sziasztok!
nem rég megadta magát a telefonomom galaxy s6 (128gb) amit vissza vittem a tmobilba mivel még garacnciás volt.
azért a tmobilba mert ott vásároltam 1 éve. mindezt durván két hete . a napokban szerettem volna megtudni hol tartanak vele , mivel a munkámhoz elég fontos a telefon több szempontból is és ugyebár csere telefont se adtak elkezdtem türelmetlenkedni és felhívtam a tmobilt hogy, hogy állnak a dologgal. közölték hogy ők továbbküldték , nekik fogalmuk sincs hogy állnak vele de még arrol sem hogy hova küldték a telefonom, megadtak valami samsungos telefonszámot hogy ott kérdezősködjek. felhívtam persze minden munkatárs nagyon elfoglalt közölték majd vissza hívnak , természetesen a kutya nem hívott vissza . egy nap múlva ismét felhívtam őket ekkor már tudtam beszélni valakivel a samsungnál aki közölte hogy ö se tudja mi van a telefonommal vagy hogy hol van, melyik szervizbe küldték . hiába van regisztrálva a samsung oldalán a telefon, hiába diktáltam be neki a szériál számot és az imeit . megadott egy másik telefonszámot aki fel se vette 10. próbálkozás után sem . ismét vissza hívtam a samsungos számot akivel közöltem hogy nem érek el senkit. anyit mondtak megint majd vissza hívnak ha tudnak valamit. hát ez az egész egy vicc !!! azt hittem nem lehet nagyobbat csalódni már a samsungba de úgylátszik ezek mindig tudnak rá tenni egy lapáttal. könyörgöm egy ebayon kínábol rendelt 500 forintos csomagot le tudok ellenőrizni merre jár épp hol van és bármi van segítenek. .. egy negyed millióért, szolgáltatónál vásárolt
garanciális készülékröl pedig se a szolgáltatóm se a samsung nem tudja megmondani hogy egyáltalán merre jár a telefon kinek küldték el melyik szervizbe ,vagy ki dugta fel magának út közben mert megtetszett neki az alakja.?! ilyenkor mit lehet tenni ? jelen pillanatban úgy állok már az egésszel, hogy felbontom a szerződésem a tmobilal de még a telefont se vagyok hajlandó tovább fizetni . de ha én venném ilyen fél vállról a csekk fizetést akkor aztán menne a hiszti. egy biztos , nálam ez volt az utolsó húzása a samsungnak . ha már legyárt egy fost, legalább lehetne benne annyi gerinc hogy vállalja érte a felelőséget és normálisan áll a fogyasztóihoz