A szerviz, ha nem garis is, maximum fizetős. Attól még be lehet vinni. Szerintem. De nem fogom.
Másrészt visszatettem a gyári romot és semmi baja. Úgyhogy abbafejeztem a G4 romolását, van amit be kell ismerni, ha nem megy
Pontosan, fizetős. Csak nem éppen vékonyan fog a cerka, főleg nem a számunkra. Nem azt mondom, hogy kivételeznek, de esélyes hogy a getvar unlocked yes után nem lesznek toleránsak, nem xarakodnak romokkal, és sacc per kábé azt mondanak amit akarnak. Pl jelen esetben mondhatják:
Az akkunak semmi baja, kimértük, az alaplapi táp csatlakozás hibás. Mivel külön nem lehet rendelni, alaplapcsere. 60 ropi. Sakk matt...
Holott a megoldás szerintem: Octupus gyári LG klienssel, az egész telefon újraírása. Lenulláz mindent, flash memóriát, újraírja az egész alap androidot, patriciókat. Természetesen halandó user számára, forintosítva nem éppen a megéri kategória.... Nem csak magát a hardvert kell megvenni, a szoftver is egy vagyon.
You are not allowed to view links.
Register or
Login, és You are not allowed to view links.
Register or
Login Sajnos a G4 romolása, messze nem olyan mélyreható, mint pl a G2 esetében. Például hiába vájpolom 30x a telefont + tárhelyet, 10 rommal küldöm meg egymás után (LG Bridge és Flashtool-al felváltva), a szerviz menü beállításai nem változnak. Ergo marad olyan patrició, ami érintetlen marad. You are not allowed to view links.
Register or
LoginÖröm az ürömben, a gyári rommal legalább jó lett.