Öt parancsikon a windows mappában lévő programokhoz. Ha kevés lenne ami van. Másold a My Device\Windows\Start Menu\Programs mappába.
Samsung - Hívásnapló, Óra, Telefonkönyv. Opera és egér be/ki ikonok.
Igen, ezt már én akartam írni, hogy pár progi hiányzik a Start Menu\Programs-ból, de Te megelőztél.
Egyébként ezeknek a linkjei mind megvannak a Windows mappában is, csak be kell másolni a Programs-ba (és átalakítani az attribútumokat, hogy ne legyen rejtett fájl, különben a Program menü sem fogja látni).
Még egy jut eszembe, amit be lehet tenni a programok közé: a Main Menü (Launcher.exe).
A jobb alsó szoftgomb lengyel feliratának megváltoztatása pedig a registryből is megoldható:
HCKU\Software\Microsoft\Today\Keys\113 - a Menu Glówny (vagy hasonló) feliratot átírod Main Menu-re, vagy amire akarod.
A ROM pedig jó! Eddig nagyon jók a tapasztalataim vele! Üzemidő is hosszabbnak tűnik, bár ebben még óvatos vagyok, hiszen nincs 24 órája, hogy feltettem... És kevésbé fogy a RAM, mint a főzött romok esetében, soft reset után 57 Megával indul, és több órás használat, 6-8 féle progi futtatása majd bezárása után is van még 46-47 M. (Persze HTC Task Manager 2.1 vagy más, a programokat valóban bezáró segédprogi használatát feltételezve.) Romovics romja hasonló használat után 39-41 megán állt (ez persze nem jelenti, hogy az rossz, sőt, szerintem a legjobb főzött rom!)
A nem fogadott hívást /sms-t jelző widget viszont nálam továbbra is csak egyszer műkszik minden soft reset után, aztán soha.
Mindent összevetve: Shiraz, gratula!
Tibor