2024, 11 24, 06:45:19

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 152896 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #1125 Dátum: 2016, 12 12, 15:59:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia hooker! Köszönöm, végül S6edge lett, arra kaptam egyedi kedvezményt ;) így már "megérte", elviselhető áron adták Vodafonék.. Az utolsót hoztam el a madaras teszkóból :D :D :D már csak ott volt :D :D :D :D Gyönyörű kis darab.. majd megbarátkozom vele ;) ÉS jövök ide pityeregni a vállatokra!! Ami már most ijesztő, hogy feldobtam töltőre, ugye egyből frissít a lelkem, és már csak nem füstöl, olyan forró... :P hhmm..
Puszka, megszerelem, belakom, és jövök.. hihi.
Gratula!

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1126 Dátum: 2016, 12 12, 17:57:48 »
Szia hooker! Köszönöm, végül S6edge lett, arra kaptam egyedi kedvezményt ;) így már "megérte", elviselhető áron adták Vodafonék.. Az utolsót hoztam el a madaras teszkóból :D :D :D már csak ott volt :D :D :D :D Gyönyörű kis darab.. majd megbarátkozom vele ;) ÉS jövök ide pityeregni a vállatokra!! Ami már most ijesztő, hogy feldobtam töltőre, ugye egyből frissít a lelkem, és már csak nem füstöl, olyan forró... :P hhmm..
ha esetleg ezt nem szeretnéd és az akksinak se árt úgy mond.... akkor kikapcsolhatod a gyors töltés funkciót simán esti töltési időnél és nem fog forrósodni. Bár nekem áprilisban lesz 2 éves az edgem és azóta gyors töltővel használom, és ugyan olyan f..s az akksija mint volt :D sajnos az s5ből nem hozta magával az akksi időt sem:D. Amúgy rájöttem samuéknál csak a páratlan számút szabad megvenni a galaxykból azok mindig tutik, kivéve most a note7. De ettől független maga a dizájn az anyag használat és maga az anyag strapabírósága kiváló. Pedig nem kevésszer ejtettem el! Null perces kora óta tok és fólia nélkül használom! Egyszer volt rajta ez a folyékony nano shine cucc, és ezek ellenére karc alig van rajta. Egyik sarkánál csorbult meg a csak a fém keret amikor a fülemtől esett a sarkával a járókőre, így nézve a full üveg borítást és még csak meg se nyikkant egyik oldalán se csak gratulálni tudok a samunak. Szóval nálam ez lesz az első telefon ami több mint valószínű a haláláig fog velem lenni. A rossz akksi idő ide vagy oda nagyon is szerethető telefon  . Gratula hozzá! Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült az élmény beszámolóm:D

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #1127 Dátum: 2016, 12 12, 20:43:14 »
ha esetleg ezt nem szeretnéd és az akksinak se árt úgy mond.... akkor kikapcsolhatod a gyors töltés funkciót simán esti töltési időnél és nem fog forrósodni. Bár nekem áprilisban lesz 2 éves az edgem és azóta gyors töltővel használom, és ugyan olyan f..s az akksija mint volt :D sajnos az s5ből nem hozta magával az akksi időt sem:D. Amúgy rájöttem samuéknál csak a páratlan számút szabad megvenni a galaxykból azok mindig tutik, kivéve most a note7. De ettől független maga a dizájn az anyag használat és maga az anyag strapabírósága kiváló. Pedig nem kevésszer ejtettem el! Null perces kora óta tok és fólia nélkül használom! Egyszer volt rajta ez a folyékony nano shine cucc, és ezek ellenére karc alig van rajta. Egyik sarkánál csorbult meg a csak a fém keret amikor a fülemtől esett a sarkával a járókőre, így nézve a full üveg borítást és még csak meg se nyikkant egyik oldalán se csak gratulálni tudok a samunak. Szóval nálam ez lesz az első telefon ami több mint valószínű a haláláig fog velem lenni. A rossz akksi idő ide vagy oda nagyon is szerethető telefon  . Gratula hozzá! Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült az élmény beszámolóm:D
Én szinte csak wezetek nélkül töltöm és sokkal jobb az akuido, mint amikor többször egymás után gyorstoltest használtam. Próbáljatok ki. Csak. S. O. S esetben használok gyorstoltest és nem szabad fullra feltolteni, profitol hallottam. /Ha visszanezitek ott van feltoltve a vezeték nélküli töltöm, amit Ebay n vettem. Nagyon szeretem, nem drága csak kB 3-4 hét, míg ideér! ☺️

Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #1128 Dátum: 2016, 12 12, 20:45:05 »
Ha garis ne rootold, van egy progi, amivel lehet fagyasztani, ha kéred, küldöm pu.ben.

