2024, 11 28, 05:08:04

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153671 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #150 Dátum: 2015, 05 14, 15:05:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
XDA-n azt írják lehet törölni a kinguser-t, utána ha root-oltad a pingpong-gal akkor azt viszont simán lehet törölni. Először magát a pingpongot aztán unroot-tal a supersu-ban Nekem így tökéletesen sikerült. Most már "hivatalos" az állapot és a knox is természetesen 0x0. Ja és nekem sikerült telcsis total commanderben törölni amit kirak a gyökérbe supersu szemetet is.
Tehát akkor nem csak a knox marad alap hanem a rendszer is visszaáll eredetire customról? Mert amikor még nem volt fent a supersu, és unrootoltam, nekem nem állt vissza, hanem maradt custom.

Nem elérhető zsolo

« Reply #151 Dátum: 2015, 05 14, 15:50:42 »
XDA-n azt írják lehet törölni a kinguser-t, utána ha root-oltad a pingpong-gal akkor azt viszont simán lehet törölni. Először magát a pingpongot aztán unroot-tal a supersu-ban Nekem így tökéletesen sikerült. Most már "hivatalos" az állapot és a knox is természetesen 0x0. Ja és nekem sikerült telcsis total commanderben törölni amit kirak a gyökérbe supersu szemetet is.
Én most megcsináltam a teljes unrootot. Download módban nem állt vissza officialra a system :(

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #152 Dátum: 2015, 05 14, 15:52:04 »
Tehát akkor nem csak a knox marad alap hanem a rendszer is visszaáll eredetire customról? Mert amikor még nem volt fent a supersu, és unrootoltam, nekem nem állt vissza, hanem maradt custom.
Azt nem tudom, hogy a kinguser mennyire nyúlt bele! Az bizti, hogy a pingpong után "hivatalos" lesz az állapot. Itt beszélgették, hogy csak újra flash-eléssel áll vissza "hivatalos"-ra a kinguser után... nem tudom, mert azt nem is próbáltam.  Csak vigyázz, a szolgáltatódnak megfelelő romot flash-elj, mert történtek érdekes dolgok KNOX flag téren!
Én biztos, hogy csakis OTA-n frissítek! :D Vége az odinozásnak! :( (egyelőre) :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #153 Dátum: 2015, 05 14, 18:35:32 »
Azt nem tudom, hogy a kinguser mennyire nyúlt bele! Az bizti, hogy a pingpong után "hivatalos" lesz az állapot. Itt beszélgették, hogy csak újra flash-eléssel áll vissza "hivatalos"-ra a kinguser után... nem tudom, mert azt nem is próbáltam.  Csak vigyázz, a szolgáltatódnak megfelelő romot flash-elj, mert történtek érdekes dolgok KNOX flag téren!
Én biztos, hogy csakis OTA-n frissítek! :D Vége az odinozásnak! :( (egyelőre) :D
Csak ne hogy az legyen hogy ugye hiaba torlod a rootot a rendszer custom marad mad ezt erzekeli ujra rakas kozben es emiatt lesz knx 0x1..

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #154 Dátum: 2015, 05 14, 18:52:03 »
Csak ne hogy az legyen hogy ugye hiaba torlod a rootot a rendszer custom marad mad ezt erzekeli ujra rakas kozben es emiatt lesz knx 0x1..

A custom rendszer officialra visszaállításához korábban volt olyan tipp, hogy a gyári recoveryben kell cache-t törölni. Igaz azt nem a root maradvány ellen, hanem az Xposed framework miatt kellett. Azután volt olyan, akinek az Xposed mellett is official maradt.
De egy próbát itt is megér a cache törlés a stock recoveryben. Az gondot nem okozhat, legfeljebb nem jön be a várt hatás.

