2024, 11 24, 22:38:30

Szerző Téma: Shiraz romok  (Megtekintve 4427 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
Shiraz romok
« Reply #25 Dátum: 2009, 04 24, 23:49:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Eszembe se jutott magyarítani. Minden oprendszerem minden platformon angol, nagyúr a megszokás!  ;)
Felraktam rá -gond nélkül- az új Mobile Shell-t így most az új rommal óriási öröm és boldogság!
Én is örülök veled!!!  :)

Nem elérhető Shiraz

Re: Shiraz romok
« Reply #26 Dátum: 2009, 04 25, 11:29:02 »
Öt parancsikon a windows mappában lévő programokhoz. Ha kevés lenne ami van. Másold a My Device\Windows\Start Menu\Programs mappába.
Samsung - Hívásnapló, Óra, Telefonkönyv. Opera és egér be/ki ikonok.

Nem elérhető ctibor

• PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1/DXID1 (phone: DXID1)
« Reply #27 Dátum: 2009, 04 25, 15:39:07 »
Öt parancsikon a windows mappában lévő programokhoz. Ha kevés lenne ami van. Másold a My Device\Windows\Start Menu\Programs mappába.
Samsung - Hívásnapló, Óra, Telefonkönyv. Opera és egér be/ki ikonok.

Igen, ezt már én akartam írni, hogy pár progi hiányzik a Start Menu\Programs-ból, de Te megelőztél.  :) Egyébként ezeknek a linkjei mind megvannak a Windows mappában is, csak be kell másolni a Programs-ba (és átalakítani az attribútumokat, hogy ne legyen rejtett fájl, különben a Program menü sem fogja látni).

Még egy jut eszembe, amit be lehet tenni a programok közé: a Main Menü (Launcher.exe).

A jobb alsó szoftgomb lengyel feliratának megváltoztatása pedig a registryből is megoldható:
HCKU\Software\Microsoft\Today\Keys\113 - a Menu Glówny (vagy hasonló) feliratot átírod Main Menu-re, vagy amire akarod.

A ROM pedig jó! Eddig nagyon jók a tapasztalataim vele! Üzemidő is hosszabbnak tűnik, bár ebben még óvatos vagyok, hiszen nincs 24 órája, hogy feltettem... És kevésbé fogy a RAM, mint a főzött romok esetében, soft reset után 57 Megával indul, és több órás használat, 6-8 féle progi futtatása majd bezárása után is van még 46-47 M. (Persze HTC Task Manager 2.1 vagy más, a programokat valóban bezáró segédprogi használatát feltételezve.) Romovics romja hasonló használat után 39-41 megán állt (ez persze nem jelenti, hogy az rossz, sőt, szerintem a legjobb főzött rom!)

A nem fogadott hívást /sms-t jelző widget viszont nálam továbbra is csak egyszer műkszik minden soft reset után, aztán soha.  :hmm:

Mindent összevetve: Shiraz, gratula!  :taps:

Tibor

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #28 Dátum: 2009, 04 25, 15:45:07 »
Romovics romja hasonló használat után 39-41 megán állt (ez persze nem jelenti, hogy az rossz, sőt, szerintem a legjobb főzött rom!)

Tibor
No ezen nagyon csodálkozom. 2 napja nem nyomtam softresetet, fut az MS3 és 53 mega a program memóriám. 47-50 alatt még sosem volt, amikor megnéztem.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #29 Dátum: 2009, 04 25, 16:51:16 »
No ezen nagyon csodálkozom. 2 napja nem nyomtam softresetet, fut az MS3 és 53 mega a program memóriám. 47-50 alatt még sosem volt, amikor megnéztem.
Nálam is 53.52M MS3 mellett, teljesen feltelepített belakott rendszer mellett.

Nem elérhető ctibor

« Reply #30 Dátum: 2009, 04 25, 17:05:47 »

Nálam valszeg azért viszonylag nagy a RAM-fogyasztás, mert minden romon használom az online widgeteket, ami eléggé eszi a memóriát.

Nem tehetek róla, engem a Touchwiz - widget szisztéma fogott meg az Omiában, HTC-s felületet (MD2 és társai) használtam eleget a korábbi kütyüjeimmel. Így máig is használom a widgeteket, még úgy is, hogy pontosan tudom: NEM ez a legpraktikusabb kezelőfelület.

