2024, 11 24, 12:12:57

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153465 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2015, 05 11, 16:40:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Galaxy S6: érkezik a RAM bug javító frissítés

nálam mondjuk nincs ilyen probléma lemegy lemegy 300 megára de nem kell újraindítani miatta szépen tartja ezt és zárja be az alkalmazásokat. de ez az odg már egy ideje szerintem bő egy hete fent van samsfirmon britt régió kóddal s6 edgére is

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #126 Dátum: 2015, 05 11, 17:53:31 »
És vééégreee igaz aocv még csak de már van XEH-rom Edge-hez is:D

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #127 Dátum: 2015, 05 12, 10:14:11 »
És vééégreee igaz aocv még csak de már van XEH-rom Edge-hez is:D

Hol található? Sem XEH sem Vodásat nem találok.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #128 Dátum: 2015, 05 12, 10:49:12 »
Feltettem a fóliát a kütyüre,de nagyot csalódtam és mérgemben ki is hajítottam a kukába >:( >:(
A hátlapi fólia az tökéletesen gond nélkül fel ment,viszont legalább 3mm-s szabad felület maradt a fólia és a keret között.Az előlapi fólia jó lett volna,az teljesen fedett,de buborékos maradt alatta pár helyen és ez engem nagyon idegesített!Meg próbáltam eltávolítani,de nem sok sikerrel.Ekkor még szöszös is lett,na itt durrant el az agyam és ment az egész a kukába!A törlőkendő ami vele volt az nem jó,mert összegyűjti ugyan a szöszöket,de ugyanekkor vissza is tapadnak belőle a kijelzőre!
Na,de ez van!Most keresek egy másik fajta teljes kijelzős védőfóliát!
A vastagsága amúgy megfelelő és az ujjlenyomatok tekintetében sem volt gond,nem gyűjti.
Viszont ilyet nem vennék mégegyszer!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #129 Dátum: 2015, 05 12, 10:54:29 »
Hol található? Sem XEH sem Vodásat nem találok.
Szokasos helyen sammobile firmware resz.:) hungary xeh telekom es telenor van. Voda nincs meg az teny

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #130 Dátum: 2015, 05 12, 15:35:15 »
Feltettem a fóliát a kütyüre,de nagyot csalódtam és mérgemben ki is hajítottam a kukába >:( >:(
A hátlapi fólia az tökéletesen gond nélkül fel ment,viszont legalább 3mm-s szabad felület maradt a fólia és a keret között.Az előlapi fólia jó lett volna,az teljesen fedett,de buborékos maradt alatta pár helyen és ez engem nagyon idegesített!Meg próbáltam eltávolítani,de nem sok sikerrel.Ekkor még szöszös is lett,na itt durrant el az agyam és ment az egész a kukába!A törlőkendő ami vele volt az nem jó,mert összegyűjti ugyan a szöszöket,de ugyanekkor vissza is tapadnak belőle a kijelzőre!
Na,de ez van!Most keresek egy másik fajta teljes kijelzős védőfóliát!
A vastagsága amúgy megfelelő és az ujjlenyomatok tekintetében sem volt gond,nem gyűjti.
Viszont ilyet nem vennék mégegyszer!
skinzonenál talált 5500 első hátsó együtt. Kiv. Leszek milyen... valaki ismeri esetleg a fóliáikat?

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #131 Dátum: 2015, 05 12, 15:50:23 »
Na megvettem én is az S6 edge-et

De nem kaptam rá +2 hónap garit, mint eddig.. :(

Ellenben tudok venni rá kiterkesztett garit +1 évre :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #132 Dátum: 2015, 05 12, 16:29:21 »
Szokasos helyen sammobile firmware resz.:) hungary xeh telekom es telenor van. Voda nincs meg az teny

A Sammobile-on nincs XEH kódos Edge rom, csak Telenor és T-Mobile. A készülék típusa: Galaxy s6 Edge SM-G925F
Ilyen tuti, hogy nincs, vagy én vakultam meg! :shock:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #133 Dátum: 2015, 05 12, 17:11:19 »
A Sammobile-on nincs XEH kódos Edge rom, csak Telenor és T-Mobile. A készülék típusa: Galaxy s6 Edge SM-G925F
Ilyen tuti, hogy nincs, vagy én vakultam meg! :shock:
Tegnap esküszöm hogy ott volt :O volt kb 15 perc amíg nem tudtam rá se keresni az s6okra és amikor végre bejött nem 504 hibával ott volt hogy hungary xeh :OOOO

