Sziasztok!
Nem egész 24 órája van meg a G6-om, de eddig csak pozitív dolgokat tudok írni róla!
Ami az első ilyen pozitív dolog az, hogy az LG egy mennyire STABIL telefont rakott össze! Értem ezt mint külsőre és belsőre (szoftveresen) egyaránt!
Külsejéről anyaghasználatról nem írnék sokat mivel egyből tokba raktam szóval kézzel nagyon nem érzékelhető innentől fogva!
Tok nélkül nekem a fogása kicsit csúszkált a kezemben.
Hosszúkás nyújtott kijelző nekem bejön. Sokan azt mondják a formájára, hogy Iphone koppintás......
Kijelző nekem nagyon bejön! AOD is számomra tökéletes, nem hiányzik a LED(egyelőre)
!Kamera!
Sokan szidják, itt is volt aki a kamerától félt, hogy milyen lesz!? Szerintem szuper kamera van bent és szép képeket készít! (áttlag felettit) Összehasonlítva S7 Edge-el Iphone 7-el! Meglepően jó fotókat készít rossz fényviszonyok mellett ahol, már a többi telefon elvérzik.
Nagy látószögre pedig még egy Iphone tulaj is azt mondta, hogy wáóóóó
Autofókusz elég gyors. Közeli fotók(makro) is szuperek!
Manuális részt tanulnom kell még, de előre látom, hogy élvezni fogom ezt is! Ez a kamera, ha nem felel meg valakinek egy telefonban, akkor Ő tényleg csak fikázni akarja a G6-ot. (Profi fotózásra én Nikont használok
)
Vezeték nélküli töltés hiánya nem zavar hisz sosem használtam G3-ban sem. Valahol a szekrény mélyén fekszik a töltő egység!
Ujjlenyomat olvasó hihetetlen gyorsan működik! IP68 még nem teszteltem
Röviden ennyi, aki ilyen telefont akar venni, neki bátran ajánlom!
Annyira stabil ez a telefon első benyomásra minden téren, hogy számomra kicsit ilyesztő! (akinek van már érti, hogy értem)
Többi tapasztalat majd késöbb!