Nem elérhető ctibor

« Reply #31 Dátum: 2009, 04 25, 17:32:19 »
Ja és még egy apróság Shiraz romjával kapcsolatban:

az új SMS-t írásához való widget a többi romnál (DXIA5 gyári, vagy Romovics-féle) rögtön az SMS író felületre ugrott, ha rányomtam, most viszont a 'Select an account' ablakba visz, ahol még külön ki kell választanom a Text Message-t.

Ezen nem lehet segíteni?

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #32 Dátum: 2009, 04 25, 21:44:08 »
Ja és még egy apróság Shiraz romjával kapcsolatban:

az új SMS-t írásához való widget a többi romnál (DXIA5 gyári, vagy Romovics-féle) rögtön az SMS író felületre ugrott, ha rányomtam, most viszont a 'Select an account' ablakba visz, ahol még külön ki kell választanom a Text Message-t.

Ezen nem lehet segíteni?

Start--programs--messaging--menu--tools--options--ott a "Display account picker when opening messaging elől vedd ki a pipát.

Nem elérhető ctibor

« Reply #33 Dátum: 2009, 04 25, 22:59:25 »
Start--programs--messaging--menu--tools--options--ott a "Display account picker when opening messaging elől vedd ki a pipát.

Ezel kezdtem, még mielőtt ide írtam volna, de nincs hatása...

Ez inkább valami rossz belső hivatkozás lehet, mert ugyan a "Select an account" ablakot hozza fel, de nem a normál választékkal! Választhatok abból, hogy "Text Messages", "Messaging (Text Messages)" és "Setup E-mail". Tehát az e-mail accountjaimat nem is mutatja (pedig van kettő is), az sms-ből viszont mindjárt kettőt! (mindkettő ugyanoda vezet: új sms írásához).

Tehát ez inkább egy bug ebben a romban, valószínűleg a nyelvi fájlok cserélgetése zavart be itt egy kicsit, de végül is nem vészes az egész, hiszen csak plusz egy tapizást jelent.

Nem elérhető Shiraz

« Reply #34 Dátum: 2009, 04 25, 23:54:57 »
Köszönöm a jó és a rossz kritikákat. Sajnos az sms problémán nem tudok javítani. Azért kellett pont a DXIA5 csc mert az üzenet menü első két almenüje lengyel volt. A csc config fájlja csinálta ezt. Ha összekevertem akkor meg 3 hibaüzenettel indult a pda mindig. Az angol muik a DXIA5-ből lettek kiszedve, ezért ha esetleg nagyobb módosítások is vannak a lengyel romban, nem látszik, mivel az nincs lefordítva. Ha lenne DXIC1 vagy 3 akkor nem jött volna létre ez a "csodálatos" keverék rom. Nekem pl ki van kapcsolva a forgetás és mindig előjön az üzenet widget. Jó tudom a forgatástól hal be. Még annyi, ha felteszem a 3.1 flasht bedöglik az egész widget. Valakinek van ötlete erre?

Nem elérhető o16v

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
« Reply #35 Dátum: 2009, 04 28, 15:41:03 »
Köszönöm a jó és a rossz kritikákat. Sajnos az sms problémán nem tudok javítani. Azért kellett pont a DXIA5 csc mert az üzenet menü első két almenüje lengyel volt. A csc config fájlja csinálta ezt. Ha összekevertem akkor meg 3 hibaüzenettel indult a pda mindig. Az angol muik a DXIA5-ből lettek kiszedve, ezért ha esetleg nagyobb módosítások is vannak a lengyel romban, nem látszik, mivel az nincs lefordítva. Ha lenne DXIC1 vagy 3 akkor nem jött volna létre ez a "csodálatos" keverék rom. Nekem pl ki van kapcsolva a forgetás és mindig előjön az üzenet widget. Jó tudom a forgatástól hal be. Még annyi, ha felteszem a 3.1 flasht bedöglik az egész widget. Valakinek van ötlete erre?
Itt is irtak róla:

Nem elérhető Shiraz

« Reply #36 Dátum: 2009, 04 29, 19:07:49 »
SAID2 ENG  :) Feltöltés alatt! Csak PDA és CSC! Ugyanazok a hibák mint az előzőnél. Sajnos nen tudtam kijavítani. Akinek kell tölse le. Akinek nem kell ne töltse le!

Nem elérhető Shiraz

« Reply #37 Dátum: 2009, 04 30, 18:30:16 »
Screenshot: