége is. De, hogy a Windows kompatibilitás nem gond és minden megoldott, nehéz elhinni, bár a Te szavadban nem kételkedem. Ha majd kipróbálod a HD2-t (nem muszáj megvenni  :D ), hasonlítsd össze a szifonnal és teszteld ezen szempontok alapján! Kíváncsi vagyok... :shock:

Úgy írtam, hogy ami számomra fontos, illetve amiket használok, azon a téren mindent meg tudtam oldani, belaktam a masinát.
Pontosan mit értesz azon, hogy Windows kompatibilitás? Az xls, doc és egyéb fájlokat szinte bármilyen rendszeren lehet szerkeszteni.

Biztosan ki fogom próbálni a HD2-őt. :D

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1582 Dátum: 2009, 10 15, 20:00:36 »
Állítólag a 3.0-nál is volt ilyen, de ott elég volt 1x rábökni és indult a manila. (Utána már nem kellett foglalkozni vele) Lehet, h. a 3.1 ennyire bug-os?
Bögdöstem én mint ha nem böktem volna már 20 éve! :D De semmi... No mind1, majd a következőt megpróbálom, csak nagyon ki a akrtam próbálni. Főleg ez a Sense érdekelt volna vagy mia csoda, ahogy a képembe fújja a faleveleket a szél. Még várok türelemmel.

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1583 Dátum: 2009, 10 15, 20:20:50 »
Ha elhozod Kecskemétre, megnézem mit lehet belőle még kihozni...részleteket priviben.... ;)

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy kisegítettél a bajomból és szerviz-kész állapotba hoztad a készülékem. Ha túl leszek a szervizelésen újból jelentkezem a tapasztalatokkal.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető vertex

« Reply #1584 Dátum: 2009, 10 15, 20:43:49 »
Úgy írtam, hogy ami számomra fontos, illetve amiket használok, azon a téren mindent meg tudtam oldani, belaktam a masinát.
Pontosan mit értesz azon, hogy Windows kompatibilitás? Az xls, doc és egyéb fájlokat szinte bármilyen rendszeren lehet szerkeszteni.

Biztosan ki fogom próbálni a HD2-őt. :D

Pontosan ilyen dolgokra gondoltam; doc, pdf, xls, Outlook funkciók...stb. A gépen is tudod szerkeszteni, v. a PC babrálod és a vason csak vocsingolod?
Azt mondtad, hogy az egérmozit, zenéket...stb. nem használod, de az ájfón topicban olvastam, hogy ezekre is van megoldás (akár konvertálás nélkül is a felbontás, v. méret függvényében) divX...stb.!
Ja, egy dolgot viszont "irigylek"; a 32 DB-ot!  :D

Nem elérhető vertex

« Reply #1585 Dátum: 2009, 10 15, 20:45:56 »
Bögdöstem én mint ha nem böktem volna már 20 éve! :D De semmi... No mind1, majd a következőt megpróbálom, csak nagyon ki a akrtam próbálni. Főleg ez a Sense érdekelt volna vagy mia csoda, ahogy a képembe fújja a faleveleket a szél. Még várok türelemmel.

Na, arra én is kíváncsi lennék! Ha sikerül megoldani, told már be a topicba! Kösz!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1586 Dátum: 2009, 10 15, 21:04:39 »
Pontosan ilyen dolgokra gondoltam; doc, pdf, xls, Outlook funkciók...stb. A gépen is tudod szerkeszteni, v. a PC babrálod és a vason csak vocsingolod?
Azt mondtad, hogy az egérmozit, zenéket...stb. nem használod, de az ájfón topicban olvastam, hogy ezekre is van megoldás (akár konvertálás nélkül is a felbontás, v. méret függvényében) divX...stb.!
Ja, egy dolgot viszont "irigylek"; a 32 DB-ot!  :D

Persze hogy az iPhone-on szerkesztem! Ez fontos, a HD-n is ugyanígy szerkesztettem. A vocsingolás nem lenne elég.
Valóban nem használom videóra és zenére, de azért kipróbáltam, mert egy kirándulás alkalmával azért jó lehet főleg ha esetleg lesz hozzá egy tv kábel is. Rámásoltam egy 608x336 felbontású 1120 kb/s teljes bitsebességű 128kb/s-es sztereó hangú avi-t és az mplayer akadás nélkül simán lejátssza. Ez a HD-n a Coreplayerrel sajnos akadozik...
Egyébként 16GB-osat akartam, mert 30rugóval olcsóbb, de már nem volt türelmem várni, ez is csak egy valamiért pluszban maradt darab. Jelenleg messze nem használom ki a 32 GB-ot, most 24,65 GB szabad.

failed

• Vendég
« Reply #1587 Dátum: 2009, 10 15, 21:30:59 »
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy kisegítettél a bajomból és szerviz-kész állapotba hoztad a készülékem. Ha túl leszek a szervizelésen újból jelentkezem a tapasztalatokkal.