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #1129 Dátum: 2016, 12 25, 21:38:06 »
sziasztok
vissza lehet menni 6.0.1-röl valahogy 5.1.1-re?
knox 1 :)
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető crx1500

• PDA: Samsung Galaxy Ace S5830
  • PDA ROM: GINGERBREAD 2.3.3
« Reply #1130 Dátum: 2017, 03 31, 10:01:58 »
Valaki tudna segíteni abban hogy hozzám került egy ilyen készülék és semmilyen szenzor nem működik rajta!Ez hardveres vagy szoftweres hiba ?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1131 Dátum: 2017, 03 31, 22:57:12 »
Valaki tudna segíteni abban hogy hozzám került egy ilyen készülék és semmilyen szenzor nem működik rajta!Ez hardveres vagy szoftweres hiba ?

Már amikor hozzád került akkor se működött?

Nem elérhető Zotyisz

• PFC Fan
« Reply #1132 Dátum: 2017, 03 31, 23:11:38 »
*#0*# a tárcsázóba írd be. Ott megnézheted mi nem működik. Ha semelyik akkor az nagyon érdekes lenne.

Tapatalkkal küldve az én SM-N910C eszközömről

Nem elérhető crx1500

• PDA: Samsung Galaxy Ace S5830
  • PDA ROM: GINGERBREAD 2.3.3
« Reply #1133 Dátum: 2017, 04 01, 00:38:08 »
Köszönöm a Gyors választ ott néztem meg és az összes szenzor működés képtelen ...Nem tudom mert egy törött készülék volt illetve azonnal frissítette magát a készülék ...amint csináltam egy teljes törlést. Nekem is ez a fura hogy se a közelség se a fényero se giro semmi meg az infra sem megy.Semmi wifi Bluetooth GPS ezek mennek .

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1134 Dátum: 2017, 04 01, 00:51:08 »
Köszönöm a Gyors választ ott néztem meg és az összes szenzor működés képtelen ...Nem tudom mert egy törött készülék volt illetve azonnal frissítette magát a készülék ...amint csináltam egy teljes törlést. Nekem is ez a fura hogy se a közelség se a fényero se giro semmi meg az infra sem megy.Semmi wifi Bluetooth GPS ezek mennek .

Hát akkor szép ütést kaphatott ha az összes szenzora tönkre ment. Remélem nem adtál sokat érte, mert gondolom a javítása nem lesz olcsó.

Nem elérhető grimm2

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s6
  • PDA ROM: G920FXXU5EQDF
« Reply #1135 Dátum: 2017, 06 23, 16:00:07 »
Sziasztok

Galaxy s6  gyári 7.0-ás verzióval azzal a problémával küzdök, hogy a telefonon időnként elmegy a hang, ilyenkor nem csörög nem ébreszt, médiát nem tudok lejátszani, még youtube-ról sem.
Eddig csak az újraindítás oldotta meg ideiglenesen.
Csináltam már többször FR-t, volt wipe partion is, de a probléma még mindig nem oldódott meg.
Előző androidon nem jelentkezett ez a probléma, alkalmazásokból is csak azokat használom amit eddig is.
Független telefon, német média marktban vásároltam úgy egy éve.
Valakinem van ötlete mit tudnék  csinálni vele ?

Model: SM920F
AP:920FXXU5EQDF
CP:920FXXU5EQCD
CSC:920FDBT5EQD1

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #1136 Dátum: 2017, 06 25, 18:55:53 »
Sziasztok

Galaxy s6  gyári 7.0-ás verzióval azzal a problémával küzdök, hogy a telefonon időnként elmegy a hang, ilyenkor nem csörög nem ébreszt, médiát nem tudok lejátszani, még youtube-ról sem.
Csináltam már többször FR-t, volt wipe partion is, de a probléma még mindig nem oldódott meg.
Előző androidon nem jelentkezett ez a probléma, alkalmazásokból is csak azokat használom amit eddig is.

