2024, 11 25, 05:52:26

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153493 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #725 Dátum: 2015, 12 11, 08:07:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Van egy sima EDGE telcsim. Most vettem hozzá egy Samsung vezeték nélküli töltőt de nem igazán működik rendesen sztem.  :'( Amikor lezárt állapotban ráteszem a telcsit, elkezdi a töltést , felvillan a képernyő, majd amikor kialszik azonnal le is áll a töltés egy "töltés szünetel" üzenettel.  :oops:
Viszont amennyiben a kezdőképernyő aktív szépen tölt ahogy kell..

Várom javaslataitokat, segítségeteket ez ügyben!
KÖSZÖNET!!!

Okozhatja a vastagabb tokban történő töltés is.
Én ultravékony szilikon tokban tartom, abba a gyári töltő rendesen tölti, de sok e"gyengébb" 6-8ezer forintosat kipróbáltam, és egyik se működik tokban rendesen, ugyan ezt produkálja mint amit leírtál.

Nem elérhető DonZorro

• PFC Fan
  • PDA: GALAXY s6
  • PDA ROM: g925fxxu3coi9
« Reply #726 Dátum: 2015, 12 11, 08:37:16 »
Sajnos kipróbáltam 2 töltővel is meg SZgépről is. Az egyik töltő kis áramú a másik az S6 gyárija ami 2A-es. Mindegyikkel ugyanaz a jelenség.. Igen az újraindítás az megvolt természetesen. Tok semmi sincs.. Gyárira vissza?? Nem kéne.. :( Nektek az S6E működik vele rendesen??

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #727 Dátum: 2015, 12 11, 11:09:57 »
Sajnos kipróbáltam 2 töltővel is meg SZgépről is. Az egyik töltő kis áramú a másik az S6 gyárija ami 2A-es. Mindegyikkel ugyanaz a jelenség.. Igen az újraindítás az megvolt természetesen. Tok semmi sincs.. Gyárira vissza?? Nem kéne.. :( Nektek az S6E működik vele rendesen??

Van itthon két S6. Még anno a notihoz vettem egy hátlapot töltővel. Kipróbáltam 38 A4-es papiron keresztül is képes tölteni a három telót. Van még egy noname töltőpad is. Az is simán viszi szilikon, ill. kemény tokon keresztül is.
El tudom képzelni, hogy a pad gyárihibás. Szerintem cseréltesd ki.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #728 Dátum: 2015, 12 17, 12:41:47 »
Noh ma megtörtént már régóta gondolkodtam rajta hiszen féltem mennyire lesz megbízható... de független kütyüs oldalak es hasonlók tesztje alapján meggyőzőtt. Szóval ami megtörtént felkerült a kijelzőre a NanoShine folyadék"folia". Kb 3 perc alatt lekezeltem vele a hátlapot és a kijelzőt is. Ami lényeg s6nal előre gyártson le mindenki egy állványt amibe úgy tudja behelyezni a készüléket hogy minimálisan érjen csak hozzá a kezelt felülethez mert utána száradni kell hagyni egy jó 10 percig, és azért mert azt gondoltam először hogy lekezelem vele az előlapot hagyom száradni majd utána  a hátlapot es így szépen az ellenkező felületre letudom helyezni amíg a másik szárad. Ám de a kis kendő ami átvan itatva a cumoval gyorsan kiszárad szóval egyszerre kellet kezelni a két felületet úgy hogy kellett rögtönöznöm egy állványt neki amire letudtam támasztani az egyik oldalára. Amúgy ha magatok melle készítetek több készüléket szemüveget stb ami üveg felülettel rendelekzik akkor elég sok mindent lelehet vele kezelni. Én a telefon két oldalát kollégám telefonjait és a szemüvegem lencséit gond nélkül letudtam kezelni vele. És itt jön a lényeg a száradás után. Nekem arany színű készülékem van ami marha jól néz ki fényben stb DE szerintem az összes közül ezen látszik a legjobban a tapinyom. Ami eddig tény, kevesebb ujjlenyomatot szed és a porszemek stb egy fújással elröppenek róla amihez azért eddig kellett a mikroszálas kendő. Szóval ha tesztekben írt acélkes szög csavar hegy es sniccer stb amiket írnak hogy ráküldtek kibírta és ez tényleg ígyis lesz akkor megérte. Főleg hogy a tok-shopban most akcióban van én is innen rendeltem. Szóval jelenleg ajánlom mindenkinek... nincs buborékosodással kínlódás és ami a lényeg azzal sincs gond ami nálam is volt hogy vettem olyan üvegfóliát ami a teljes kijelzőt vedte szóval a lekerekített részt is, az állandó zsebbe rakosgatástól elkezdett feljönni a kerekített rész sarkánál es beburékosodott...

