Szerintem egy kis összefoglalot nyomhatnál nagyvonalakban.
A külsőről már írtam:a hátlap nagyon fényes, nagyon csúszik-és nagyon extra...
A Silver-re esett a választás, ami kissé kékes, de ez nagyban függ a külső fényviszonyoktól. Lehet vele játszani, jópofa-a fekete talán jobb választás lett volna nekem is, de az a helyzet, hogy úgyis tokba kerül, az Incipio Octane már útban van. Ha már itt tartunk, tartozékok vonatkozásában kicsit rosszul áll a 11: egyelőre szegényes a kínálat. A You are not allowed to view links.
Register or
Loginl természetesen a legrosszabb, itt ugyanis nincs semmi!
A kijelző teljes szélességében faltól falig tart, ezért már a gyári felületen is 5 ikon (vagy mappa, parancsikon) fér el a négy helyett. A felbontás,a színek, reakcióidő nagyon rendben van. Az ujjlenyomat szenzor sokkal gyorsabb, mint a 10-ben.
Sokan köpködik és felesleges ficsőrnek írják le a "nyomogatós" Edge Sense funkciót. Ez nyilván ízlés kérdése, nekem pl. tetszik, Alapból a kamera van beállítva-az oldalak megnyomásával akár sötét, lezárt, vagy aktív kijelzőnél is aktiválható a kamera landscape, vagy portré módban egyaránt. Újabb nyomással akár exponálhatunk is. De természetesen bármilyen alkalmazás elindítható így, sőt különbséget lehet tenni a hosszú és a rövid nyomások között is.Tök jó.
A kamera szintén nagyon meggyőző, főleg gyengébb fényviszonyok között veri el az elődöt-és a tesztek szerint a vetélytársakat is.
A másik szuper dolog a hozzá adott usb-s füles. Fantasztikusan szól, igen szép basszusokkal. Ilyen jó agybadugóst még nem hallgattam!
Az egész készülék nagyon gyors. Nem csoda, a jelenleg elérhető legjobb mobilprocesszor van benne! A RAM nekem még mindig elég volt, nem gondolom, hogy kevés lenne a 4 Gb...
Ja, még valami: az akku. Egy nap. Nem több. Főleg az elején, amikor állandóan gyötörtem. Mondjuk nem vagyok éppen takarékos-100 feletti telepített alkalmazás, minden szinkron hadd szóljon.
Hirtelen ennyi.
Ha van valami, ami érdekelne Benneteket, kérdezzetek nyugodtan!