0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na megbuherálam a lengyel romot. Angol lett. Itt ott még maradt benne egy kis lengyel beütés de müxik. Java valamiért nem megy. A betűk meg kicsik lettek.
A widget hiba ki lett benne javítva?
Az mit takar pontosan? Megy a java HANGGAL (nem volt muija)
Forgattam, üzenet érkezésekor előurott a widget, elolvastam, eltünt a widget. Forgattam másodjára és ugyanaz. Akkor javították!
Kész a v.2! Elméletileg mindenhol angol. CSC-nek IA5-öt tettem mert IC3-nál lengyel maradt az üzenet menü egy része. Kisbetük maradtak, nem tudom hogy lehet átváltoztatni nagyobbra. Ha kell valakinek akkor feltöltöm majd egy ingyenes tárhelyre.
Csak pdat és csct tartalmaz.You are not allowed to view links. Register or Login
Így most már minden jól működik akkor? Semmi hiba, fagyás ilyesmi? Nem probléma, hogy másik csc van benne?
Működő link :You are not allowed to view links. Register or Login
Szép munka Shiraz!Te leszel a megmentőnk??
Először próbáljátok ki. Lehet nektek nem is tetszik.Két apró hiba javítása:HKLM\System\GWE\MENU\PopFnt\Ht változtasd a 800-at 1000-re Ez a felugró menü kis betűit nagyítja. A második pedig a jobb softmenü gomb lengyel maradt. Hozz létre parancsikont a launcher.exe-ről a Start Menübe Main Menu néven. Telepítsd pl: a SoftKey progit és választható lesz a Main Menu (vagy amit szeretnél betenni jobb softkeynek). Az időbeállítást átugorja, utólag kell módosítani.
Shiraz nagyon köszi!Secany eltűnése óta (DXIA2), nem frissítettem, (nevess ki, de Nekem a szervizromok váltak be a legjobban).Erről álmodtam, hogy valaki ezt a lengyelt vagy a legújabb olaszt angolosítja, vagy megosztja a néppel, hogy hogyan kell.Külön öröm, hogy magyarul + itt a fórumon köszönhetem meg!Ja, tökéletesen működik!
Shiraz,A telepítéskor törli a My Storage tartalmát, mint a gyári DXIA5-nél, vagy békén hagyja?(csak hogy tudjam, mire számítsak - ezen a hétvégén fel akarom tenni!)Kösz.,Tibor
Igazán nincs mit! Annyit még hozzátennék, hogy feltettem a sunnysoft magyarítást, ellenben a lengyel rommal műküdik rajta. De pl a samsung névjegyzéknél összekeveri a szavakat.Ez van.