2024, 11 26, 05:21:08

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153034 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #925 Dátum: 2016, 05 30, 10:08:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen jó lett , a knox ugrott, de  nem volt garis, mert  én csak 1 évesen veszek  telefont
A keszulekre ket ev a garancia ;) a tartozekokra fules tolto 1 ev talan akksi bar itt ugye nem cserelheto az akkso szoval keszulek tartozek szoval arra is 2 evre kell szolnia... 2015 ben vettem a telekomnal es 2017 junius 17 ig szol a gari.

Tapatalkkal küldve az én SM-G925F eszközömről

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #926 Dátum: 2016, 05 30, 11:07:02 »
A keszulekre ket ev a garancia ;) a tartozekokra fules tolto 1 ev talan akksi bar itt ugye nem cserelheto az akkso szoval keszulek tartozek szoval arra is 2 evre kell szolnia... 2015 ben vettem a telekomnal es 2017 junius 17 ig szol a gari.

Csak akkor 2 év, ha regisztrálod a Samu oldalán a készüléket. Alapból csak 1 év.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #927 Dátum: 2016, 05 30, 12:05:23 »
Csak akkor 2 év, ha regisztrálod a Samu oldalán a készüléket. Alapból csak 1 év.

Van aki nem regisztrál?

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #928 Dátum: 2016, 05 30, 12:50:13 »

ez így nem igaz.!

Akkor van a készülékre két év garancia ha magyarországi piacra szánt készüléket hivatalos magyar forgalmazótól vásárolod (T-mobil, Telenor, Vodfone, Samsung, Edigital, Media Markt stbstb...)
Ha a telódat a sarki GSM boltból vásárolod, akkor arra a vásárlástól számított 1 év garancia érvényes ha megvan a vásárolást igazoló számla. Sajnos tapasztalatból tudom :(

Nem elérhető zsolo

« Reply #929 Dátum: 2016, 05 30, 13:00:51 »
ez így nem igaz.!

Akkor van a készülékre két év garancia ha magyarországi piacra szánt készüléket hivatalos magyar forgalmazótól vásárolod (T-mobil, Telenor, Vodfone, Samsung, Edigital, Media Markt stbstb...)
Ha a telódat a sarki GSM boltból vásárolod, akkor arra a vásárlástól számított 1 év garancia érvényes ha megvan a vásárolást igazoló számla. Sajnos tapasztalatból tudom :(

Pedig de. Az enyém Media Markt-os független. Amikor vettem, felhívták a figyelmemet, hogy regisztráljak, mert akkor 2 év lesz a gari. A tabletem pedig E-digital-os, annál is így volt.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #930 Dátum: 2016, 05 30, 13:06:21 »
Pedig de. Az enyém Media Markt-os független. Amikor vettem, felhívták a figyelmemet, hogy regisztráljak, mert akkor 2 év lesz a gari. A tabletem pedig E-digital-os, annál is így volt.
GSM boltban is tudsz eredeti garis telcsit venni, de azt külön meg kell venni. Én a Partneronal szoktam venni a teloimat régebben 4-5 ezer + volt a gyári gari ára, most az S6-ot sima bolti garival vettem az 1 év.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #931 Dátum: 2016, 05 31, 01:06:17 »
Alapból 2 év volt a garim regisztráció után csak 3 hónapot kaptam... és azt is csak a készülékre a tartozékokra nem, mert a tartozékokra ami számomra a t-mobile miatt vicc csak egy év, és most jön a poén az ELŐRENDELÉS dátumára kiírva ami április 17. volt és csak május 2-vel tudtam átvenni... jó 2 hétig még a kezemben sem volt de a garancia már ketyegett...:D ezért írtam (egyben ahogy nézem el is írtam mert nem június) hogy 2017 július 17-ig szól magára a  készülékre... ezért kellett a gyári töltőmet a "sufniban" megszerelnem mert rosszul érintkezett és mikor visszaküldtem kijelző hibával és rossz töltővel, a töltőt visszadobták mert április 22.-én érkezett be a szervzízbe így az 5 nap miatt már a tartozékra nem járt gari...:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #932 Dátum: 2016, 05 31, 01:09:48 »
Media Markos vásárlással vigyázok mióta ismerősöm s4-el úgy járt hogy a samsung itthon visszadobták a szervizből mert imei alapján orosz független volt és nem magyar független ... aztán hosszas hajcihő után a media mark-t meglett győzve hogy jobb neki ha vétel árat engedi le vásárolni...:D

