Ha jól látom 2990Ft kosárba. Ezek egy lefújásért 4500-Öt akartak kérni. Még utána sem tudtam volna javítani. Ez olyan mintha diszperzitre rámeszelnek.
a 4500 kicsit más technológia állítólag erősebb és tartósabb mint ez amit anno vettem akkor még nagyjából itthon csak ez volt.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login elvileg pedig ez a 4500-s gondolom azért volt ott 4500 mert 500 forint az nagyon nagy munkafolyamatot igénybevevő munkadíj amivel jár hogy ő csinálja meg... igényel egy pl szemüveglencse alkoholos törlőkendőt, utána egy száraz mikroszálast(ami van a csomagban), a nanoshine esetében van egy alucsomagba csomagolt átitatott törlőkendő amivel egyenletesen egy irányba húzva lassan felhordva átkell törölni az üvegfelületet, lehetőleg este mert kb negyed óra száradás után használható de a ráírt teljes száradási idő 24h, de egy éjszakai 8-10 órás pihentetés már tökéletesen elegendő. (ezért nem értem ezt a wowfixet az övékére is rá van írva, ergó ha egy plázában fújja fel nem hogy 8-10 órát nem hagyod nyugton de még 15 percet se), én pl csináltam neki egy állványt , ahol letudtam úgy rakni hogy csak a keret támassza és egyszerre tudtam kezelni a két oldalt mert ez a törlőkendős változat rögtöni felhordást igényel mert kiszárad a kendő pikk-pakk. Viszont aki melletted van 5 colos méretben kb még 2 telefonra elegendő ilyenkor, szóval akár 3 felé dobható ez a 3000ftos összeg