Teljesen felesleges ironizálni , nem a sült galambot kell várni, hanem tenni kell ellene,száj karatézni a legkönnyebb
Egypár munkám van itt a fórumon , neked van ??
ha nekem bajom van a készülékemmel megkeresem a megoldást és megcsinálom, ilyen az EFS és a CSC is
ezért tanultam meg a linuxot, ezért tanultam meg hogy kell a romot módosítani és lehetne sorolni
szóval nem más kedvéért csak is a saját dolgomért tanultam, ha nálam működőt rendesen, akkor publikáltam a nagyközönségnek, de csak is akkor ha teszteltem és csak is a saját készülékemen és csak is ha kedvem volt
A másik, meg ha valaki bamba, mert nem tudok mást mondani és nem olvas utána a dolgoknak vagy kérdezi meg
akkor megérdemli a sorsát
CSC hogy ne változzon egyszerűen ki lehet bekkelni egyfájlosnál a cache.img-t kell kivenni
4 fájlosnál meg egyszerűen a CSC-t nem kell betallózni odinba és soha nem fog elmászni, megváltozni, tegyek rá bármilyen romot
Elnézést kérek, ha megbántottalak volna. Nem volt szándékomban. Szájkarate egy kicsit túlzás, legfeljebb ujjkaratéről lehetne szó.. de hagyjuk..
A munkáidhoz amik itt vannak a fórumon gratulálok, biztosan nagyon jó munkák, még nem találkoztam velük. Nekem nincsenek munkáim itt, de az nem jelenti azt, hogy nem dolgozom. Mindössze annyit jelent, hogy ide szórakozásból járok, és csupán érdeklődés szintjén foglalkozom a telefonjaimmal. A tisztes foglalkozásom amiért a fizetésemet kapom egészen más jellegű. Gyermekorvos vagyok.
Eyébként a fő kérdés az volt, hogy ha már elmászott a CSC akkor azt hogyan lehet visszaállítani az eredetire root nélkül.
Erre válaszoltam azt, hogy otthon sehogy sem. Körül jártam a kérdést hidd el többször is! Nem az volt a kérdés, hogy mit kell tenni, hogy ne változzon a csc a frissítés után, hanem az volt a gond, hogy ha már változott mi a teendő. Erre válaszoltam is, hogy mit mondtak Samsung szervizben.
Köszönjük szépen a válaszodat, mert ezzel is okosabbak lettünk, ha új romot akarunk feltenni odinnal akkor oda kell figyelni, hogy az egy fájlosnál a cache.img-t kivesszük a négy fájlosnál pedig nem tallózzuk be a csc fájlt. Köszi szépen, ma is tanultam valamit
..és még egyszer elnézést ha kissé ironikusra sikerült volna a válaszom, nem volt szándékos.