2024, 11 28, 07:26:14

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153678 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető emerich

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: D85510C_00
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #175 Dátum: 2015, 05 23, 19:34:46 »
Üdvözlök mindenkit. Két év kihagyás után újra samsung telefont veszek. Már csak a tárhely nagyság a kérdés. Szeretnék egy összegzést kérni üzemidejéről,hangzásáról fülessel illetve anélkül,kijelzőjéről?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #176 Dátum: 2015, 05 24, 03:07:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdvözlök mindenkit. Két év kihagyás után újra samsung telefont veszek. Már csak a tárhely nagyság a kérdés. Szeretnék egy összegzést kérni üzemidejéről,hangzásáról fülessel illetve anélkül,kijelzőjéről?
Üzemidő hm extrém használat mellet játék állandó net folyamatos szinkronizálások frissítések mellet szerintem ha azt írom hogy kb 5óra kijelző időt bír így egyhuzamban az lesz a legegyszerűbb, mert felesleges napokat írni mert most itt fekszik melltettem péntek reggel vettem le a töltőről kb hozzá se értem mert itthon döglök, most van 78%on és folyamatosan wifin van de viszont tényleg nem nyúltam hozzá egy hívásom nem volt:) akksi használat jelenleg így 42 óra. Hangzás fülessel szerintem brutál, de ez köszönhető a fülesnek is szerintem végre odafigyeltek samsungnál erre is (gyári fülessel használom) elég hangos elég komoly mélyet nyom stb, nélküle is az eddigi legjobb galaxy s szerintem (s2 óta mindegyik volt), de ez szerintem megint csak annak köszönhető hogy nem műanyag házban is nem rezonál vissza annyira, hangerőben jó nem recseg max-on se. Viszont elég hülye helyen van ahogy sok teszteben is írják játék és egyéb közben  könnyen eltakarja döntve a kezével az ember. Kijelzője szerintem zseniális szép telt színek stb , manapság már ebben a kategóriában szerintem a kijelzők között nagy különbséget nem látni . A hajlítás miatt kicsit jobban tükröződik mint a sima társa de nem vészes igazából egy jó fólia ezt tudja orvosolni ;). A rendszer sebességével semmi gond nincs pörgős pattog én még laggot nem tapasztaltam kicsit sok memóriát eszik vagyis sok mindent hagy betöltve a rendszerben ha nem is használod de ez nálam működésben problémákat nem okozott, meg elvileg már az új frissítésekben ezt orvosolták.

Nem elérhető emerich

« Reply #177 Dátum: 2015, 05 24, 07:18:39 »
Üzemidő hm extrém használat mellet játék állandó net folyamatos szinkronizálások frissítések mellet szerintem ha azt írom hogy kb 5óra kijelző időt bír így egyhuzamban az lesz a legegyszerűbb, mert felesleges napokat írni mert most itt fekszik melltettem péntek reggel vettem le a töltőről kb hozzá se értem mert itthon döglök, most van 78%on és folyamatosan wifin van de viszont tényleg nem nyúltam hozzá egy hívásom nem volt:) akksi használat jelenleg így 42 óra. Hangzás fülessel szerintem brutál, de ez köszönhető a fülesnek is szerintem végre odafigyeltek samsungnál erre is (gyári fülessel használom) elég hangos elég komoly mélyet nyom stb, nélküle is az eddigi legjobb galaxy s szerintem (s2 óta mindegyik volt), de ez szerintem megint csak annak köszönhető hogy nem műanyag házban is nem rezonál vissza annyira, hangerőben jó nem recseg max-on se. Viszont elég hülye helyen van ahogy sok teszteben is írják játék és egyéb közben  könnyen eltakarja döntve a kezével az ember. Kijelzője szerintem zseniális szép telt színek stb , manapság már ebben a kategóriában szerintem a kijelzők között nagy különbséget nem látni . A hajlítás miatt kicsit jobban tükröződik mint a sima társa de nem vészes igazából egy jó fólia ezt tudja orvosolni ;). A rendszer sebességével semmi gond nincs pörgős pattog én még laggot nem tapasztaltam kicsit sok memóriát eszik vagyis sok mindent hagy betöltve a rendszerben ha nem is használod de ez nálam működésben problémákat nem okozott, meg elvileg már az új frissítésekben ezt orvosolták.
Köszönöm. Még csak annyit, hogy a 32gb-bol mennyit foglalt alapból?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #178 Dátum: 2015, 05 24, 13:13:23 »
Köszönöm. Még csak annyit, hogy a 32gb-bol mennyit foglalt alapból?
25 giga a tied :)