Le kell cserélni a firmwaret . Nekem valamelyik nap wifi nem kapcsolódott, felraktam a holland 4 filést , jó lett . :)Ha te nem mered, akkor szerviz
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1137 Dátum: 2017, 06 26, 13:44:16 »
Sziasztok

Valószínű a facebook messenger csinálja. Több helyen többektől hallottam, már ilyesmit. Lehet, hogy megoldás az is ha az előttem hozzászóló utasításait követed, de én előbb kipróbálnám, hogy kinyírom a messengert. Próba szerencse :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető grimm2

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s6
  • PDA ROM: G920FXXU5EQDF
« Reply #1138 Dátum: 2017, 06 26, 21:08:39 »
Valószínű a facebook messenger csinálja. Több helyen többektől hallottam, már ilyesmit. Lehet, hogy megoldás az is ha az előttem hozzászóló utasításait követed, de én előbb kipróbálnám, hogy kinyírom a messengert. Próba szerencse :D

Épp a napokban próbáltam, letöröltem, utána ment egy wipe partion,  kezdtem örülni, hogy már 2 napja nem jött elő a hiba, erre ma megint nem volt hang :(

Nem elérhető mikkrobi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Iphone X
  • PDA: Iphone X
« Reply #1139 Dátum: 2017, 12 19, 08:52:31 »
Üdv Tagtársak!

Tudnátok segíteni? A telefonon be van állítva a PIN/ujjlenyomat. Így is használom régóta, újraindításkor kéri a pint, a feloldást pedig ujjlenyomattal csinálom. A napokban valamiért véletlen elhúztam az ujjam a kijelzőn és feloldott.... Azóta ezerszer megpróbáltam, simán feloldja bárkinek :)
2 éves volt most, az egyetlen változás az utóbbi időben, hogy a Telenorban függetlenítették. Semmi mókolás nem történt a telefonnal.
Valakinek ötlet, hogy miért csinálhatja? Nem akarnék még hard resetet neki, hátha valakinek van rá ötlete.

Köszi!

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1140 Dátum: 2017, 12 19, 14:04:07 »
Üdv Tagtársak!

Tudnátok segíteni? A telefonon be van állítva a PIN/ujjlenyomat. Így is használom régóta, újraindításkor kéri a pint, a feloldást pedig ujjlenyomattal csinálom. A napokban valamiért véletlen elhúztam az ujjam a kijelzőn és feloldott.... Azóta ezerszer megpróbáltam, simán feloldja bárkinek :)
2 éves volt most, az egyetlen változás az utóbbi időben, hogy a Telenorban függetlenítették. Semmi mókolás nem történt a telefonnal.
Valakinek ötlet, hogy miért csinálhatja? Nem akarnék még hard resetet neki, hátha valakinek van rá ötlete.

Köszi!

Véletlenül nincs beállítva a Smart Lock-ban (Beállítások- Zárolt képernyő és védelem) a viselés érzékelése, vagy a biztonságos hely? Vagy valamilyen bl eszköz nincs csatlakoztatva és az a bizt. eszköz?

Nem elérhető mikkrobi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Iphone X
  • PDA: Iphone X
« Reply #1141 Dátum: 2017, 12 19, 20:42:39 »
Hálás köszönet!!!!!
Ez a viselés érzékelés volt a ludas. Nem tudom, miért nem tűnt fel eddig. 2 éve használom :)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1142 Dátum: 2017, 12 20, 14:56:29 »
Hálás köszönet!!!!!
Ez a viselés érzékelés volt a ludas. Nem tudom, miért nem tűnt fel eddig. 2 éve használom :)

Szívesen!
.. és  Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #1143 Dátum: 2017, 12 20, 16:31:26 »
Szívesen!
.. és  Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog karácsonyt Neked is!

Nem elérhető toroktibi

• PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #1144 Dátum: 2017, 12 20, 17:13:23 »
Sziasztok!

Valaki tudna esetleg érdemben segíteni? Van egy sm-g920f telefon. Rootolva volt. Visszatettem a gyári ROM-ot de a samsung health alkalmazást nem tudom használni mert érzékeli hogy rootolva volt. Ez orvosolható valahogy vagy mondjak le az alkalmazás használatáról?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1145 Dátum: 2017, 12 21, 13:21:44 »
Sziasztok!