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #729 Dátum: 2015, 12 17, 13:59:42 »
Noh ma megtörtént már régóta gondolkodtam rajta hiszen féltem mennyire lesz megbízható... de független kütyüs oldalak es hasonlók tesztje alapján meggyőzőtt. Szóval ami megtörtént felkerült a kijelzőre a NanoShine folyadék"folia". Kb 3 perc alatt lekezeltem vele a hátlapot és a kijelzőt is. Ami lényeg s6nal előre gyártson le mindenki egy állványt amibe úgy tudja behelyezni a készüléket hogy minimálisan érjen csak hozzá a kezelt felülethez mert utána száradni kell hagyni egy jó 10 percig, és azért mert azt gondoltam először hogy lekezelem vele az előlapot hagyom száradni majd utána  a hátlapot es így szépen az ellenkező felületre letudom helyezni amíg a másik szárad. Ám de a kis kendő ami átvan itatva a cumoval gyorsan kiszárad szóval egyszerre kellet kezelni a két felületet úgy hogy kellett rögtönöznöm egy állványt neki amire letudtam támasztani az egyik oldalára. Amúgy ha magatok melle készítetek több készüléket szemüveget stb ami üveg felülettel rendelekzik akkor elég sok mindent lelehet vele kezelni. Én a telefon két oldalát kollégám telefonjait és a szemüvegem lencséit gond nélkül letudtam kezelni vele. És itt jön a lényeg a száradás után. Nekem arany színű készülékem van ami marha jól néz ki fényben stb DE szerintem az összes közül ezen látszik a legjobban a tapinyom. Ami eddig tény, kevesebb ujjlenyomatot szed és a porszemek stb egy fújással elröppenek róla amihez azért eddig kellett a mikroszálas kendő. Szóval ha tesztekben írt acélkes szög csavar hegy es sniccer stb amiket írnak hogy ráküldtek kibírta és ez tényleg ígyis lesz akkor megérte. Főleg hogy a tok-shopban most akcióban van én is innen rendeltem. Szóval jelenleg ajánlom mindenkinek... nincs buborékosodással kínlódás és ami a lényeg azzal sincs gond ami nálam is volt hogy vettem olyan üvegfóliát ami a teljes kijelzőt vedte szóval a lekerekített részt is, az állandó zsebbe rakosgatástól elkezdett feljönni a kerekített rész sarkánál es beburékosodott...

Szia! Ha már nem kell akkor hogy tudod leszedni róla?
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #730 Dátum: 2015, 12 17, 14:13:46 »
Szia! Ha már nem kell akkor hogy tudod leszedni róla?
Igazából nem kell leszedni róla mert mivel folyadék abszolút nem látszik hogy bármi is lenne a telon. És elvileg kopik folyamatosan szóval használattól és "környezeti" hatásoktól függően egy idő után újra kell kezelni vele. Azt írják kb fél évente. Onnan lehet észrevenni hogy igényli az újra kezelést hogy elkezdi újra gyűjteni a koszt és a por újra "rátapad" a kijelzőre. Ha így nézzük akkor éves szinten 5-6ezerbe kerül. Nekem ennyit megér hogy ne kelljen a foliákkal kínlódnom főleg hogy  a kettő amit eddig próbáltam drágábbak voltak mint ez és mindkettő megadta magát elég rövid időn belül a hajlitott részeken és mindkettőt felrakattam nem pedig én kínlódtam vele. Én végig törölgettem a fémkeretet is vele megnézem azt is védi e valamennyire.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #731 Dátum: 2015, 12 21, 08:35:19 »
Sziasztok!