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #134 Dátum: 2015, 05 12, 20:36:59 »
Tegnap esküszöm hogy ott volt :O volt kb 15 perc amíg nem tudtam rá se keresni az s6okra és amikor végre bejött nem 504 hibával ott volt hogy hungary xeh :OOOO
Valószínű leszedték. Az egyik ismerősömnek sikerült letöltenie amíg fent volt és fel is rakta de utána a KNOX 0.1 lett neki. Azt, hogy közben csinált-e valamit nem tudom és, hogy a kettő közt van-e összefüggés gőzöm sincs! De ha igen akkor ez elég gáz!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #135 Dátum: 2015, 05 12, 22:53:36 »
Valószínű leszedték. Az egyik ismerősömnek sikerült letöltenie amíg fent volt és fel is rakta de utána a KNOX 0.1 lett neki. Azt, hogy közben csinált-e valamit nem tudom és, hogy a kettő közt van-e összefüggés gőzöm sincs! De ha igen akkor ez elég gáz!
Az fain.. akkor lehet erre figyelni kell?:O nem enged "regio" kodot valltani se mar majd a knox ? Az vicces lenne...:D

Nem elérhető freeCAM

« Reply #136 Dátum: 2015, 05 13, 11:24:17 »
Sziasztok, feltünt hogy a kijelző teli fehér illvetve szürkénél 2 helyen eltérő árnyalatú szint ad, csak akkor tunik fel ha nagyon figyeli az ember, xda-n többen irtak erről. Van akinek a gariban cserélték 2x és a 3. Még rosszab mint az első....Ti találkoztatok már hasonlóval? Vagy én fogtam ki megint ezt az "ritka?" Hibát?:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #137 Dátum: 2015, 05 13, 12:36:56 »
Sziasztok, feltünt hogy a kijelző teli fehér illvetve szürkénél 2 helyen eltérő árnyalatú szint ad, csak akkor tunik fel ha nagyon figyeli az ember, xda-n többen irtak erről. Van akinek a gariban cserélték 2x és a 3. Még rosszab mint az első....Ti találkoztatok már hasonlóval? Vagy én fogtam ki megint ezt az "ritka?" Hibát?:D
Nekem az ejszakai oranal van az hogy sotetben a kijelzo aljan a fekete kisse feheren vilagit de screen testnel nem latszik egyik szinnel se semmi

Nem elérhető freeCAM

« Reply #138 Dátum: 2015, 05 13, 12:55:34 »
Nekem az ejszakai oranal van az hogy sotetben a kijelzo aljan a fekete kisse feheren vilagit de screen testnel nem latszik egyik szinnel se semmi

Screen teszt nekem is hibátlan itt pfc honlapon látszik pl a szin eltérése, Meg a billentyűzeten picit. De xdan akik irják mindenkinek máshol van, a fehér kicsit kékes / pinkes az eltérő területeken.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #139 Dátum: 2015, 05 13, 12:58:25 »
Screen teszt nekem is hibátlan itt pfc honlapon látszik pl a szin eltérése, Meg a billentyűzeten picit. De xdan akik irják mindenkinek máshol van, a fehér kicsit kékes / pinkes az eltérő területeken.
Hol latszik ? A hajlitasnal? Mert ott sztem mindenkinek van mivel torzit az uveg a szeleinel ha szembol nezed es tenyleg a hajlitasnal kekes pinkes arnyalatban van! De ha elkezded forgatni es oldalrol nezed akkor latszik hogy csak az uveg torzit es ugy mar feher a feher:)
Ez kb olyan hiba mint hogy ha nincs elinditva a kamera es zorog kotyog a telefon mert zorognek a lencsek a kameraban :)
Ha viszont mashol latszik akkor valoszinuleg kijelzo hibas :)

Nem elérhető freeCAM

« Reply #140 Dátum: 2015, 05 13, 13:05:10 »
Hol latszik ? A hajlitasnal? Mert ott sztem mindenkinek van mivel torzit az uveg a szeleinel ha szembol nezed es tenyleg a hajlitasnal kekes pinkes arnyalatban van! De ha elkezded forgatni es oldalrol nezed akkor latszik hogy csak az uveg torzit es ugy mar feher a feher:)
Ez kb olyan hiba mint hogy ha nincs elinditva a kamera es zorog kotyog a telefon mert zorognek a lencsek a kameraban :)
Ha viszont mashol latszik akkor valoszinuleg kijelzo hibas :)

máshol látszik, alul 0.5 cm sáv meg kijelző közepén, de alig észrevehető, láttam képeket másoknak sokkal rosszabb, a helyzet az hogy sokan irták hogy csere után az új kijelző még rosszabb....Szóval szerintem ezért nem szedetem szét a telefont...
up: forgatásra változik. Ahogy mashonnan nézem.

