0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
...Ha sokadjára sem sikerül, akksi ki/be után próbáld meg download módba indítani. ...
Kérek szépen segítséget...Download módban van... és most ? :S Eddig ilyennel nem volt dolgom
Frankó már kezdtem aggódni Mi volt rajta előzőleg? Lolli vagy Marshmallow?
Mályvacuki
Akkor az LGUP simán vissza hozza. Viszont vissza áll a gyári állapot. Én azért megerőltetném azt a recovery - be lépést, mert ha be tudnál lépni, egy régebbi SuperSu zip flash lenne a megoldás. Szerintem. Legrosszabb esetben meg max a gyári rom zip flash. Az LGUP elvileg vissza fogja rakni a gyári recovery - t is, így (elméletileg) nyitott bootloaderrel, de újra kell kezdened a recovery img flash - től.
Igen, így történt, az LGUP visszagyógyította a gyári romot szépen "download" módban.... Nagyon köszönöm a segítséget, amit ismét elszúrom, nem átallak untatni Titeket vele , de reméljük inkább csak majd egyszer a CM rom tapasztalatokkal fogok betűt-ontani! Mindenkinek köszi a türelmet!
Sziasztok,most vettem egy g4-et, és szeretném megtudni, milyen autós tartót érdemes hozzá venni. Ha jól láttam, az LG-nek nincs saját terméke hozzá, milyet javasoltok a tapasztalatok alapján?Előre is köszi a segítséget!
Fájó szívvel elköszönök tőletek. Elcseréltem a G4 telómat V10 64giga/2 sim re.sziasztok!
Exogear Exomount. Minden felületre feltapad, baromi stabil. Ebayről 7000 körül megvan (volt).
You are not allowed to view links. Register or Login
Van valakinek 818P -je ?
Egy jo baratom akart venni, de lebeszeltem rola, mert gondolom itthon azt nem szervizelik a Vaci uton. Illetve ami biztos, hogy ezekre a ket SIM-es csodakra aztan varhatja a tulaj a frissitest. Mindegyik gyarto valahogy mostoha gyermekekent kezeli ezeket a vasakat.
v10 manuális vidó modja.NEM kell root sima apk!!!tökéletesen működik egyedűl sd -re nem tud még menteni illetve a mikrofon gain nem működik.iso,wb,shutter,manual focus okés és együttműködik a 60 fps moddal is.You are not allowed to view links. Register or Login
v10 manuális vidó modja.