Tudom egy kicsit off lesz de lenne egy kérdésem tudtok e olyan appot ami arra szolgál hogy bizonyos progikat más programok elől eldugjunk nem is az a lényeg hogy összes elől ha nem mit tudom én az adfreet megtudom mondani hogy egy alkalmazás elől eldugja és ennek az alkalmazásnak saját host file-ja legyen. Mondom a gondom van egy app ami most frissült ha észleli hogy az adfree működik akkor nem tölt be... ahogy az adfree-ben rányomok hogy állítsa vissza a host filét alapra utána megy. De most ezért kibe kapcsolgatni ha nem muszáj nem akarom ... szóval ezért érdeklődöm létezik e ilyen app ami el tudja dugni a jelenlétét az appoknak:)
Másik pedig hogy írták régen hogy van ilye rootcloak a tvgo alkalmazás miatt meg elvileg majd most ez mobiltárca miatt is kelleni fog ebből ti melyiket használjátok?
A módosított hosts fájlra ugrik ez az app? Az gáz, én nem hallottam még appokként alternatív hosts fájlt, mert ez eléggé a rendszer része.
Egyébként ha már megvan a módosítás, az AdFree letiltható. Nem kell hogy fusson, nem kell automatikusan elinduljon. Én frissíteni sem szoktam a hosts fájlt, reklámok így sincsenek.
Analógiaként nekem is a RootCloak ugrott be. Én is a TVGO-hoz használtam volna, de nálam és az én rendszeremen nem működik. Amint frissítették a TVGO-t a Lollipohoz, a root miatt nem lehet az élő adást lejátszani. Hiába állítom be a RootCloakban a TVGO-t, dettó. Sőt már az összes Telekom alkalmazást is hozzáadtam, persze feleslegesen.
Nekem az a szerencsém, hogy az 1.0.12 verzió megy rootolt készüléken is, legalább is az én 4.3-as Androidomon igen, így azt használom és nem frissítem a TVGO-t a Playről.
Viszont ez az 1.0.12 verzió meg nem fut a Lollin, azt mondják, így a kör bezárult. Azt ugyan nem tudom, hogy a Lollin megoldja-e esetleg a RootCloak ezt a jogvédelmi korlátozást.
Apropó, az Xposed tökéletes lett már a Lollira? Mert a RootCloakhoz kell.