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #155 Dátum: 2015, 05 14, 22:43:44 »
Sziasztok, utána jártam a fólia dolognak, itthon a skinzone kínál előre hátra, teljes fóliát, 5500Ft elvileg, viszont azt mondta az ügyfélszolgálatos ember, hogy valami folyadékot kell a fóliára fújni, és utána azt kihúzogatni alóla, én telefon szervizes létemre bármilyen fóliát felteszek "szárazon" és nem is találkoztam még ilyennel, plusz kicsit tartok is ettől, home gombnál stb beszivárog..... vélemények? Ismeri valaki esetleg? Akár más típusnál találkoztatok már ezzel a fóliával?
Illetve egy srác hozott angliából screen knight nevű fóliát, elmondása alapján ez is valami lötyivel megy fel...szintén 5000Ft.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #156 Dátum: 2015, 05 15, 07:01:37 »
Sziasztok, utána jártam a fólia dolognak, itthon a skinzone kínál előre hátra, teljes fóliát, 5500Ft elvileg, viszont azt mondta az ügyfélszolgálatos ember, hogy valami folyadékot kell a fóliára fújni, és utána azt kihúzogatni alóla, én telefon szervizes létemre bármilyen fóliát felteszek "szárazon" és nem is találkoztam még ilyennel, plusz kicsit tartok is ettől, home gombnál stb beszivárog..... vélemények? Ismeri valaki esetleg? Akár más típusnál találkoztatok már ezzel a fóliával?
Illetve egy srác hozott angliából screen knight nevű fóliát, elmondása alapján ez is valami lötyivel megy fel...szintén 5000Ft.
En mindig nedvesen rakom fel a foliat legyen az barmilyen.. egyszerubb es tuti nincs por alatta

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #157 Dátum: 2015, 05 15, 07:46:54 »
Fóliát én is mindig vizzel raktam fel.
Én várom a tempered glass-t :D
Rendeltem is egyet

közben lett még egy hasonlo:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #158 Dátum: 2015, 05 15, 11:42:01 »
Vicces ez a faebook alkalmazas .. szerintem lassan tenyleg megvalok tole... nem eleg hogy sok ramot zabal... de mar eljutott arra a szintre hogy tobbet eszik mint a kijelzo az akksibol..:D tartok 2ora 25 perc kijelzo idonel.. a kijelzo 9% a face meg 14%-on all..:D

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #159 Dátum: 2015, 05 15, 13:45:02 »
Ez szép lesz :ok:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető freeCAM

« Reply #160 Dátum: 2015, 05 16, 00:08:06 »
Sziasztok, 1 hét az s6 edge-el... >:( >:(
Nem elég hogy sz*rok a kijelző színei(foltos a fehér/szürke) mostmár akkor is "szabályozgatja" a fényerőt ha én nem akarom: You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit kezd elegem lenni ebből a telefonból...

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #161 Dátum: 2015, 05 16, 01:11:21 »
Sziasztok, 1 hét az s6 edge-el... >:( >:(
Nem elég hogy sz*rok a kijelző színei(foltos a fehér/szürke) mostmár akkor is "szabályozgatja" a fényerőt ha én nem akarom: You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit kezd elegem lenni ebből a telefonból...

Nekem is egy hete van meg de semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #162 Dátum: 2015, 05 16, 14:42:15 »
Nekem is pont egy hete van meg de már tegnap szervizbe vittem.Nem tölti a telefont rendesen 5óra teljes töltés ha nem nyúlsz hozzá :D.Amúgy más hibát nem találtam egyelőre.Ez van .... :(

Nem elérhető freeCAM

« Reply #163 Dátum: 2015, 05 16, 23:14:37 »
Nekem is pont egy hete van meg de már tegnap szervizbe vittem.Nem tölti a telefont rendesen 5óra teljes töltés ha nem nyúlsz hozzá :D.Amúgy más hibát nem találtam egyelőre.Ez van .... :(

Engem leginkább a kijelzőn lévő folt zavar ami halvány szürkén és fehéren látszik picit kékesség. De láttam s6 edget szétszesés közben, csak "barmolva" jön szét. Szóval ha nem adnak egy új telefont amit kétlek inkább marad így....

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #164 Dátum: 2015, 05 17, 09:47:14 »

Engem leginkább a kijelzőn lévő folt zavar ami halvány szürkén és fehéren látszik picit kékesség. De láttam s6 edget szétszesés közben, csak "barmolva" jön szét. Szóval ha nem adnak egy új telefont amit kétlek inkább marad így....

Szerintem még most vidd vissza az elején mert nem 2 forint a telefon.Szerintem normálisan szétszedik vagy neked adnak újatt.Én is megfogom nézni hogy minden rendben van e vele összeszerelésileg.Rosszatt nem adnak ki gondolom.

Nem elérhető freeCAM

« Reply #165 Dátum: 2015, 05 18, 11:45:04 »
Szerintem még most vidd vissza az elején mert nem 2 forint a telefon.Szerintem normálisan szétszedik vagy neked adnak újatt.Én is megfogom nézni hogy minden rendben van e vele összeszerelésileg.Rosszatt nem adnak ki gondolom.
Note 4-et samsungban csinálták. Beszéd hangszoró csere, utána kijárt a kijelző...ill. jobb felül kiemelkedett 1mm-et kb.