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető emerich

« Reply #179 Dátum: 2015, 05 24, 17:40:41 »
25 giga a tied :)

Köszönöm.

Nem elérhető emerich

« Reply #180 Dátum: 2015, 05 25, 12:02:50 »
Az edgehez meg mimdig nincs xehes rom fent a samfirmon... pedig mar dobnam a kukaba a sok  sz.. tmobilos dolog miatt a mostanit. Nincs vele semmi baj sot.. de egy fuggetlen szemetnelkuli romnak tudnek orulni.

Itt van XEH 2015 05 06-os. Ez nem jó?http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G925F&details=Galaxy_S6_Edge

Nem elérhető emerich

« Reply #181 Dátum: 2015, 05 25, 14:04:49 »
Bár csak szerdán kapom meg a telefont, de már nézelődök és gyűjtögetek. Ez You are not allowed to view links. Register or Login jó lenne a felesleg el távolítására?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #182 Dátum: 2015, 05 25, 14:09:26 »
Itt van XEH 2015 05 06-os. Ez nem jó?http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G925F&details=Galaxy_S6_Edge
Nem tudom nem ismerem ezt  a honlapot egyelőre bizalmatlan vagyok még ...:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #183 Dátum: 2015, 05 25, 14:09:59 »
Bár csak szerdán kapom meg a telefont, de már nézelődök és gyűjtögetek. Ez You are not allowed to view links. Register or Login jó lenne a felesleg el távolítására?
Van knox mentes root ;) nem kell ilyen appokkal szórakozni:)

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #184 Dátum: 2015, 05 25, 14:32:29 »
Nem tudom nem ismerem ezt  a honlapot egyelőre bizalmatlan vagyok még ...:D

Ugyan az mint a sammobil csak egyszerübb, én is ezt használom,mióta a sammobil lassú letöltésre váltott

Nem elérhető emerich

« Reply #185 Dátum: 2015, 05 25, 14:40:06 »
Van knox mentes root ;) nem kell ilyen appokkal szórakozni:)
Erre gondoltál?http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/root-pingpongroot-s6-root-tool-t3103016

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #186 Dátum: 2015, 05 25, 15:08:53 »
Erre gondoltál?http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/root-pingpongroot-s6-root-tool-t3103016
Igen, erre gondolt. Én is ezt használom.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #187 Dátum: 2015, 05 25, 15:18:35 »
Ugyan az mint a sammobil csak egyszerübb, én is ezt használom,mióta a sammobil lassú letöltésre váltott
.. hát nem éppen ugyanaz.. mert a Sammobile-on nincs sem Vodafonos sem pedig független rom fent. Azon a másikon pedig van. Na és történtek csuda dolgok... jobb félni mint megijedni :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #188 Dátum: 2015, 05 25, 20:09:45 »
Tudom egy kicsit off lesz de lenne egy kérdésem tudtok e olyan appot ami arra szolgál hogy bizonyos progikat más programok elől eldugjunk nem is az a lényeg hogy összes elől ha nem mit tudom én az adfreet megtudom mondani hogy egy alkalmazás elől eldugja és ennek az alkalmazásnak saját host file-ja legyen. Mondom a gondom van egy app ami most frissült ha észleli hogy az adfree működik akkor nem tölt be... ahogy az adfree-ben rányomok hogy állítsa vissza a host filét alapra utána megy. De most ezért kibe kapcsolgatni ha nem muszáj nem akarom ... szóval ezért érdeklődöm létezik e ilyen app ami el tudja dugni a jelenlétét az appoknak:)
Másik pedig hogy írták régen hogy van ilye rootcloak a tvgo alkalmazás miatt meg elvileg majd most ez mobiltárca miatt is kelleni fog ebből ti melyiket használjátok?