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #141 Dátum: 2015, 05 13, 19:16:12 »
Sajnos az egy hetes s6 edge nem javult meg a töltés.5 óra hossza alatt tölti fel teljesen.A töltöjével S3 gyorsan tölti s6 pedig nem.Akksi üzemideje kb 1 nap.Pénteken viszem szervizbe.Nem tudom mi baja lehet.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #142 Dátum: 2015, 05 13, 19:46:51 »
Sajnos az egy hetes s6 edge nem javult meg a töltés.5 óra hossza alatt tölti fel teljesen.A töltöjével S3 gyorsan tölti s6 pedig nem.Akksi üzemideje kb 1 nap.Pénteken viszem szervizbe.Nem tudom mi baja lehet.
Nekem is volt ilyen "sima" s6-on, hogy elkezdte gyorsan tölteni, aztán valamiért "lelassult" a töltés. Kihúztam, és megint bedugtam, akkor már megint gyorsan töltött. És amikor lassan töltött, akkor is azt írta ki, hogy "gyorstöltés". :hmm:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #143 Dátum: 2015, 05 14, 09:08:27 »
Errol van valami hir azota ? Nem artana tudni hogy a rom volt hibas vagy tenyleg nem enged mar a knox esetleg regio kodot se valltani?:/ mert igy kicsit felek a xehtol meg ugy egyalltalan az odinozastol... esetleg valaki rakta mar vissza a sajat regios romjat odinnal? Nehogy az legyen hogy most mar odinozast is csak szerviz korulmenyek kozott tudjak megcsinalni hogy ne ugorjon a knox...:D

Nem elérhető freeCAM

« Reply #144 Dátum: 2015, 05 14, 11:11:25 »
Sziasztok, beszéltem a kijelző miatt a samsungal, és olvasgattam a külföldi forumokat. Úgy néz ki együtt kell élnem ezzel az apró "hibával"

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #145 Dátum: 2015, 05 14, 11:19:48 »
Errol van valami hir azota ? Nem artana tudni hogy a rom volt hibas vagy tenyleg nem enged mar a knox esetleg regio kodot se valltani?:/ mert igy kicsit felek a xehtol meg ugy egyalltalan az odinozastol... esetleg valaki rakta mar vissza a sajat regios romjat odinnal? Nehogy az legyen hogy most mar odinozast is csak szerviz korulmenyek kozott tudjak megcsinalni hogy ne ugorjon a knox...:D

Sajnos másnak is ugrott a KNOX! Sima odinos flash-től! Azt, hogy miért még mindig nem tudom! Még szerencse, hogy az enyém Vodás íés Vodás rom a fasorban sincs, így nem bizsereg a tenyerem. (ha esetleg valami gubanc lenne nincs mit visszatenni :D )

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #146 Dátum: 2015, 05 14, 11:29:42 »
Sajnos másnak is ugrott a KNOX! Sima odinos flash-től! Azt, hogy miért még mindig nem tudom! Még szerencse, hogy az enyém Vodás íés Vodás rom a fasorban sincs, így nem bizsereg a tenyerem. (ha esetleg valami gubanc lenne nincs mit visszatenni :D )
Akkor lehet a samsung megint ujitott valamit.. jo tudni akkor kihagyom ezeket ..:D marad az ota ..:D marha tudom torolni a rootot rendesen :D

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #147 Dátum: 2015, 05 14, 13:52:32 »
Nekem is volt ilyen "sima" s6-on, hogy elkezdte gyorsan tölteni, aztán valamiért "lelassult" a töltés. Kihúztam, és megint bedugtam, akkor már megint gyorsan töltött. És amikor lassan töltött, akkor is azt írta ki, hogy "gyorstöltés". :hmm:

gyorstöltés amúgy is csak akkor megy ha kijelzőt nem használod,és ha túlmelegszik a telefon csökkenti a töltést.Nekem vezetékes töltést ír mindig.Első töltéskor ment a gyorstöltés azóta nem sajnos.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #148 Dátum: 2015, 05 14, 14:40:00 »
Akkor lehet a samsung megint ujitott valamit.. jo tudni akkor kihagyom ezeket ..:D marad az ota ..:D marha tudom torolni a rootot rendesen :D

XDA-n azt írják lehet törölni a kinguser-t, utána ha root-oltad a pingpong-gal akkor azt viszont simán lehet törölni. Először magát a pingpongot aztán unroot-tal a supersu-ban Nekem így tökéletesen sikerült. Most már "hivatalos" az állapot és a knox is természetesen 0x0. Ja és nekem sikerült telcsis total commanderben törölni amit kirak a gyökérbe supersu szemetet is.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #149 Dátum: 2015, 05 14, 15:02:01 »
XDA-n azt írják lehet törölni a kinguser-t, utána ha root-oltad a pingpong-gal akkor azt viszont simán lehet törölni. Először magát a pingpongot aztán unroot-tal a supersu-ban Nekem így tökéletesen sikerült. Most már "hivatalos" az állapot és a knox is természetesen 0x0. Ja és nekem sikerült telcsis total commanderben törölni amit kirak a gyökérbe supersu szemetet is.
Rendben ;) jo tudni ezt is :)))