2025, 01 11, 20:51:09

Szerző Téma: Itt beszélgessünk  (Megtekintve 136615 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Lall

• Navigáció / Navigation: wayteq x820bt
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM5 + ryanza's lag fix
Re: Itt beszélgessünk
« Reply #1625 Dátum: 2009, 10 17, 16:03:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nálam is jó volt, és hibátlanul müködött ez a kwbr-es ROM is,
"a manila rásegítéssel indul" egy korábbi változatnál volt csak tapasztalható, de az is csak a teljes leállás utánni indításnál, és csak először.

A 3,.1-es kwbr. ha jól tudom megint nem tartalmazza az időjárás elemeket az óra alatt, az egyel előtte lévő még igen. Nekem mindkettő jól ment.
Asszem nem sokára lesz kwbr-nek 6.5-ös winmo-ja is...sokan várják már :ok:
Nem tudom mi volt a baj, de nem ment. A kwbr 6.5 romját én is nagyon várom. Biztos alkot valami nagyot. Addig szerintem az olaszra szavazok. 50% zabál el, de mindennek ellenére nagyon gyors.

Nem elérhető rcsaba

• PDA: HTC touch HD
  • PDA ROM: Dutty HD WM6.5
« Reply #1626 Dátum: 2009, 10 17, 16:24:31 »
Haliho!
Valahol azt írtátok, benne van az új romokban is a magyar nyelv. Én átírtam a MUI-ban az értéket 1038-ra, de nem akar magyar lenni. XannyTech 1.8 -at raktam fel. Van valakinek ötlete erre a problémára? Előre is köszönöm a segítséget.

ui: Egyébként tényleg elég gyors ez a XannyTech

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #1627 Dátum: 2009, 10 17, 16:57:17 »
HKCU\\MUI
1038-ra és mennie kell, nekem is az van fönnt és szép magyar...

Haliho!
Valahol azt írtátok, benne van az új romokban is a magyar nyelv. Én átírtam a MUI-ban az értéket 1038-ra, de nem akar magyar lenni. XannyTech 1.8 -at raktam fel. Van valakinek ötlete erre a problémára? Előre is köszönöm a segítséget.

ui: Egyébként tényleg elég gyors ez a XannyTech
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rcsaba

« Reply #1628 Dátum: 2009, 10 17, 17:07:23 »
HKCU\\MUI
1038-ra és mennie kell, nekem is az van fönnt és szép magyar...

Köszönöm. Én amatőr a HKLM-ban írtam át.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1629 Dátum: 2009, 10 17, 17:22:29 »
hát, én nem vagyok elájulva a XannyROM-tól.
Nem rossz, vannak benne jó dolgok, de nem gyorsabb mint a V10-es Miri, sőt  :hmm:

még adok neki egy kis időt hátha kiforrja magát a kezeim között, de azt ne mondjátok már, hogy a képek nézegetése élvezetet okoz?

nah mind1. Nyúzom egy kicsit, aztán úgyis jön az új Miri én inkább maradok csajpárti még egy ideig ;)

jah meg nehogy elfelejtsem az MSVC-t kipróbálni  :p
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

failed

• Vendég
« Reply #1630 Dátum: 2009, 10 17, 18:42:02 »
hát, én nem vagyok elájulva a XannyROM-tól.
Nem rossz, vannak benne jó dolgok, de nem gyorsabb mint a V10-es Miri, sőt  :hmm:

még adok neki egy kis időt hátha kiforrja magát a kezeim között, de azt ne mondjátok már, hogy a képek nézegetése élvezetet okoz?

nah mind1. Nyúzom egy kicsit, aztán úgyis jön az új Miri én inkább maradok csajpárti még egy ideig ;)

jah meg nehogy elfelejtsem az MSVC-t kipróbálni  :p

nemtom, anno én is próbáltam a miri félét, akkor nagyon bugos volt nekem.
Ja, kint van a xanny 1.8 :ok:

failed

• Vendég
« Reply #1631 Dátum: 2009, 10 17, 19:09:02 »
bocsi, hogy csak most...
A mellékeltbe bepakolt cab a Manila 2.1-hez és a Manila 2.5-höz is használható. A legújabb verziókhoz. A mégújabb verziókhoz is valószínűleg jó lesz egy ideig, mert most jelenleg csak tupírozások zajlanak.

ha lenne gond, szóljatok ;)

most próbáltam ki a xanny 1.7-en. Manilát áttettem magyarra, majd felnyomtam ezt a cab-ot, és nálam hibátlanul magyar, az időjárás fül, és a naptár is.
Köszi a munkád :ok:

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
« Reply #1632 Dátum: 2009, 10 17, 19:25:16 »
nemtom, anno én is próbáltam a miri félét, akkor nagyon bugos volt nekem.
Ja, kint van a xanny 1.8 :ok:

Az 1.8-ra értettem én is ;) mint látszik a profilomban.