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #189 Dátum: 2015, 05 25, 22:21:27 »
Tudom egy kicsit off lesz de lenne egy kérdésem tudtok e olyan appot ami arra szolgál hogy bizonyos progikat más programok elől eldugjunk nem is az a lényeg hogy összes elől ha nem mit tudom én az adfreet megtudom mondani hogy egy alkalmazás elől eldugja és ennek az alkalmazásnak saját host file-ja legyen. Mondom a gondom van egy app ami most frissült ha észleli hogy az adfree működik akkor nem tölt be... ahogy az adfree-ben rányomok hogy állítsa vissza a host filét alapra utána megy. De most ezért kibe kapcsolgatni ha nem muszáj nem akarom ... szóval ezért érdeklődöm létezik e ilyen app ami el tudja dugni a jelenlétét az appoknak:)
Másik pedig hogy írták régen hogy van ilye rootcloak a tvgo alkalmazás miatt meg elvileg majd most ez mobiltárca miatt is kelleni fog ebből ti melyiket használjátok?

A módosított hosts fájlra ugrik ez az app? Az gáz, én nem hallottam még appokként alternatív hosts fájlt, mert ez eléggé a rendszer része.
Egyébként ha már megvan a módosítás, az AdFree letiltható. Nem kell hogy fusson, nem kell automatikusan elinduljon. Én frissíteni sem szoktam a hosts fájlt, reklámok így sincsenek.

Analógiaként nekem is a RootCloak ugrott be. Én is a TVGO-hoz használtam volna, de nálam és az én rendszeremen nem működik. Amint frissítették a TVGO-t a Lollipohoz, a root miatt nem lehet az élő adást lejátszani. Hiába állítom be a RootCloakban a TVGO-t, dettó. Sőt már az összes Telekom alkalmazást is hozzáadtam, persze feleslegesen.
Nekem az a szerencsém, hogy az 1.0.12 verzió megy rootolt készüléken is, legalább is az én 4.3-as Androidomon igen, így azt használom és nem frissítem a TVGO-t a Playről.
Viszont ez az 1.0.12 verzió meg nem fut a Lollin, azt mondják, így a kör bezárult. Azt ugyan nem tudom, hogy a Lollin megoldja-e esetleg a RootCloak ezt a jogvédelmi korlátozást.
Apropó, az Xposed tökéletes lett már a Lollira? Mert a RootCloakhoz kell.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #190 Dátum: 2015, 05 25, 22:25:06 »
A módosított hosts fájlra ugrik ez az app? Az gáz, én nem hallottam még appokként alternatív hosts fájlt, mert ez eléggé a rendszer része.
Egyébként ha már megvan a módosítás, az AdFree letiltható. Nem kell hogy fusson, nem kell automatikusan elinduljon. Én frissíteni sem szoktam a hosts fájlt, reklámok így sincsenek.

