0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jött egy 250 megás frissítés. Éreztek valami változást?
Nekem a francia van fenn, április végén jött rá 207 MB frissítés, de nem vettem észre semmiféle változást! Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
Az normális hogy a cpu spy szerint nincs deep sleep és folyamatosan 400-900 Mzh-n pörög a cpu ?ga
Nem. Nézd meg mi pörgeti a procit, és lődd le manuálisan.Vagy egy újraindítás jót tehet neki.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
Hali a gyors akku merülésre van vmi megoldás ?Köszi ga
alapjáraton sajnos nem lett ugye akku bajnok az s6 széria.. ha valami beakad legyen google szolgáltatások vagy bármelyik app... 15perc alatt képes leszívni...
Tapasztalatom szerint semmivel nem rosszabb az üzemideje, mint a hasonló kaliberű nagyágyúknak. Én mindig csak a saját szememnek hiszek, mert a tesztek a legritkább esetben tükrözik a valóságot. A hétköznapi használat általában teljesen más mint a tesztek.
Amint láthatod s6 edgem van nem tesztekből indulok ki... nekem átlag napi 2x töltenem kell... s5höz képest hatalmas visszaesés , amit most visszakapott az s7:D
Én nem ezt tapasztalom. Lehet, hogy nálad is szívja valamelyik app az akksit.
több mint 1 éve? mióta megvettem? szervizben is volt emiatt... ahonnan visszajött hogy a mérések alapján minden rendben van...
Akkor nem csináltak vele semmit, csak ráfogták, hogy hibátlan. Több ismerősömnek is van s6/edge vegyesen, de senki nem panaszkodott az akkuidőre.
Ok az rendben hogy gyorsan lemerül de van valami app amivel ki lehet deríteni hogy mi zabálja az akkut? A cpu spy szerint 400-900 MHz en pörög csak nem tudom hogy mitőlga
Lehet próbálkozni a Wakelock Detector appal.
Igen közben megtaláltam de ahhoz root kell és nemtudom hogy a bootlader levan-e zárva és addig míg ki nem derítem félek ráengedni az autocf-etga
Gsam Battery Monitor!Köszönöm a root tudsz egy kicsit segíteni? Galaxy S6 + Tapatalk
Nah meg csináltam kicsit ugyan beszartam mert root közben volt 2 reboot a logo-nál De azóta ok és már van deep sleep is ga
Az jó. Jobban bírja?A garid?Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről
Igen jó lett , a knox ugrott, de nem volt garis, mert én csak 1 évesen veszek telefont