Nem elérhető Ballas

« Reply #166 Dátum: 2015, 05 18, 23:18:47 »
Na ma megnéztem alaposabban egy Budapesti űzletben egy S 6 edge mobiltelefont. Hát nem estem hasra tőle. ...

Samsung Galaxy Note 4 ---> Tapatalk

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #167 Dátum: 2015, 05 20, 06:48:29 »
Sziasztok!

Egy egész hétig boldog tulajdonosa voltam az S6 edge-nek. Ma este arra lettem figyelmes, hogy amikor az edge szélén az óra világít a képernyők 1/4 világosabb (ez a rész szürkébb a többi korom fekete) mint a többi része.  >:(
Kezdjek el aggódni? Tegnap küldtem nyugdíjba a 2 évig hibátlanul szolgáló S4-et lehet, hogy nem kellett volna? Ráadásul az S6-nál még nem működik a helyszíni javítás.

Még egy kérdés most akkor lehet használni a vezeték nélküli töltőt vagy sem? Az tény hogy amikor azzal töltöm jóval melegebb a telefon.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #168 Dátum: 2015, 05 20, 09:45:42 »

Sziasztok!

Egy egész hétig boldog tulajdonosa voltam az S6 edge-nek. Ma este arra lettem figyelmes, hogy amikor az edge szélén az óra világít a képernyők 1/4 világosabb (ez a rész szürkébb a többi korom fekete) mint a többi része.  >:(
Kezdjek el aggódni? Tegnap küldtem nyugdíjba a 2 évig hibátlanul szolgáló S4-et lehet, hogy nem kellett volna? Ráadásul az S6-nál még nem működik a helyszíni javítás.

Még egy kérdés most akkor lehet használni a vezeték nélküli töltőt vagy sem? Az tény hogy amikor azzal töltöm jóval melegebb a telefon.

Az a csik megvan nekem is.. szerintem a hozza tartozo appban van a hiba... mashol nincs a feketeben ilyen gond meg az edge kulon kikapcsolt allapotban elerheto funkciokban sem csinalja csak az ejjeli oran szoval ez szerintem majd vmelyik romban lesz javitva ;) nem tudom elterok a valaszok a vezetek nelkuli toltonel van akinek gondja lett vele valakinek nem :/ jo kerdes

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #169 Dátum: 2015, 05 21, 10:46:12 »
Nah ha mast nem ennyit ert a root..
Felkerult par uj app az elmult napokban amik futnak a hatterben folyamatosan.. nah innentol meg is latszott a ram fogyasztas kisse belassult a draga meg ujratoltogetes stb. Megnezhetem a futo progranokat alkalmazas kezolebe. Azt jott a root explorer es kitoroltem minden szutykot amit eletembe nem fogok hasznalni es mas programnak sincs ra szuksege a gep megis bent tartja a memoban.. rogtom elertem azt hogy 220 es 340 memobol 700 es 850 korul van szabadon allandoan.

Nem elérhető zsolo

« Reply #170 Dátum: 2015, 05 21, 13:16:59 »
Nah ha mast nem ennyit ert a root..
Felkerult par uj app az elmult napokban amik futnak a hatterben folyamatosan.. nah innentol meg is latszott a ram fogyasztas kisse belassult a draga meg ujratoltogetes stb. Megnezhetem a futo progranokat alkalmazas kezolebe. Azt jott a root explorer es kitoroltem minden szutykot amit eletembe nem fogok hasznalni es mas programnak sincs ra szuksege a gep megis bent tartja a memoban.. rogtom elertem azt hogy 220 es 340 memobol 700 es 850 korul van szabadon allandoan.

Leírnád nagyjából, hogy miket töröltél ki?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #171 Dátum: 2015, 05 22, 22:48:29 »
Telenorosok örülhetnek nem kaptak odg-t de már fent van az aoe3 :D

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #172 Dátum: 2015, 05 22, 23:36:00 »

Mi a baj az odgvel?

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #173 Dátum: 2015, 05 22, 23:44:11 »
Pontosan,Telenoros aoe3 már fent is van!Azért jó lenne tudni hogy mit is tartalmazott ez a 150mb-nyi frissítés.Amit elsőre észrevettem az az éjjeli óra képernyője ami nem szürke hanem már fekete.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #174 Dátum: 2015, 05 23, 08:59:46 »
Mi a baj az odgvel?
Semmi .. csak ez frissebb mint az odg... :))