Köszi a választ!... lehet, hogy megvárom, bár ez a képernyőfedvény mizéria szinte használhatatlanná tette már a telefonomat...
Üdv a topicban, rég láttalak!
Note4-ről (ill. közte pár hónap V10) jöttem OP3-ra ill. mostmár 3T-re.
Minimálisan kisebb a kijelző, a cerkát én nem használtam. Az OP3 kamerája felbontásban kb. ugyanazt tudja, mint a Note4, nagyjából másban is pariban vannak, csak sajnos (nekem sajnos) nem 16:9-es a lapka, hanem 4:3-as az OP-ban.
Persze lehet vele 16:9-et gyártani, de akkor nem 16, hanem csak 12 MP. Mint a Note4 előtti modellek.
Sebességben majdnem a duplája (szintetikus tesztek szerint), ebből a használatban szinte semmi nem jön át, mert brutális tartalék van benne, nem a telefon a gyenge láncszem.
A 6 GB RAM az felfoghatatlan (őszintén, talán már fölösleges is, 30-40%-a mindig üres), maga a Google oprendszere nincs szerintem felkészítve ennyi RAM kezelésére.
Az akksija is kb. ugyanazt tudja, nálam rendszeresen 2 nap (48 óra, folyamatosan ON). A telefonálás hangminősége érezhetően jobb. Nincs hívásrögzítési kínlódás, simán rögzíthető mindkét oldal hangja. Emlékszem, Note4-en hónapokig kinlódtam, mire sikerült..
Szóval nem fogod megbánni...
A többiekkel ellentétben én nem hiszem, hogy érdemes az OP5-re várni, úgy tűnik, QHD kijelzős lesz és annak 5,5 "-on SZERINTEM nincs értelme, fölösleges energiapazarlás...