Nos én Szeged közelében lakok, így gondolom messze vagyok tőled, egyébként szívesen segítenék.
Ebben a fórumban az a jó, hogy az emberben fel sem merül az egymástól mért esetleges fizikai távolság. Ilyenkor látszik, hogy a kis országunk is milyen tágas tud lenni, ha személyesen is szót kívánnánk egymással váltani. (Most bizonyára könnyebb volna a helyzetem, ha én is Szöged környékén élnék, - amitől nem is olyan sok választott el, a felejthetetlen diákévek okán.)
Addig is, míg ezen a helyzeten monfondirozok, mindeközben a különböző fórumokon keresem a megoldást, hogy PC-s kapcsolatok nélkül (eltűnt USB port nélkül) hogy lehet életet lehelni a HD-be. Egyre mérgesebben veszek tudomást arról, hogy milyen MÉLTÁNTALAN KISZOLGÁLTATOTT helyzetben tart a HTC és a Microsoft, hogy egy normálisan működő rendszer megszerzésének igénye közben ilyen lehetetlen szituációkat produkál az Ő befejezetlen produktumok.
Azt is egy röhejnek tartom, hogy a HTC (ezzel persze sajna nincs egyedül) olyan rendszert ad közre, amelyben egy szoftveres megoldás szerintük hardveres problémákat okozhat. Pedig valószínűleg nem az én elvetemültségem volt az oka, hogy az USB port használhatótlanná, elérhetetlenné vált.
Szeretném tehát minden jövőbelei sorstársam figyelmét felhívni, hogy a rizikó a „nAGYOK” jóvoltából és diktátuma által bizony valós. Hiába vetted meg, hiába hiszed, hogy birtokon belül vagy bizony kalkulálj azzal is, hogy a szabályok alkotásába nem fogják a véleményed kérni.