szívesen, örülök hogy segíthettem, remélem a többinél ügyintézésednél már nem lesz fennakadás :ok:

Nem elérhető vertex

« Reply #1588 Dátum: 2009, 10 16, 09:06:10 »
Persze hogy az iPhone-on szerkesztem! Ez fontos, a HD-n is ugyanígy szerkesztettem. A vocsingolás nem lenne elég.
Valóban nem használom videóra és zenére, de azért kipróbáltam, mert egy kirándulás alkalmával azért jó lehet főleg ha esetleg lesz hozzá egy tv kábel is. Rámásoltam egy 608x336 felbontású 1120 kb/s teljes bitsebességű 128kb/s-es sztereó hangú avi-t és az mplayer akadás nélkül simán lejátssza. Ez a HD-n a Coreplayerrel sajnos akadozik...
Egyébként 16GB-osat akartam, mert 30rugóval olcsóbb, de már nem volt türelmem várni, ez is csak egy valamiért pluszban maradt darab. Jelenleg messze nem használom ki a 32 GB-ot, most 24,65 GB szabad.

Az mplayer default program, v. Te toltad fel rá? (Egyébként a felbontás biztos "kevés", de kép mérete miatt azért ez ugye relatív.) A TV-kábel hogy kerül a képbe? Van a vason TV kimenet? Nem emléxem rá...!
Sztem ne sajnáld azt a plusz összeget, az csak pillanatnyilag (a kiadáskor) tűnik olyan súlyosnak! :)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1589 Dátum: 2009, 10 16, 09:35:29 »

super! :)
érdekes megjelenést és hanghatást kreál!
köszönöm!
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető vertex

« Reply #1590 Dátum: 2009, 10 16, 09:52:23 »
super! :)
érdekes megjelenést és hanghatást kreál!
köszönöm!

Valóban! Bár nem nekem készült ( :) ), mégis felraktam, tényleg jó ötlet.  :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1591 Dátum: 2009, 10 16, 09:59:06 »
Az mplayer default program, v. Te toltad fel rá? (Egyébként a felbontás biztos "kevés", de kép mérete miatt azért ez ugye relatív.) A TV-kábel hogy kerül a képbe? Van a vason TV kimenet? Nem emléxem rá...!
Sztem ne sajnáld azt a plusz összeget, az csak pillanatnyilag (a kiadáskor) tűnik olyan súlyosnak! :)

Az mplayer nem az alap rendszer része, utólag telepítettem. Az apple-nek saját formátuma van, azt erőlteti... Van a készüléknek tv kimenete, csak a kábelt kell megvenni hozzá. Egyébként elvileg le tudja játszani a hd formátumot is (a 3GS), csak még nincs meg a hozzá szükséges szoftver, bár már páran kipróbálták és úgy-ahogy de ment a dolog. Persze a saját képernyőjét nem igazán érdekes, de tv kimeneten már igen, nekem megfelel a dvd minőség is...

Nem elérhető vertex

« Reply #1592 Dátum: 2009, 10 16, 10:22:58 »
Az mplayer nem az alap rendszer része, utólag telepítettem. Az apple-nek saját formátuma van, azt erőlteti... Van a készüléknek tv kimenete, csak a kábelt kell megvenni hozzá. Egyébként elvileg le tudja játszani a hd formátumot is (a 3GS), csak még nincs meg a hozzá szükséges szoftver, bár már páran kipróbálták és úgy-ahogy de ment a dolog. Persze a saját képernyőjét nem igazán érdekes, de tv kimeneten már igen, nekem megfelel a dvd minőség is...

Na, ez nagy dolog! Eredetileg a HD-re is tervezték a TV kimenetet, de végül nem került a készülékbe. (Ezt egyébként elfelejtettem megnézni a HD2--nél, ti., hogy abban van-e) Az ájfónnál (is) van azért egy nagy hiányosság, nincs benne FM rádió! Lehet, h. Neked ez sem kell  :D, de bele kellett volna tenniük! Pont ma olvastam vhol, hogy készül/t egy új szoftver, amivel lehet majd rádiózni is. Mindenestre az azért nem olyan.... :( (Ha jól emléxem a Resco-nak volt PPC-re, winmo-ra hasonló megoldása, de az nem az igazi.)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1593 Dátum: 2009, 10 16, 10:36:54 »
Na, ez nagy dolog! Eredetileg a HD-re is tervezték a TV kimenetet, de végül nem került a készülékbe. (Ezt egyébként elfelejtettem megnézni a HD2--nél, ti., hogy abban van-e) Az ájfónnál (is) van azért egy nagy hiányosság, nincs benne FM rádió! Lehet, h. Neked ez sem kell  :D , de bele kellett volna tenniük! Pont ma olvastam vhol, hogy készül/t egy új szoftver, amivel lehet majd rádiózni is. Mindenestre az azért nem olyan.... :( (Ha jól emléxem a Resco-nak volt PPC-re, winmo-ra hasonló megoldása, de az nem az igazi.)

Mint kiderült van benne fm rádió, csak eddig nem árulták el. A Nike kiegészítő is a rádióhoz szükséges hardveren keresztül működik. Egyébként engem tényleg nem érdekel, mert nem fogok egy mindkét fülembe dugott sztereó fülessel rohangálni az utcán (még vonaton, hosszabb utazásnál megértem, egyébként csak mosolyogni szoktam amikor ilyet látok az utcán..., na de mind mások vagyunk, én kibírom zene nélkül), az autóban meg egyébként is van rádió. Na meg ha már rádió, akkor inkább netes rádió, mert ott aztán van bőven reklám nélküli, jó minőségű jó zene. :)

Nem elérhető vertex

« Reply #1594 Dátum: 2009, 10 16, 11:02:45 »
Mint kiderült van benne fm rádió, csak eddig nem árulták el. A Nike kiegészítő is a rádióhoz szükséges hardveren keresztül működik. Egyébként engem tényleg nem érdekel, mert nem fogok egy mindkét fülembe dugott sztereó fülessel rohangálni az utcán (még vonaton, hosszabb utazásnál megértem, egyébként csak mosolyogni szoktam amikor ilyet látok az utcán..., na de mind mások vagyunk, én kibírom zene nélkül), az autóban meg egyébként is van rádió. Na meg ha már rádió, akkor inkább netes rádió, mert ott aztán van bőven reklám nélküli, jó minőségű jó zene. :)

Én egyébként nem zenét hallgatok a rádión, meg persze nem is megy állandóan. Úgy tudom az ájfónnál csak a hardveres lehetősége van meg a rádiónak. maaga a szoftver hiányzik! Na, mindegy, nekem úgysem az van. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1595 Dátum: 2009, 10 16, 11:08:19 »
Én egyébként nem zenét hallgatok a rádión, meg persze nem is megy állandóan. Úgy tudom az ájfónnál csak a hardveres lehetősége van meg a rádiónak. maaga a szoftver hiányzik! Na, mindegy, nekem úgysem az van. :)

A szoftver meg készülőben... :)

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1596 Dátum: 2009, 10 16, 12:27:09 »
Na, arra én is kíváncsi lennék! Ha sikerül megoldani, told már be a topicba! Kösz!
No, tegnap este sikerült feltennem egy 3.0.2 Sense verziót. Nagyon raj. Egyetlen hiányossága a magyar nyelv. Én aki mindig a magyar nyelvért küzdöttem most ezt sem bánom. Viszont úgy jönnek mennek a felhők mint állat. Sőt tegnap Debrecenre valamiért havat jelzett és esett a hó is és havas lett a képernyő széle, mint télen az ablak. :taps: Nem tudom miért de imádom az ilyeneket. Ott nézegettem éjfélkor mint valami hülye. :D Tapasztalat még annyi, hogy a sok animáció vagy mi a fene miatt talán kicsit lassabbnak tűnik, de megtartom.

Nem elérhető vertex

« Reply #1597 Dátum: 2009, 10 16, 12:41:37 »
No, tegnap este sikerült feltennem egy 3.0.2 Sense verziót. Nagyon raj. Egyetlen hiányossága a magyar nyelv. Én aki mindig a magyar nyelvért küzdöttem most ezt sem bánom. Viszont úgy jönnek mennek a felhők mint állat. Sőt tegnap Debrecenre valamiért havat jelzett és esett a hó is és havas lett a képernyő széle, mint télen az ablak. :taps: Nem tudom miért de imádom az ilyeneket. Ott nézegettem éjfélkor mint valami hülye. :D Tapasztalat még annyi, hogy a sok animáció vagy mi a fene miatt talán kicsit lassabbnak tűnik, de megtartom.

Én is áldoznék a gyorsaságból a megjelenés érdekében, mert én is odavagyok az ilyen dolgokért. Számomra nem csupán egy használati eszköz, a manilát ezért is csípem)....., feleségem szerint sokal több annál! (Hiába, a féltékenység, ...ugye :D) A behavazást még én sem láttam, csak az ablaktörlőt! Tavaly nem is volt hó, v. mi?
Tudsz csinálni hozzá egy magyarító cab-ot?

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1598 Dátum: 2009, 10 16, 12:47:46 »
nálunk is volt hó, tényleg jól néz ki, de én teszteltem 2.5-ös Manilát és az új 2.1-et is, de mindegyikhez volt magyar nyelv...

mivel mind2-höz csináltam teljes nap kiírást...

A behavazást még én sem láttam, csak az ablaktörlőt! Tavaly nem is volt hó, v. mi?
Tudsz csinálni hozzá egy magyarító cab-ot?

Nem elérhető vertex

« Reply #1599 Dátum: 2009, 10 16, 12:55:41 »
nálunk is volt hó, tényleg jól néz ki, de én teszteltem 2.5-ös Manilát és az új 2.1-et is, de mindegyikhez volt magyar nyelv...

mivel mind2-höz csináltam teljes nap kiírást...

Igazad van, már emléxem, le is van mentve....:)