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #933 Dátum: 2016, 05 31, 05:54:52 »
Alapból 2 év volt a garim regisztráció után csak 3 hónapot kaptam... és azt is csak a készülékre a tartozékokra nem, mert a tartozékokra ami számomra a t-mobile miatt vicc csak egy év, és most jön a poén az ELŐRENDELÉS dátumára kiírva ami április 17. volt és csak május 2-vel tudtam átvenni... jó 2 hétig még a kezemben sem volt de a garancia már ketyegett...:D ezért írtam (egyben ahogy nézem el is írtam mert nem június) hogy 2017 július 17-ig szól magára a  készülékre... ezért kellett a gyári töltőmet a "sufniban" megszerelnem mert rosszul érintkezett és mikor visszaküldtem kijelző hibával és rossz töltővel, a töltőt visszadobták mert április 22.-én érkezett be a szervzízbe így az 5 nap miatt már a tartozékra nem járt gari...:D

Ez én is igy tudom. A nem hivatalos magyar függetlent pedig be se lehet regisztrálni :(

Nem elérhető zsolo

« Reply #934 Dátum: 2016, 05 31, 06:51:35 »
Media Markos vásárlással vigyázok mióta ismerősöm s4-el úgy járt hogy a samsung itthon visszadobták a szervizből mert imei alapján orosz független volt és nem magyar független ... aztán hosszas hajcihő után a media mark-t meglett győzve hogy jobb neki ha vétel árat engedi le vásárolni...:D
Az ember el sem hinné, hogy ilyesmi megtörténhet egy ilyen kaliberű cégnél. Akkor hol a fenébe érdemes telefont venni? Pl. az Aldiban:  :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #935 Dátum: 2016, 05 31, 08:00:58 »
Az ember el sem hinné, hogy ilyesmi megtörténhet egy ilyen kaliberű cégnél. Akkor hol a fenébe érdemes telefont venni? Pl. az Aldiban:  :D
Szolgaltato, hivatalos markabolt... lehet nem szamottevo az ilyen eset de pont eleg arra hogy azt 10ezer forintot ami esetleg a markabolthoz kepest johet nem eri meg hogy utana ilyen hajciho legyen...

Nem elérhető zsolo

« Reply #936 Dátum: 2016, 05 31, 08:41:41 »
Szolgaltato, hivatalos markabolt... lehet nem szamottevo az ilyen eset de pont eleg arra hogy azt 10ezer forintot ami esetleg a markabolthoz kepest johet nem eri meg hogy utana ilyen hajciho legyen...

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de múltkor valaki azt írta, hogy szolgáltatónál vásárolt készülékről is valami hasonló derült ki, hogy nem is magyar. Asszem Vodafone-nál.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #937 Dátum: 2016, 05 31, 11:00:26 »

Az Auchanban vettem az S7 edgem. Regisztráció után megvolt a plusz gari. Ezek szerint ott lehet.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #938 Dátum: 2016, 06 01, 14:56:01 »
Hát én most nagyon kezdtem elgondolkodni hogy visszatérek a régi almás korszakhoz..
Már megint szarakszik valamit a telóm.. délután vibrált a kép ami igazából csak a fényerőt szabályozta de olyan gyorsasággal megállás nélkül mint ha a kép vibrált volna. Ezt egy újraindítás megoldotta.
Majd kis idő elteltével egyszer csak a kijelző magától 4 részre oszlott és mind a 4 részen ugyan az volt, mintha 4 kis kijelző lett volna a telefonba, és ezt megspékelte azzal hogy kb, kivehetetlen szinekben pompázott, egyelőre ezt is megoldotta egy nehézkes újraindítás, mert természtesen a kikapcsoló gomb utána felsorolásnál az újraindításra bökdöstem én az egyik kis nyézetbe de hiába.. érzékelni úgy érzékelt mint ha semmi baja se lenne.. csináltam egy képernyőfotót amikor vacakolt, majd újraindítás után megnézve a képernyő fotót mint ha semmi baja se lett volna.. pedig nem a szemem káprázott.. :S érdekes a dolog...
Szerintetek mi lehet vele?

Nem elérhető zsolo

« Reply #939 Dátum: 2016, 06 01, 15:06:17 »
Hát én most nagyon kezdtem elgondolkodni hogy visszatérek a régi almás korszakhoz..
Már megint szarakszik valamit a telóm.. délután vibrált a kép ami igazából csak a fényerőt szabályozta de olyan gyorsasággal megállás nélkül mint ha a kép vibrált volna. Ezt egy újraindítás megoldotta.
Majd kis idő elteltével egyszer csak a kijelző magától 4 részre oszlott és mind a 4 részen ugyan az volt, mintha 4 kis kijelző lett volna a telefonba, és ezt megspékelte azzal hogy kb, kivehetetlen szinekben pompázott, egyelőre ezt is megoldotta egy nehézkes újraindítás, mert természtesen a kikapcsoló gomb utána felsorolásnál az újraindításra bökdöstem én az egyik kis nyézetbe de hiába.. érzékelni úgy érzékelt mint ha semmi baja se lenne.. csináltam egy képernyőfotót amikor vacakolt, majd újraindítás után megnézve a képernyő fotót mint ha semmi baja se lett volna.. pedig nem a szemem káprázott.. :S érdekes a dolog...
Szerintetek mi lehet vele?