Bocsi, hogy itt de megosztom hátha valaki pont egy ilyet szeretne karácsonyra :) Vásároltam egy S6 edget a páromnak, de "sajnos" feketét. Kiderült, hogy nem egyezik az ízlésünk és így vehettem egy fehéret is :D Ez azt jelenti, hogy van egy zsír új 35GB-s független 1 év garis bontatlan tartozékos, dobozos Fekete S6 edgem eladó, akciós irányáron: 165.000.

Ha esetleg valakit tudtok, aki szeretne egy ilyet megköszönöm, ha továbbítjátok :)

Köszi :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #732 Dátum: 2015, 12 24, 10:58:14 »
Nah úgy néz ki végre megkapjuk a gyári kamera appban is a rawot és záridőt ;)

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Gt I9505
  • PDA ROM: gyári
« Reply #733 Dátum: 2015, 12 27, 15:08:02 »
sziasztok valaki tudna segíteni nem találom az avengers témákat és szeretném letölteni esetleg valaki tudna egy működő linket ?? Előre is köszönöm

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #734 Dátum: 2015, 12 27, 16:37:03 »
sziasztok valaki tudna segíteni nem találom az avengers témákat és szeretném letölteni esetleg valaki tudna egy működő linket ?? Előre is köszönöm
Nekem ott van a témaboltban. 

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #735 Dátum: 2015, 12 27, 16:41:23 »
Nekem ott van a témaboltban.
Nekem is de csak a megvasarolt resznel. Ha mar egyszer leszedted akkor ott marad. Viszont a temak leirasaban irjak hogy csak szeptember 30. volt elerheto. Mashonnan meg hiaba toltod le ha jol tudom a twveb csak a temaaruhazbol leszedett temakat lehet telepiteni :/ szoval linkrol letoltod felmasolod telepited dolog nem mukodik. Xdas temakhoz is root kell-.-

Nem elérhető laczine

• Mrs.
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #736 Dátum: 2015, 12 27, 17:48:26 »

Nekem is de csak a megvasarolt resznel. Ha mar egyszer leszedted akkor ott marad. Viszont a temak leirasaban irjak hogy csak szeptember 30. volt elerheto. Mashonnan meg hiaba toltod le ha jol tudom a twveb csak a temaaruhazbol leszedett temakat lehet telepiteni :/ szoval linkrol letoltod felmasolod telepited dolog nem mukodik. Xdas temakhoz is root kell-.-

Igazad lehet mert csakugyan nem találom már csak a megvásároltak közt.
Egyébként mi  tudunk fizetős témát venni? Valaki vett már? Esetleg tudja, hogy kell?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
« Reply #737 Dátum: 2015, 12 27, 18:02:50 »
meg van már köszönöm :) és nem kell root csak Package_Disabler_Pro és mehet az xda s téma

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #738 Dátum: 2015, 12 27, 19:20:01 »
Igazad lehet mert csakugyan nem találom már csak a megvásároltak közt.
Egyébként mi  tudunk fizetős témát venni? Valaki vett már? Esetleg tudja, hogy kell?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Egyáltalán van már fizetős téma? Vagy csak már benne van a lehetőség hogy majd lesznek témák amik pénzbe fájnak majd.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #739 Dátum: 2015, 12 27, 19:55:05 »
Egyáltalán van már fizetős téma? Vagy csak már benne van a lehetőség hogy majd lesznek témák amik pénzbe fájnak majd.

Vanak bizony, és nem is akármilyenek! A témaboltban elég gagyi témák vannak amik ingyenesek. Az XDA-n láttam egy-két témát amit meg lehet(ne) venni, de nem találok rá semmi utalást, hogy melyik országokban és egyáltalán hogy működik! :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #740 Dátum: 2015, 12 27, 21:02:50 »
meg van már köszönöm :) és nem kell root csak Package_Disabler_Pro és mehet az xda s téma
..és elárulod, hogy hogyan kell? Légyszíves! :D

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
« Reply #741 Dátum: 2015, 12 27, 21:09:27 »
letöltöd ezt a progit( Package_Disabler_Pro_4.2.apk) és amikor felrakod a témát akkor utána a programon belül ki pipálod a téma és téma áruházat és ezzel nem fogja leállítani a témát !

