Nyitas + TWRP flaah kicsomagolas utan 3 percet vesz igenybe. Ebbe mar benne van az elso bootolas is. Custom ROM-ban igen azthiszem. Ujjlenyomattal nyitok, de a 2-nel lehetett custom ROM-ban akkor biztos itt is.
Köszönöm a választ !
3 napja nyúzom ezt a "csodát". Ez a telefon Nálam tényleg betalált. Úgy döntöttem Root nem lesz. Évekig romolgattam Htc-t, Samut. Végre egy olyan gyári Rom ami nincs teleszarva minden felesleges app-al ill. a szolgáltatók semmitérő alkalmazásaival. Nekem ez így jelenleg megfelel. Az időmet most már inkább mással töltöm.
Ellenben 2 problémával találkoztam, talán tudtok segíteni:
1, Beállítottam az ujjlenyomatot -
mindig ezzel szeretnék nyitni. Mivel kér alternatív feloldási lehetőséget is, ennek mintát állítottam be.
Hiba: egyszer engedi az ujjlenyomat nyitást egyszer nem (amikor nem akkor a mintát kér). Be lehet állítani elsődlegesnek (mindig) az ujjlenyomatnyitást ??
2, (ezt már írtam) Dupla koppintással "ébresztem" a képernyőt, nagyon szeretem ezt a funkciót vezetés közben.
Képernyő ébresztésnél rezzen a teló. Minden rezgést ill. rezgés erősséget kikapcsoltam. Van még lehetőség amit ki lehet kapcsolni, hogy
ne rezegjen ?