0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kíváncsian várom, hogy a szolgáltatóink felveszik e a kínálatukba!
Turbado azt írta, hogy amint beérkezik a raktárukba az első szállítmány, rendelhető lesz az oldalról.Inkább vennék tőlük, mint szolgáltatótól. Az sosem annyira olcsó, mint amilyennek látszik.
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt azért nem venném meg. Sajna ezen az ár környékén fog mozogni. Szerintem a speedshopban lesz ez 350 eft is.Tapatalkkal küldve az én HTC U Ultra eszközömről
Nekem a Nexus 4 volt 2013-ban az utolso telefon amit itthon vettem. Azota csak kulfoldi beszerzes.
Úgy árazták be, hogy nem is tudták a pontos specifikációkat (3700 mAh, 12 MP DUAL kamera...).
Nálunk most az O2 - nél ajándék JBL fülhallgatóval adják 1 EUR kezdővel 31 EUR havonta előfizetés nélkül. Vagy egyben 745 eur. Fekete és kék van. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
You are not allowed to view links. Register or LoginEgész jó ár.
Csak kérdés, hogy honnan szerzi be és ugye a szerviz. Itt a xIII. kerületben van átvevő pont csak mint szerviz működik e?
Szerviz Bukarestben van ide legkozelebb, ugyhogy nincs mirol bewzelni akarhonnan is vewzed a telefont.
Ezt tudom mint már tapasztaltam csak, hogy ha leadom oda küldi vagy valami sufnituning szervizbe.A Turbadó az oda küldi mivel javítási munkalapot mellékeli amikor vissza adja a készüléket.
Igen, mert ok korrektek. Ezt nem a boltnak kellene intezni mivel kulso garanciarol van szo. Felveszem a kapcsolatot a kintiekkel, majd jon a futar a telefonert es kiviszi, majd ha keszen van visszahozza.Ha veszel a Bauhausba egy HILTI utvefurot azt se oda viszed vissza ha 3 napon tul problemad van, hanem besetallsz a Gyomroi uti markaszervizbe a garancia papirral a kezedben.
You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről