Nagyon köszi a választ. Van tipped hol vannak ilyen, hasonló témák esetleg?
Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
XDA-n a samsung galaxy s6 topicokban nézz szét! Ott is vannak, akár ingyen, de a menete a működésnek ugyanaz amit leírtam. Tehát package disabler.. stb. Ha esetleg az xml fájl kell akkor azt tudok adni.
Ha akarsz letölteni itthon, Magyarországon nem elérhető témákat azt is megteheted.
Ahhoz is kell egy alkalmazás pl "TunnelBear". A telefonodra telepíted. Aztán kikapcsolod a telefonod és kiveszed a simkártyát. Telefont bekapcsolod, kitörlöd a "Témaáruház" adatait az alkalmazáskezelőben. Elindítod a TunnelBear progit, elküldöd a macit az USA-ba. Elindítod a témaáruházat és láss csodát egy csomo nálunk nem elérhető téma fog megjelenni. Ezek közt vannak ingyenesek és fizetősek egyaránt. Ezek teljesen legálisak és nem kell a témaáruházat sem jegelni amíg használod őket mert ott maradnak a témáid között mindig.
A lényeg, hogy amikor kibújt a maci Amerikában pl. akkor utána már le is állíthatod a TunnelBeart, mert az ingyenes verzió csak 500 megabájtig ingyenes. Utána is működik még csak lépj ki belőle. Tudsz letölteni ha kiléptél utána is. Szerintem ez a megoldás sokkal jobb mint a package disableres.
Sok sikert!
Jó szórakozást! Rengeteg téma közül választhatsz!