Én is végül G6 tulaj lettem G2 után.
Akku időről nem tudok nyilatkozni, első töltés után 2 napot bírt 4,5-5 óra képernyő idővel. Volt benne internetezés, sok-sok beállítás-böngészés, fotózás, youtube-zás. Játék egyáltalán nem.
Most a második töltésnél meg még keveset használtam, a nap javarészt zsebben töltötte, reggel volt 30 perc netezés, 10perc youtube, napközben kis fotózás, illetve du menetrend böngészés kb 10 percben. Ezek után 87%-on állt, kevesebb mint 2 óra screen idővel.
Fotókkal én meg vagyok elégedve, G2höz képest részletesebbek. Ahol a G2 mos, ott a G6 aprólékos, bár tény, hogy belenagyítva egyik telefon képe sem szép. Normál nézetben nézve meg nincs problémám vele.
A manual módot még gyakorlom, szóval abszolút kezdő vagyok, csináltam este, nappal, és mesterséges fényben képeket. A legtöbb gondom még az estivel van, a baj az, hogy nem tudom mindig megtalálni a helyes értékeket, amikkel jó képeket tudnék csinálni. Szóval, lehet hogy tudna jobbakat is csinálni, csak én nem tudom, mit merre kell csavargatni.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA végére egy kérdés:
Ti milyen képernyőzárolót, vagy always on displayt használtok a gyárin kívül?
Most elkezdte azt, hogy ha a négyzetes feloldás van kiválasztva, akkor feloldás után 2-3szor villan egyet a képernyő, mielőtt mutatná a főképernyőt. A többinél nem csinálja ezt, de az első alkalommal a négyzetesnél sem csinálta. Illetve a feloldás után sem tetszik az az "animáció" vagy mi. Amikor feloldom, és elhúzom az ujjam, lejátssza az animációt végig a zároló képernyőn, majd minden átmenet nélkül csak úgy megjeleníti a főképernyőt. Ennek nincs valami finomra hangolása? A G2-nél már a húzás alatt láthatta az ember a főképernyő hátterét.