2025, 01 11, 16:55:44

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136607 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1550 Dátum: 2009, 10 14, 16:46:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bocs Sharp!
boladának szólt volna a mondókám...  :)

Világos. :)

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #1551 Dátum: 2009, 10 14, 18:41:55 »
Megint csak nem jellemző hiba, de előfordulhat (Kaiseren nekem előadódott egyszer):

az USB csati felgyűri a HD foglalatában található érintkezősínek egyikét.
Lámpa, erős nagyító kíséretében ellenőrizhető.

Köszönöm az észrevételed nagyítóval összehasonlítottam egy vadi új készülékkel, de sajna nem találtunk eltérést.

:'(
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető bolada12

« Reply #1552 Dátum: 2009, 10 14, 18:45:48 »
Sajna, mint emléxel nekem is cseréltetnem kellett az USB konnektort. (Végül is 4 nap alatt megcsinálták és alaplapot sem kellett cserélni.) Viszont: valóban szükséges volt gyári ROM-ot feltolni hozzá, ahhoz meg tényleg kellett a PC-s kapcsolat. (Ha kártyáról akarod csinálni, akkor is kell ugye a contact, de ha nem megy át a PC-ről a nagy állomány BT-on, akkor vedd ki a mSD-t és kártyaolvasóval told rá az uspl-t, v. nbh-t, amit fel tudsz rakni a jelenlegi ROM-al is, majd utána mehet a gyári...

Hello Vertex!

Köszönet a tanácsodért, el is indultam ebbe az irányba is, de elakadtam mert a javasolt fájl-ok a kártyáról nem futnak. Ezt az akadályt vajon hogyan lehet átugrani?

:shock:

Nem elérhető bolada12

« Reply #1553 Dátum: 2009, 10 14, 18:56:56 »
Világos. :)

Elkövettem egy hibát bedzsesszeltem a szervizbe a úgy-ahogy amilyen állapotban volt a kütyü és reménykedtem, hogy a természet-felelős fentről látva nagy bajomat majd csak megszán. Ez azonban most se jött be.
Még mázlistának mondhatom magam mert egy ejnye ejnyével szélnek engedtek. Ezúton is köszönet mert, nagyon emberien álltak a dolgokhoz. Most ott vagyok ahol az elején, erről a dög kártyáról nem tudom a szükséges manővereket elvégezni. Lehet, hogy rajtam már csak az segít ha valaki közületek személyesen tudna segíteni. Remélem nem léptem át a pofátlanság határait, annál is inkább mert számomra természetes, hogy az idő az mindenkinek pénzbe is kerül.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1554 Dátum: 2009, 10 14, 19:15:06 »
Elkövettem egy hibát bedzsesszeltem a szervizbe a úgy-ahogy amilyen állapotban volt a kütyü és reménykedtem, hogy a természet-felelős fentről látva nagy bajomat majd csak megszán. Ez azonban most se jött be.
Még mázlistának mondhatom magam mert egy ejnye ejnyével szélnek engedtek. Ezúton is köszönet mert, nagyon emberien álltak a dolgokhoz. Most ott vagyok ahol az elején, erről a dög kártyáról nem tudom a szükséges manővereket elvégezni. Lehet, hogy rajtam már csak az segít ha valaki közületek személyesen tudna segíteni. Remélem nem léptem át a pofátlanság határait, annál is inkább mert számomra természetes, hogy az idő az mindenkinek pénzbe is kerül.

Nos én Szeged közelében lakok, így gondolom messze vagyok tőled, egyébként szívesen segítenék. :)

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
« Reply #1555 Dátum: 2009, 10 14, 20:51:35 »
Nem tudja valaki, hogy van e valami külön program rá (ha egyálatalán lehetséges és nem a rom tartalmazza), hogy a start menüre kattintva a programok ugorjanak be. Úgy, mint ha jól emlékszem a csuka féle romon vagy a Dia2-őn alapból.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1556 Dátum: 2009, 10 14, 21:24:23 »
Nem tudja valaki, hogy van e valami külön program rá (ha egyálatalán lehetséges és nem a rom tartalmazza), hogy a start menüre kattintva a programok ugorjanak be. Úgy, mint ha jól emlékszem a csuka féle romon vagy a Dia2-őn alapból.
Van: vjkeypress ha jól emlékszek a nevére, én is ezt használtam, csináltam egy linket, amit hozzárendeltem a bal softkeyhez.

failed

• Vendég
« Reply #1557 Dátum: 2009, 10 14, 21:26:39 »
Ha elhozod Kecskemétre, megnézem mit lehet belőle még kihozni...részleteket priviben.... ;)

Nem elérhető bolada12

« Reply #1558 Dátum: 2009, 10 14, 21:46:49 »
Nos én Szeged közelében lakok, így gondolom messze vagyok tőled, egyébként szívesen segítenék. :)

