sziasztok! a telefonom kb 1 hónapja elkezdte azt játszani hogy indokolatlanul befagy és úgy is marad. kikapcsoló gombra nem reagál ilyenkor csak úgy tudom újra indítani hogy download módos 3 gombot nyomom de ilyenkor is kb 3.-4. újraindításra indul el. fogalmam sincs mi miatt lehet ez , először a rendszerre gyanakodtam (custom rom) al használtam kb fél évig , ezért samfirmel leszedtem a legújabb gyári romot és újra húztam.
3 napig működött normálisan aztán ismét elő jött a probléma. innentől kezdve mindent megcsináltam amit csak lehetett , újra meg rootoltam feltettem egy másik romot, twrp recocoveryvel legyalultam mindet letöröltem mindent mindenhonnan, megformáztam, ismét újra raktam gyári romot ezúttal 4 fileos repartos romot most egy hétig hajlandó volt normálisan működni és megint elkezdte. esetleg valakinek valami ötlete hogy mi lehet ez vagy mi okozhatja ?
egyre nagyobbat süllyed a samsung a szemembe ezek miatt . ez előtt egy galaxy s5 öm volt 2 hónap alatt össze f.sta magát a kamerája. megvettem ez,t minden rendben volt erre egy évet nem bír .. komolyan vicc . főleg hogy 240 ezerért az ember 1 évre tud telefont venni . (én még annyiért vettem 128 gb ) szivem szerint a telefonnal pofoznám fel a samsung mobilrészleg dolgozóit!!!