Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, illetve egyre jobban gyötör a kín, hogy nekem is kellene egy s7. De a keret adva van 200000 egy forinttal se több. Ebből amit találtam S7 + gear vr szemüveg? vagy S7 edge. Mindent meg fontolok. Bár kíváncsi vagyok a szemüvegre de azt gondolom hosszú távon nem használom ki hacsak a vonaton nem lehet vele filmet nézni (40 perces út). Az edgének nagyon tetszik a dizánja. De azért fontos lenne a két készülék (S7 ill. S7 edge)közötti különbség is már ha van jelentős.
Szia. Ezek szerint függetlenül szeretnéd venni a telefont. A kérdés az, hogy az 5.5 col zavar e téged. Én pl s5 ről váltottam (5.1 col) s7 edge-re és féltem tőle. Kb 1 nap alatt hozzászoktam, és kicsit sem zavar. Max annyi, hogy a zsebemben még fura kicsit. Én pl T-mobile -nál vettem, így kaptam hozzá Gear VR-t is. A helyzet az, hogy nekem nagyon bejött. Pl.: 360 as XXX igen odavág
(persze csak próba képp néztem vele
) Bár nagyon ritkán használom, de amikor használom, ámulok és bámulok. Van rá játék is dögivel, igaz fizetősek. Youtube videók is szépen mennek rajta. 3d-s filmet is lehet vele nézni, de nekem kicsit fájt a szemem tőle.
Nekem s7 edge tetszett csak. Sima S7 kicsit sem győzött meg. Sajnos design -ban nem valami szép, de tudásban ugyan úgy verhetetlen. Kamerája mind a kettőnek ugyan az, így csak a design-t tudnám felhozni S7 ellen.
Fülhallgató használat közben nekem nem halkítja le magát. Igaz, fülhallgatóról a hengerőt maxra venni, csak akkor tudom, ha engedélyezem a telefonon. Hangerő megfelelő, hangminőség nagyon jó, amit adnak hozzá fülhallgatót nekem bejön. Kényelemes, nem zavaró.
Szolgáltatónál azért nem veszel, mert nem akarsz hűségnyilatkozatot aláírni?