Valaki tudna esetleg érdemben segíteni? Van egy sm-g920f telefon. Rootolva volt. Visszatettem a gyári ROM-ot de a samsung health alkalmazást nem tudom használni mert érzékeli hogy rootolva volt. Ez orvosolható valahogy vagy mondjak le az alkalmazás használatáról?

Nem is fogod tudni használni, csak "főzött" rommal. Hiába unrootoltad a telódat a KNOX számláló ugrott és azt érzékeli a Samsung Health. Tehát a megoldás, hogy szétnézel az XDA-n és felteszel valami jó kis stock főzött romot, de persze olyat, amiben működik a Samsung Health. Direkt kiírják a rom ismertetőnél, hogy mi működik és mi nem. Általában az újabb főzött romokban már hibátlanul működnek a Samus dolgok is.

Ha viszont nem ragaszkodsz a Samsung Health-hez akkor a play-ről is le tudsz szedni hasonló alkalmazás van szép számmal! Akkor viszont nem kell romolgatni :D

Nem elérhető toroktibi

• PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #1146 Dátum: 2017, 12 22, 08:14:03 »
Nem is fogod tudni használni, csak "főzött" rommal. Hiába unrootoltad a telódat a KNOX számláló ugrott és azt érzékeli a Samsung Health. Tehát a megoldás, hogy szétnézel az XDA-n és felteszel valami jó kis stock főzött romot, de persze olyat, amiben működik a Samsung Health. Direkt kiírják a rom ismertetőnél, hogy mi működik és mi nem. Általában az újabb főzött romokban már hibátlanul működnek a Samus dolgok is.

Ha viszont nem ragaszkodsz a Samsung Health-hez akkor a play-ről is le tudsz szedni hasonló alkalmazás van szép számmal! Akkor viszont nem kell romolgatni :D

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1147 Dátum: 2017, 12 23, 18:22:18 »
Sziasztok.

Sajnos megsérült egy s6edge telefonom.
Nem működik  a kijelző.
Nincs samsung accountom.
Voltam vele a samsung szervizben és nem tudták megoldani, át tették a panelt egy másik készülékbe és akkor sem volt kijelző.

Ha valaki tud megoldást kérem segítsen, hogy tudom visszanyerni az adataimat, képeket, jegyzeteket stb.

Előre is köszönöm.
Szép estét.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #1148 Dátum: 2017, 12 27, 09:16:40 »
Sziasztok.

Sajnos megsérült egy s6edge telefonom.
Nem működik  a kijelző.
Nincs samsung accountom.
Voltam vele a samsung szervizben és nem tudták megoldani, át tették a panelt egy másik készülékbe és akkor sem volt kijelző.

Ha valaki tud megoldást kérem segítsen, hogy tudom visszanyerni az adataimat, képeket, jegyzeteket stb.

Előre is köszönöm.
Szép estét.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Szia!
Azt tudom tanácsolni,hogy fordulj a pda-n tag Veszkagsm -hez.Ő segít a pda-s tagoknak.Szivesen megadom a számát.Nekem sokszor segített gari nélkül is nagyon jó áron.Írj pü-t,ha kéred.
Üdv.Anna

Nem elérhető Enrikove

• PFC Fan
  • PDA: SM-G965F
  • PDA ROM: G965FOGC2BRJ3
« Reply #1149 Dátum: 2018, 01 07, 02:43:53 »
Vettem másodlagosnak egy S6 -ot. Dobozt kaptam hozzá, haedset az nem volt. Adtak róla papírt. Itthon vettem észre, hogy a hátlapon lévő IMEI nem eggyezik a papírra irttal. A *#06x# el ami előjött. A dobozon egy harmadik IMEI volt. Visszamentem. Ezt mondták:"valószínű eltört a hátlap és ezért cseréltek új hátlapot, ha gond volna vigyem oda vissza." HM. Egy áthúzással megoldva mellé írta a másik IMEIT. Kérdezem tőle:"ez így jó lesz" Válasz : "jó". Ennyit a sufni GSM-be vásárolt készülékekről. Imei check-ben mind hármat megnéztem, mindhárom zöldben van :)
Minden helyzetben megtalálom a jót,a szépet és a hasznosat.