Bár már le is van gyalulva szegény, beszaggatott a HOME weather minden egyes animációkor, szóval gondoltam letesztelek egy WM6.5.1-es ROM-ot, a MaryONE 0.5-öt.

Miri-hez annyit, hogy én a 26.3-tól preferálom és kilengéseim után mindig visszatértem hozzá, jól optimalizált, semmi extra theme erőltetés, friss cuccok (sokszor ő jött ki először valami pakkal)

szóval nálam bizonyított. Ha megnézitek a beszúrt videómat pár oldallal korábban és teszteljétek a gépeteket, ha fürgébben reagál a gépetek mint az enyém a videón, akkor jó az a Xanny és csak én csesztem el valamit.

de én nem tűröm a kis akadásokat sem, i need HighSPEED  >:(

Köszi a munkád :ok:

:D

failed

• Vendég
« Reply #1633 Dátum: 2009, 10 17, 19:47:22 »
Köszi Barna, és Wajk, minden tervszerűen sikerült , íme a bizonyíték:
 :)

(csatolva)

Nem elérhető rcsaba

« Reply #1634 Dátum: 2009, 10 17, 21:11:27 »
Sziasztok! Találkozott már valaki a következővel? Ha nem egy nagy városban vagyok, hanem kicsi faluban, akkor a saját helyre azt írja ki, hogy Chicago, és a chicagoi Időjárást nézhetem a képernyőn. Ez vicces!

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1635 Dátum: 2009, 10 17, 21:26:15 »
Sziasztok! Találkozott már valaki a következővel? Ha nem egy nagy városban vagyok, hanem kicsi faluban, akkor a saját helyre azt írja ki, hogy Chicago, és a chicagoi Időjárást nézhetem a képernyőn. Ez vicces!

lehet sok "norvég" lakja a falut és a közbiztonságot ítéli meg chicago szintűnek! ezek okos telefonok! :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető mobil-LAL

• Navigáció / Navigation: HTC HD
  • PDA: HTC HD
  • PDA ROM: főzött rom
« Reply #1636 Dátum: 2009, 10 17, 22:19:48 »
Valaki megmondaná (szájbarágósan :oops:) hogyan lehet a manilát magyarítani
most próbálkozom a 2.5-tel, feltettem a közelmúltban belinkelt cab-ot, de semmi
most olvasom itt ezeket a betűkombinációkst, dez egy kicsit kínai.
segítene valaki? :ima:
Hajrá magyaROCK!

Nem elérhető barna73

« Reply #1637 Dátum: 2009, 10 17, 22:25:29 »
bocsi, hogy csak most...
A mellékeltbe bepakolt cab a Manila 2.1-hez és a Manila 2.5-höz is használható. A legújabb verziókhoz. A mégújabb verziókhoz is valószínűleg jó lesz egy ideig, mert most jelenleg csak tupírozások zajlanak.

ha lenne gond, szóljatok ;)

működik!
köszönöm szépen!
kipróbálom a miri wm6.5 v10 
eddíg "sajna" gyors, pedíg xannytech romjába a windows-os menürész jobban tetszik. ez kevesebb memóriát eszik....
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető barna73

« Reply #1638 Dátum: 2009, 10 17, 22:27:56 »
Valaki megmondaná (szájbarágósan :oops:) hogyan lehet a manilát magyarítani
most próbálkozom a 2.5-tel, feltettem a közelmúltban belinkelt cab-ot, de semmi
most olvasom itt ezeket a betűkombinációkst, dez egy kicsit kínai.
segítene valaki? :ima:

total commander/ beépülők /   \HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang\ elírési utat és megváltoztatod  Decimal: 1038

Nem elérhető mobil-LAL

« Reply #1639 Dátum: 2009, 10 17, 22:59:12 »
total commander/ beépülők /   \HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang\ elírési utat és megváltoztatod  Decimal: 1038

Köszi a segítséget Barna
De mi az a "total commander/ beépülők / "?
elindítom a TC-t és mi az a beépülők??? :'(

Hajrá magyaROCK!

Nem elérhető barna73

« Reply #1640 Dátum: 2009, 10 17, 23:03:30 »
Köszi a segítséget Barna
De mi az a "total commander/ beépülők / "?
elindítom a TC-t és mi az a beépülők??? :'(

a megjelenő könyvtárfa első eleme.
(azt hiszem: plugins )

Nem elérhető mobil-LAL

« Reply #1641 Dátum: 2009, 10 17, 23:42:57 »
a megjelenő könyvtárfa első eleme.
(azt hiszem: plugins )

Köszi!!! :ok: :taps:
Hajrá magyaROCK!

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #1642 Dátum: 2009, 10 18, 07:58:03 »
na!? mi történt?