Ebben a fórumban az a jó, hogy az emberben fel sem merül az egymástól mért esetleges fizikai távolság. Ilyenkor látszik, hogy a kis országunk is milyen tágas tud lenni, ha személyesen is szót kívánnánk egymással váltani. (Most bizonyára könnyebb volna a helyzetem, ha én is Szöged környékén élnék, - amitől nem is olyan sok választott el, a felejthetetlen diákévek okán.)
Addig is, míg ezen a helyzeten monfondirozok, mindeközben a különböző fórumokon keresem a megoldást, hogy PC-s kapcsolatok nélkül (eltűnt USB port nélkül) hogy lehet életet lehelni a HD-be. Egyre mérgesebben veszek tudomást arról, hogy milyen MÉLTÁNTALAN KISZOLGÁLTATOTT helyzetben tart a HTC és a Microsoft, hogy egy normálisan működő rendszer megszerzésének igénye közben ilyen lehetetlen szituációkat produkál az Ő befejezetlen produktumok.
 Azt is egy röhejnek tartom, hogy a HTC (ezzel persze sajna nincs egyedül) olyan rendszert ad közre, amelyben egy szoftveres megoldás szerintük hardveres problémákat okozhat. Pedig valószínűleg nem az én elvetemültségem volt az oka, hogy az USB port használhatótlanná, elérhetetlenné vált.
Szeretném tehát minden jövőbelei sorstársam figyelmét felhívni, hogy a rizikó a „nAGYOK” jóvoltából és diktátuma által bizony valós. Hiába vetted meg, hiába hiszed, hogy birtokon belül vagy bizony kalkulálj azzal is, hogy a szabályok alkotásába nem fogják a véleményed kérni.

>:( O->- O->- O->-

Nem elérhető Lall

« Reply #1559 Dátum: 2009, 10 14, 21:58:37 »
Van: vjkeypress ha jól emlékszek a nevére, én is ezt használtam, csináltam egy linket, amit hozzárendeltem a bal softkeyhez.
Köszi a gyors választ. Visszahúz a szíved, ugye?:-)

Nem elérhető bolada12

« Reply #1560 Dátum: 2009, 10 15, 01:20:21 »
Sziasztok!

Bolada12 egy szem gyermeke volnék, előre bocsájtom, hogy nincs igazán tapasztalatom WM terén, viszont engem ért a megtisztelő feladat, h az éjszaka folyamán segítsek a kialakult helyzeten, az XDA fórum olvasgatását követően.

USB portunk sajnos továbbra sem működik, de sikerült SD-ről visszatenni a legfrissebb gyári romot (1.56, rad 1.13), amit a HTC supportjából szedtem le, majd az exe fájlból kinyert romot töltöttem fel. Idáig minden rendben is volt. Ezek után szerettem volna a gyári SPL-t visszatenni az 1.56 Olinexről, de sajnos itt megakadtam. SD kártyáról próbálkoztam a 1.54-sel, majd a 1.15-sel de bekapcsoláskor a 3 színű képernyő fogad Upgrade rom code error, please try again hiba üzenettel. Ezt követően másik verzióval próbálkoztam, de megakadok a loading feliratnál. Mi lehet a megoldás, hol hibáztam?

Dokumentáltam a fontosabb momentumokat, hátha segít a megoldásban: You are not allowed to view links. Register or Login

Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1561 Dátum: 2009, 10 15, 08:11:20 »
Köszi a gyors választ. Visszahúz a szíved, ugye?:-)

A Winmo-hoz egyelőre nem. Talán majd a wm7... Ez még a jövő zenéje.
Van egy áradozó cikk a HD2-vel kapcsolatban, ahol az iPhone-nal hasonlítja össze az illető. Valóban nagyobb órajelen fut  proci, nagyobb a kijelző, de hiába rakunk egy Audiba Trabant motort, attól az még Trabant lesz... Legalábbis jelenleg a winmo számomra itt tart. Nem elég egy jó hardver, a szoftvernek is ugyanolyan jónak kell lennie.
Valóban jó hardvernek tűnik a HD2, de majd a használatban derül ki, hogy milyen is igazából.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1562 Dátum: 2009, 10 15, 09:37:31 »
Ez csak egy kis játék bootoláshoz, v. mást is tud?

Mint a fájlnevekből is látszik, ez csak látvány ;)

Megnéztem a videód és azt szeretném megkérdezni, hogy beírtam a stock keresésbe, hogy HUF, de csak a dollárral szembeni átváltást adta ki. Hogy tudom a más devizákkal (EUR, CHF) kapcsolatos árfolyamokat is behozni. Arról már nem is álmodok, hogy a magyar részvények árfolyamát mutassa.

A keresőbe írd be, hogy EURCHF=X, vagy pedig a CHF helyére amit akarsz, pl EURGBP=X.... stb.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1563 Dátum: 2009, 10 15, 10:44:53 »
... Lehet, hogy rajtam már csak az segít ha valaki közületek személyesen tudna segíteni. Remélem nem léptem át a pofátlanság határait, annál is inkább mert számomra természetes, hogy az idő az mindenkinek pénzbe is kerül.
[/quote]

PÜ ment!

Nem elérhető vertex

« Reply #1564 Dátum: 2009, 10 15, 10:49:58 »
A Winmo-hoz egyelőre nem. Talán majd a wm7... Ez még a jövő zenéje.
Van egy áradozó cikk a HD2-vel kapcsolatban, ahol az iPhone-nal hasonlítja össze az illető. Valóban nagyobb órajelen fut  proci, nagyobb a kijelző, de hiába rakunk egy Audiba Trabant motort, attól az még Trabant lesz... Legalábbis jelenleg a winmo számomra itt tart. Nem elég egy jó hardver, a szoftvernek is ugyanolyan jónak kell lennie.
Valóban jó hardvernek tűnik a HD2, de majd a használatban derül ki, hogy milyen is igazából.

Vegyél egyet (a szifon mellé), "csak" 170 000.- körül lesz az ára!  :taps: :D

Nem elérhető vertex

« Reply #1565 Dátum: 2009, 10 15, 10:51:11 »
Mint a fájlnevekből is látszik, ez csak látvány ;)

A keresőbe írd be, hogy EURCHF=X, vagy pedig a CHF helyére amit akarsz, pl EURGBP=X.... stb.  ;)

Na, erre gondoltam én is, ez a logikus...., de igazából minek? (Azért köszi!)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1566 Dátum: 2009, 10 15, 11:19:49 »
Na, erre gondoltam én is, ez a logikus...., de igazából minek? (Azért köszi!)

a válasz egyszerű: nem neked  :ok:

elsősorban magamnak csináltam, hogyha netán boot van, akkor érdekesebb legyen a menet  :)

csak gondoltam megosztom
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1567 Dátum: 2009, 10 15, 12:06:23 »
Vegyél egyet (a szifon mellé), "csak" 170 000.- körül lesz az ára!  :taps: :D
Nem-nem. Ezzel most minden szempontból meg vagyok elégedve, nem szándékozok erre költeni. Majd ha hivatalosan kijön wm7-el egy készülék és megüti ezt a szintet, akkor meglátom mit teszek, bár addig az iPhone os-e is fejlődni fog. Na meg minek nekem 2 készülék? Azért mert 2 kezem van?

Nem elérhető vertex

« Reply #1568 Dátum: 2009, 10 15, 12:17:45 »
a válasz egyszerű: nem neked  :ok:

elsősorban magamnak csináltam, hogyha netán boot van, akkor érdekesebb legyen a menet  :)

csak gondoltam megosztom

Persze, világos, nem megbántani akartalak! (Az biztos, hogy elég rondák a hátterek bootoláskor.)

Nem elérhető vertex

« Reply #1569 Dátum: 2009, 10 15, 12:20:51 »
Nem-nem. Ezzel most minden szempontból meg vagyok elégedve, nem szándékozok erre költeni. Majd ha hivatalosan kijön wm7-el egy készülék és megüti ezt a szintet, akkor meglátom mit teszek, bár addig az iPhone os-e is fejlődni fog. Na meg minek nekem 2 készülék? Azért mert 2 kezem van?

Két kéz: DOUBLE CLUB!  :D Egyébként tényleg MINDENT meg tudtál oldani a szifonra? Gondolok itt elsősorban a Windows kompatibilitásra az alkalmazások szempontjából (Excel...stb.), mert úgy emléxem nem MAC-el dolgoztál, hanem Windows-al. (Vagy Linux, mint Csuka?)

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1570 Dátum: 2009, 10 15, 13:09:45 »
BootPackage in action, csakhogy könnyebb legyen elképzelni ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aM-1ngKJnqo[/youtube]

Nem elérhető Lall

« Reply #1571 Dátum: 2009, 10 15, 13:20:35 »
Tegnap feltoltam kwbr legújabb romját 3.1. Utána letoltam, mert nem indult a manila. Vajon mér'?  Valaki valami oksat? Újra feltolnám ha menne.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1572 Dátum: 2009, 10 15, 13:35:47 »
HR volt? ha igen akkor még1 ;)
Autoinstall-ba nincs valami?

Tegnap feltoltam kwbr legújabb romját 3.1. Utána letoltam, mert nem indult a manila. Vajon mér'?  Valaki valami oksat? Újra feltolnám ha menne.

Nem elérhető Lall

« Reply #1573 Dátum: 2009, 10 15, 13:52:21 »
HR volt? ha igen akkor még1 ;)
Autoinstall-ba nincs valami?
Minden volt. HR 2x. Autoinstall-ba semmi nincs. A másik rom tökéletes de ez valamiért bekakilt. :D

Nem elérhető vertex

« Reply #1574 Dátum: 2009, 10 15, 14:24:52 »
Minden volt. HR 2x. Autoinstall-ba semmi nincs. A másik rom tökéletes de ez valamiért bekakilt. :D

Állítólag a 3.0-nál is volt ilyen, de ott elég volt 1x rábökni és indult a manila. (Utána már nem kellett foglalkozni vele) Lehet, h. a 3.1 ennyire bug-os?