Egy haverom meg most akar az almástól megszabadulni, mert mindig lefagy neki mióta frissítette.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #940 Dátum: 2016, 06 01, 15:19:23 »
Egy haverom meg most akar az almástól megszabadulni, mert mindig lefagy neki mióta frissítette.
tipikus egy híjján húsz.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #941 Dátum: 2016, 06 01, 15:21:34 »
Hát ha független 6S-e van beszélhetünk róla :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #942 Dátum: 2016, 06 01, 15:22:56 »
tipikus egy híjján húsz.

Ez így igaz. Nem is azért mert az jobb vagy rosszabb, viszont azt a kínylódást amit az előző hibájával (mikrofon hiba) végigszenvedtem mire leszervizelték, nah olyan almáéknál sose volt.. bevittem 3 nap mulva adtak egy újat... nem szüttyögtek, hogy mért GSM boltba vettem, hogy az ÁFS-s számla hol van, miért nincs áfs-s számla meg stbstb..

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #943 Dátum: 2016, 06 01, 16:29:17 »
Ez így igaz. Nem is azért mert az jobb vagy rosszabb, viszont azt a kínylódást amit az előző hibájával (mikrofon hiba) végigszenvedtem mire leszervizelték, nah olyan almáéknál sose volt.. bevittem 3 nap mulva adtak egy újat... nem szüttyögtek, hogy mért GSM boltba vettem, hogy az ÁFS-s számla hol van, miért nincs áfs-s számla meg stbstb..

Na igen. A kiszolgálás...
Bár nekem csak jó tapasztalatom van. A Telemax szervizel. Cserekészülék, gyors javítás illetve, csere.

Nem elérhető nothar

• PFC Fan
  • PDA: Samsung A5 2016
  • PDA ROM: A510FXXS2APD2
« Reply #944 Dátum: 2016, 06 02, 23:07:46 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Minden alkalommal, amikor be akarom kapcsolni a mobil netet, feldobja ezt a kis ablakot. Ismerősömnek pedig nem. (mondjuk az övé független, az enyém T-Mobile-os. Lehet összefüggés?) Hol lehet ezt az értesítést kikapcsolni? Én sehol nem találtam. Köszönöm!

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #945 Dátum: 2016, 06 08, 18:06:49 »
Van új szoftver , az enyém Francia. Még nem frissítettem, mert melózok. Majd késő este ha hazamegyek.
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #946 Dátum: 2016, 06 08, 18:13:21 »
Van új szoftver , az enyém Francia. Még nem frissítettem, mert melózok. Majd késő este ha hazamegyek.

Én frissitettem nekem is francia van,15,5 MB csak frissités,nem új rom.Irtam a másik topikba,ahol a gyári romok vannak.
Én semmi változást nem vettem észre,biztos csak olyan hibajavitás,amit észre sem venni!

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
« Reply #947 Dátum: 2016, 06 08, 23:50:46 »
Én frissitettem nekem is francia van,15,5 MB csak frissités,nem új rom.Irtam a másik topikba,ahol a gyári romok vannak.
Én semmi változást nem vettem észre,biztos csak olyan hibajavitás,amit észre sem venni!
Érdekes. Smart Switch nem érzékelte a frissítést, csak a wifi.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #948 Dátum: 2016, 06 12, 13:01:16 »
Érdekes. Smart Switch nem érzékelte a frissítést, csak a wifi.
Minek kell ehhez Smart Switch, Beallitadok-legalso az eszköz nevjegye valami ilyen, - manuális frissítés és ha van elindulás, ha nincs kiirja, hogy a legfrissebb van fenn.
Most a Build frissült, ha rautogetsz 7-szer fejlesztői akármi előjön.

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
« Reply #949 Dátum: 2016, 06 17, 22:28:03 »
Üdv. Kéne egy kis segítség. A felhőbe sajnos beléptem, de ki is léptem. A gondom az, ha net kapcsolat van, bizonyos képek betöltődnek a galériába. Ami növeli az adatforgalmamat. Hol tudom ezt kikapcsolni? Köszönöm