Ja nemazé, csak soxor felb az ideg az sok hülyeségtől, szakmai segítség meg kevés, rémhírek meg egyéb dolgok dögivel..na off vége.
Én valszeg még hagyom a 5.1 et , de valszeg rakom fel majd a 20D-t (asszem ez a legújabb 818P-n), ui mint talán említettem a hangerő itt (már el is felejtettem, de asszem anno a 815-ön is ez volt), baromi sok, rádásul nem lehet finoman szabályozni, ez csak a mm alatt lett jó. Egyszerűen van kb 7 lépés, a mm 15 -jével szemben (saccperkb). Adawayt sajnálom, a poweramp is max 3-mason hallgatható viperrel . Akkor meg minek??
Én is csak az AdAway-t sajnáltam, a többit nem. Valahogy nem tudtam sajnálni, hogy ciripelt a videó rec hangja, meg hogy kiegyensúlyozatlan volt a működés. Az általad említett hangerő, plusz a kiszámíthatóság nálam is sokat nyom a latba. Jó rendszer volt, hisz azzal vettük, de (részemről) leáldozott neki.
Amúgy MM alatt megvettem a PowerAmp-ot (eddig nem volt értelme), jobban dinamikusabban is szól vele, de már azt is elhagytam. Gyári lejátszó, a bt fülessel, jó formátumú zenével, bőven elég. Persze nekem.