Üdvözlet az uraknak!
A tanácsotokat szeretném kérni,mivel telefon vásárlás előtt állok.A tegnapi napon adtam el a NOTE 4 es telómat,emiatt kezdtem el nézelődni note 5 irányában.A keresgélés közben összefutottam az oneplus 3 t készülékkel,ami árban közel van hozzá.Szerintetek melyik lenne a jobb?
A problémám az,hogy nem fogtam még oneplus-t így nehéz látatlanban választani.Továbbá itt a kijelző is csak 1080p.Aggasztó még ez a dash charging mód is számomra>>talán gyilkolja az akkut,illetve tölteni sem lehet mindenféle töltővel,ami azért korlátoz kissé.A sebessége 1-2 tesztet végignézve elég meggyőző.
A note 5-ben viszont az üveg hátlap sérülékenységétől tartok és a note 5 topicban leírt negatív kritikáktól.
Köszi.
Szia! Én elfogult vagyok, nekem dec. 6-án érkezett meg a teló. Én nem bántam meg, nagyon bejön. Ha van türelmed és lehetőséged én azt mondom, hogy ne habozz, rendeld meg. Ami a várakozási időt illeti fogd fel úgy, hogyha egy jobb kocsit rendelsz arra is várni kell több hetet, hónapot akár évet is! A töltéssel kapcsolatban nekem az a tapasztalatom ( a gyárival még csak egyszer töltöttem, hogy mégis kipróbáljam), hogy a számítógép sima USB csatlakozója is meglepően hamar feltölti és nem egész napos nyúzás mellett simán kibír 2 napot.