Na a fiam jóvoltából ki tudtam egy U 11-et próbálni. Na a kamera tényleg jó viszont az az ezüstnek nevezett kékes szürke hátlap borzasztó. Nem elég, hogy szedi az újjlenyomatott mint atom amellet nem gyengén csúszik. Tok nélkül a dobozból kivenni használni tilos. Én efektíve majdnem eldobtam a fiam arcán nem volt öszinte a mosoly. Szerintem ott felejtették a polirozó gép alatt. Az oldalszóritás az még nem az igazi van mit csiszólni rajta. A fiam meg én is inkább a másodlagos kijelzőt tartotuk volna hasznosabnak min ezt a szorongatos micsodát. Szerintem értelme nincs. Ami a gyorsaságot illeti valoban gyors, de nem vettem észre nagy Különbséget az Ultra és az U 11 között. Így nem is cserélek tipust mert nem sok értelmét látom.
Ja és semilyen kiegészitőt nem nagyon lehet kapni hozzá. Amit adnak tokot hááát csak szigorúan ideiglenesen lehet használni. Ez az én véleményem, de aki tudja próbálja ki és döntsön maga.
Tok kell, írtam én is, hogy szép, de csúszik. A színről kár vitatkozni, nagyjából annyira, mint általában az ízlésről. Miután tok kell rá, pláne.
Aki nem talál, az nézzen kicsit jobban körül a neten. Alább egy példa: én az Amazone-ról rendeltem egy Octane-t, pár nap alatt itt volt.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz Edge Sense kalibrálható, testre szabható. Nekem nincs vele gondom, szerintem érdekes és adott esetben hasznos (pl. elemlámpa hosszú szorításra...).
Ajándék toknak ne nézd a ... minőségét...
Ne hasonlítsd össze a SN 835-öt a 821-el. Nyilván nem a menügörgetés gyorsaságában lesz a különbség, jóval többről van szó.
Ha lenne Ultra, pár hónapos, akkor nekem sem nem kellene. Ha azonban még U széria előtti kütyüm lenne, a 11-re váltanék. Olcsóbb is, mint az Ultra.
A másodlagos kijelző pl. engem hagy hidegen, de ízlések és pofonok...