0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Most az teljesen oke hogy ez egy off topik de attol meg ott az s5 szocska elotte.. gondolom en itt s5tol fuggetlen de aztol fuggetlen a telokkal kapcsolatos dolgokrol kene dumalni nem? Vagy ez mar hogyan szedj fel egy arab pasit rovat lett?Küldve az én SM-G925F-emről
Hogy megértsd:a telobolt ahol van,Pesten van ,ahol készült a kép,az üveg ajtóra van kiírva S5.Szerintem az off profiljába ez belefér.Mikor megnyílt,szó volt róra,hogy akár recepteket is lehet is írni.Csak ne legyen sértő
Akkor keresném is hűséges társamat. Paraméterek. Szőke vagy fekete haj, kék vagy zöld szem, sporotos alak Carmen Elektra melleit is megszégyenítő méretei legyenek. Jah és legyen sok pénze főzzön jól tartson el. Küldve az én SM-G925F-emről
Nem írtad a végére , hogy legyen 1 s5 telefonja is így beleférne az s5 topicba
Bocsanat igaz legyen neki biza... de azse baj ha megveszi az enyem meg dekkol a polcon Küldve az én SM-G925F-emről
Sziasztok!Olyan programot keresek, amivel a meglévő alkalmazásokat lehet szerkeszteni úgy, hogy látom is mit csinálok a felülettel. Tehát nem az alkalmazás rutinjába akarok belenyúlni, hanem átszínezni azt.Előre is köszi a segítséget!
Régebben erről írtak talán Piecék.Irj rá, hátha tudja
Az off az off. Az S5 szócska azért van, mert ez a Ti off topikotok, az egyéb S5 készülék specifikus topikok ból ide lesz gyűjtve a nem odavaló . Szóval Te bal vagy jobb kézzel kevered a kávét?
Nálam ha összejön;nem kézzel keverik a kávét
Rákérdezhetek?
Szerintem kanállal keveri a kávét Gizike Egyébként Piec írja jól. Egyes alkalmazások felületét akarom megváltoztatni, nem a ROM-ét. Xposed nekem is fent van, de azt se színezésre használom.@Gizike: amúgy vártam, hogy válaszolsz privibe.
Off topic lassan átmegy társkeresőbe
Igen kedves.Ide mindent lehet írni,a lekváros bukta receptjét is.
Egyet szívesen betolnék, momentán.Küldve az én SM-G920F-emről
Mit tolnál be?A ***** vagy a buktát.Nem mindegy.
Mit tolnál be?A ***** vagy a buktát.Nem mindegy.Moderálva
Valóban ezt azért ne... Oké hogy off topik ami már félig társkereső, de az ilyen stílust azért mellőzzük... Semmi szükség az alpári hangnemre. Értem én a viccet, szerintem vesszük is a lapot mindannyian, de azért na... Én általában elnézőbb vagyok mint a többiek, de ha oda kerül a sor, én nem kérek meg senkit kétszer... Valóban legyen ez a határvonal, kéretik ezt mindenkinek kivétel nélkül betartani. Köszönöm.