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
« Reply #742 Dátum: 2015, 12 27, 21:10:13 »
..és elárulod, hogy hogyan kell? Légyszíves! :D
letöltöd ezt a progit( Package_Disabler_Pro_4.2.apk) és amikor felrakod a témát akkor utána a programon belül ki pipálod a téma és téma áruházat és ezzel nem fogja leállítani a témát !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #743 Dátum: 2015, 12 27, 21:59:11 »
Vanak bizony, és nem is akármilyenek! A témaboltban elég gagyi témák vannak amik ingyenesek. Az XDA-n láttam egy-két témát amit meg lehet(ne) venni, de nem találok rá semmi utalást, hogy melyik országokban és egyáltalán hogy működik! :D
Azert ezt kicsit parasztsagnak tartom hogy ezt is regiokra szedik -.-

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #744 Dátum: 2015, 12 28, 07:33:33 »

Sziasztok és Kellemes Karácsonyt így utólag,

Ha valaki a fizetős témákra bukna, akkor íme hogyan lehet előcsalogatni:
- SIM nélkül indítsd el a telót
- VPN klienssel válaszd ki USA-t (pl. TunnelBear ->ott bejelölöd USA-t, ha a medve a progiban ott van már, akkor jól csináltad)
- Alkalmazáskezelőben a Témaáruháznál gyorsítótár és adatok törlése)
- Megnyitod a témaáruházat és látsz minden témát. Meg is vásárolhatod úgy, mint ahogyan a play áruházban egy alkalmazást.

Ennyi :)

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
« Reply #745 Dátum: 2015, 12 28, 07:40:09 »

A témaáruház az meg van, de magát a témát nem találtam meg a progin belül - így nem is tudom kipipálni :(
Esetleg más néven kellene keresnem? Vagy hogyan? Te hogyan találtad meg?

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
« Reply #746 Dátum: 2015, 12 28, 09:16:53 »
A témaáruház az meg van, de magát a témát nem találtam meg a progin belül - így nem is tudom kipipálni :(
Esetleg más néven kellene keresnem? Vagy hogyan? Te hogyan találtad meg?

Nekem pont a témaáruház alatt van! próbálj egy alkalmazások alapértelmezés vissza állítását, és utána újra a program megnyitása, talán utána látod

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
« Reply #747 Dátum: 2015, 12 28, 10:17:15 »

Nekem pont a témaáruház alatt van! próbálj egy alkalmazások alapértelmezés vissza állítását, és utána újra a program megnyitása, talán utána látod

Így OK. Én azt hittem, hogy magát az adott témát kell megtalálni. De így már értem. Köszi.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #748 Dátum: 2015, 12 28, 14:58:43 »
Sziasztok és Kellemes Karácsonyt így utólag,

Ha valaki a fizetős témákra bukna, akkor íme hogyan lehet előcsalogatni:
- SIM nélkül indítsd el a telót
- VPN klienssel válaszd ki USA-t (pl. TunnelBear ->ott bejelölöd USA-t, ha a medve a progiban ott van már, akkor jól csináltad)
- Alkalmazáskezelőben a Témaáruháznál gyorsítótár és adatok törlése)
- Megnyitod a témaáruházat és látsz minden témát. Meg is vásárolhatod úgy, mint ahogyan a play áruházban egy alkalmazást.
Nekem ez nem működik. Egész délelőtt ezzel vacakoltam és csak nem akar összejönni. Csak azokat a témákat látja amiket eddig is. :(

Ennyi :)

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
« Reply #749 Dátum: 2015, 12 29, 07:42:16 »

Ez biztosan nem maradt ki?

- Alkalmazáskezelőben a Témaáruháznál gyorsítótár és adatok törlése