Analógiaként nekem is a RootCloak ugrott be. Én is a TVGO-hoz használtam volna, de nálam és az én rendszeremen nem működik. Amint frissítették a TVGO-t a Lollipohoz, a root miatt nem lehet az élő adást lejátszani. Hiába állítom be a RootCloakban a TVGO-t, dettó. Sőt már az összes Telekom alkalmazást is hozzáadtam, persze feleslegesen.
Nekem az a szerencsém, hogy az 1.0.12 verzió megy rootolt készüléken is, legalább is az én 4.3-as Androidomon igen, így azt használom és nem frissítem a TVGO-t a Playről.
Viszont ez az 1.0.12 verzió meg nem fut a Lollin, azt mondják, így a kör bezárult. Azt ugyan nem tudom, hogy a Lollin megoldja-e esetleg a RootCloak ezt a jogvédelmi korlátozást.
Apropó, az Xposed tökéletes lett már a Lollira? Mert a RootCloakhoz kell.
Jah draga app fejleszto igy oldotta meg hogy a reklamokat ne tudjak kiszedni a programbol :D igen ha az adfreet kikapcsolom vagyis a host filet visszallitom rogton megy az app . Nah azt viszont hogy az xposed megy a lolin meg nem tudom nem tudtam hogy igenyli ot a rootcloak nah mindegy akkor marad a kikapcsolgatas:)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #191 Dátum: 2015, 05 25, 22:34:46 »
Jah draga app fejleszto igy oldotta meg hogy a reklamokat ne tudjak kiszedni a programbol :D igen ha az adfreet kikapcsolom vagyis a host filet visszallitom rogton megy az app . Nah azt viszont hogy az xposed megy a lolin meg nem tudom nem tudtam hogy igenyli ot a rootcloak nah mindegy akkor marad a kikapcsolgatas:)

Ha az AdFree-t csak simán kikapcsolod, attól még nem áll vissza a hosts fájl. Sőt nem is kell a reklámmentesítéshez maga az app sem, elég bemásolni fájlkezelővel egy módosított hosts fájt. De ha már erre ugrik, akkor persze nincs más, mint váltogatni az eredeti és módosított között.
Kevésbé drasztikus védelemmel már találkoztam én is, az csak üzenget, hogy reklámblokkolót használok és ez milyen nem szép dolog. ;)

Nem elérhető Ral

• PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: I9300XXBLEF
« Reply #192 Dátum: 2015, 05 26, 03:05:35 »
Sziasztok!
Tapasztalta e valaki, hogy éjjel újraindul a készülék. Harmadszor vettem észre éjjel mikor töltőn van. (sima Samos töltőn, nem gyors és nem wireless). Előttem van az asztalon azért tűnt csak fel mert megakadt rajta a szemem, ugyanis hang nélkül csinálta.
Telekomos rom van rajta.

Ötletek? előre is köszi.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #193 Dátum: 2015, 05 27, 00:37:57 »
Hm ez a bmw i8 tema egesz jo szinaiben es hasonlo... :)

Nem elérhető emerich

« Reply #194 Dátum: 2015, 05 27, 16:54:48 »
Ma megkaptam. Kezdem az ismerkedést és a belakást.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #195 Dátum: 2015, 05 27, 17:47:11 »
én egy hulkosat vagy feketeözvegyest elfogadnék:D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #196 Dátum: 2015, 05 27, 19:17:18 »
én egy hulkosat vagy feketeözvegyest elfogadnék:D
Jól néznek ki!
Remélem fel kerülnek a téma áruházba és akkor lehet vadítani a kütyüket  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető emerich

« Reply #197 Dátum: 2015, 05 27, 20:07:12 »
Valaki árulja el,hogy a telepített vidgedeket hol találom és hogyan tudom kitenni a képernyőre?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #198 Dátum: 2015, 05 27, 20:45:02 »
Valaki árulja el,hogy a telepített vidgedeket hol találom és hogyan tudom kitenni a képernyőre?

Nyomd hosszan a kijelzőt egy üres területen, majd válaszd a widgeteket. Onnan a szokott módon.

Küldve az én SM-G920F-emről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető emerich

Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #199 Dátum: 2015, 05 27, 20:48:11 »
Nyomd hosszan a kijelzőt egy üres területen, majd válaszd a widgeteket. Onnan a szokott módon.

Küldve az én SM-G920F-emről
Köszönöm a gyors segítséget.