:D :D

Nem elérhető Lall

« Reply #1643 Dátum: 2009, 10 18, 09:14:23 »
működik!
köszönöm szépen!
kipróbálom a miri wm6.5 v10 
eddíg "sajna" gyors, pedíg xannytech romjába a windows-os menürész jobban tetszik. ez kevesebb memóriát eszik....

Ne már, Mirié gyorsabb? Már megint romot kell cseréljek! :) Régen én is próbálgattam Miri romokat, de nekem is elég lassúak és bugosak voltak. Na majd most... Viszont a XannyTech nekem 2 furcsaságot csinált. Egyszer szószerint szétfagyott a programok lapozgatásánál (SoftReset) a másik viszont (ami nagyon felidegesített) hívtam magam a feleségeméről, hogy megnézzek valamit. Kicsengett viszont nekem nem jelezte, hogy hívnak csak kivilágosodott a képernyő és szépen ott volt a HomeScreen jöttek mentek a felhők a másik mobil meg szépen kicsengett, mintha nem venném fel. Utána SoftReset és persze azóta jó. De nagyon nem jó ha az embert nem érik el, amikor kéne. Nemörülök.... >:(

Nem elérhető barna73

« Reply #1644 Dátum: 2009, 10 18, 09:29:02 »
Ne már, Mirié gyorsabb? Már megint romot kell cseréljek! :) Régen én is próbálgattam Miri romokat, de nekem is elég lassúak és bugosak voltak. Na majd most... Viszont a XannyTech nekem 2 furcsaságot csinált. Egyszer szószerint szétfagyott a programok lapozgatásánál (SoftReset) a másik viszont (ami nagyon felidegesített) hívtam magam a feleségeméről, hogy megnézzek valamit. Kicsengett viszont nekem nem jelezte, hogy hívnak csak kivilágosodott a képernyő és szépen ott volt a HomeScreen jöttek mentek a felhők a másik mobil meg szépen kicsengett, mintha nem venném fel. Utána SoftReset és persze azóta jó. De nagyon nem jó ha az embert nem érik el, amikor kéne. Nemörülök.... >:(

nem azt mondtam, hogy gyorsabb! sőt szeretném megkérdezni erről Wajk fórumtársunkat is. mert igaz, hogy gyors de nem látok különbséget. bár ezt betudom a vakságomnak. :)  sőt írtam is, hogy xannytech romja jobban tetszik egy kicsit optikailag. igaz többet fogyaszt (ram) de hát van miből! ez a hívásprobléma nálam is jelentkezett. meg még több embernél. ezt azzal hidaltam át, hogy csak az 1.7 vagy 1.8 romokat használom és a különböző b, vagy c, variánsokat nem. fagyás nálam nem jelentkezett eddíg!  azt hiszem ma már nem cserélek vissza és marad is 1hétig mert jövő héten suli és nem lesz erre időm.... addíg meg mindkettőnek lesz új! ez egy ilyen játék...

Nem elérhető barna73

« Reply #1645 Dátum: 2009, 10 18, 11:12:00 »

én eleve kilövöm a my location-t egy cab-al. akkor az jelenik meg a kezdőoldalon amit a helyi időnek határozol meg...

failed

• Vendég
« Reply #1646 Dátum: 2009, 10 18, 11:44:23 »
nem azt mondtam, hogy gyorsabb! ....

Nos, én is kipróbáltam ma Miri_10-et. Nem igazán gyorsabb mint a xanny, és bugos is...15 perc után már cserélem is le....ennyi:-)

failed

• Vendég
« Reply #1647 Dátum: 2009, 10 18, 12:42:26 »
A következő teszt ROm az "EnergyROM_BLACKSTONE_20091011_StandardM2.5"

Ennél eddig csak jó tapasztalataim vannak, gyors, alapból látványos, hmmmm.....barna nézd csak meg Te is:-)

failed

• Vendég
« Reply #1648 Dátum: 2009, 10 18, 13:16:48 »
és hogy wajk-nak utána járjak, most feltettem a Maryone legutobbi művét is....a setup screen már nagyon látványos...kiváncsi vagyok a folytatásra is :)

Nem elérhető Lall

« Reply #1649 Dátum: 2009, 10 18, 13:45:57 »
Nos, én is kipróbáltam ma Miri_10-et. Nem igazán gyorsabb mint a xanny, és bugos is...15 perc után már cserélem is le....ennyi:-)

Milyen bugok voltak benne? Annál nagyob bugot minthogy nem tudnak elérni. háát.... NRG Romja szerintem megalassú nekem nem is nagyon tetszik optikailag sem. Albumba lapozást ilyen lassan még semmilyen romom nem csinált. Ráadásul a sok látványos skin meg mitudom én mi zabálja a memóriát. Szerintem őt nem próbálom ki többet.