2024, 11 28, 03:52:04

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Off topik  (Megtekintve 69885 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - Off topik
« Reply #125 Dátum: 2015, 03 29, 19:14:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Törölve

Amúgy tényleg függ hányszor használták a lemezt és hogy tárolják. Nekem a műsoros dvd-im még mindíg beolvashatók, pedig vannak már benne 10 éves darabok is. Szerintem itt is függ mint a vhs kazettánál minél többször olvassák be annál rövidebb lesz az lemez élettartama.

Gizike88

• Vendég
« Reply #126 Dátum: 2015, 03 29, 19:59:44 »
Amúgy tényleg függ hányszor használták a lemezt és hogy tárolják. Nekem a műsoros dvd-im még mindíg beolvashatók, pedig vannak már benne 10 éves darabok is. Szerintem itt is függ mint a vhs kazettánál minél többször olvassák be annál rövidebb lesz az lemez élettartama.
semmi intelligenciával nem rendelkező emberek vezetik az oldalt.pontot is vonnak ilyenkor,mert nem dvdt írtam hanem kazettát,Ezek barmok!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #127 Dátum: 2015, 03 29, 20:45:52 »
semmi intelligenciával nem rendelkező emberek vezetik az oldalt.pontot is vonnak ilyenkor,mert nem dvdt írtam hanem kazettát,Ezek barmok!
ez legyen a világ legnagyobb problémája hogy pontot vonnak... esküszöm ha lehetne küldenék... van 30ezer  ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #128 Dátum: 2015, 03 29, 22:59:52 »
Mivel ez off topic beadom.Ős offott kapott és a neve melett a háromszög.Nem csak a pont,ha letöltök nem kapok pontokat a pontjaimhoz.Mindegy ,barmoknak is kell lenni,

Global Moderator Comment Moderálva

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #129 Dátum: 2015, 03 30, 00:26:10 »
Az hogy virágnyelven dumcsiztok egy warez oldalról, az egy dolog, Ti tudjátok, Ti dolgotok.
Természetesen a segítség nyújtás, útba igazítás már már a mellőzendő része. De screenshot-ot egy zárt közösségből, ami ráadásul warez oldal, azt azért ne... Nem csak az off topikban ne, hanem a fórumon ne...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #130 Dátum: 2015, 04 06, 20:13:17 »
A MÁVSTART ZRT-nek csak ennyire volt lassú a wifije.Szerencs és Budapest között.Használhatatlan volt.Maradt a 3 ill.4G.

Nem elérhető halottkem

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: MaximusHD 21.1.0
« Reply #131 Dátum: 2015, 04 08, 12:52:51 »
A MÁVSTART ZRT-nek csak ennyire volt lassú a wifije.Szerencs és Budapest között.Használhatatlan volt.Maradt a 3 ill.4G.
Úgy tudom a MÁV ugyanúgy a mobilnetet használja. Szerintem a T-kom-ét. Ugyhogy tök mindegy melyiket használod. Kivéve, ha elfogyott az adatkereted...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #132 Dátum: 2015, 04 08, 14:15:36 »
Úgy tudom a MÁV ugyanúgy a mobilnetet használja. Szerintem a T-kom-ét. Ugyhogy tök mindegy melyiket használod. Kivéve, ha elfogyott az adatkereted...
Tkomot hasznal kocsinkent osszesen 7mbittel... es ezt adja wifin de ha egyszerre felmegy 20 ember tudhatod mit er ez a 7mbit. Mobilneten alapszik de nem a sajat keretes hasznalod el. Csak mivel nem ad nagysebesseget es osztodik ez is mindenki kozott sejtheted mennyit kapsz belole..:D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #133 Dátum: 2015, 04 08, 17:03:34 »
Tkomot hasznal kocsinkent osszesen 7mbittel... es ezt adja wifin de ha egyszerre felmegy 20 ember tudhatod mit er ez a 7mbit. Mobilneten alapszik de nem a sajat keretes hasznalod el. Csak mivel nem ad nagysebesseget es osztodik ez is mindenki kozott sejtheted mennyit kapsz belole..:D

Hát az nagyon karcsú így. Egyébként nem rossz a Telekom mobilnet vonaton, mióta kiterjesztették a 4G-t. Szinte végig az van, időnként vált 3G-re vagy Edge-re, vagy van egy szakasz Cegléd Pest között, hogy semmi nincs.
A 4G meg előfizetéstől függően 10 vagy 30 vagy 150 Mbps. Nekem 30 van, az elég jó.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #134 Dátum: 2015, 04 08, 19:04:30 »
Meglátásom szerint le volt korlátozva a router. A kapcsolat sebesség kijelzése nem függ össze a csatlakozott kliensek számától, mert "papíron" ugyan akkora a sebesség. Csak speedtesten látszik ha esetleg megeszik előled a netet.
Tehát vagy messze voltál a routertől, vagy lekorlátozták a sebességet szoftveresen.

Gizike88

• Vendég
« Reply #135 Dátum: 2015, 04 09, 00:44:10 »
Meglátásom szerint le volt korlátozva a router. A kapcsolat sebesség kijelzése nem függ össze a csatlakozott kliensek számától, mert "papíron" ugyan akkora a sebesség. Csak speedtesten látszik ha esetleg megeszik előled a netet.
Tehát vagy messze voltál a routertől, vagy lekorlátozták a sebességet szoftveresen.
Inkább  a saját mobil netemet használtam,az sokkal gyorsabb volt.A wifi "bűn"lassú volt.3perc alatt bejött egy oldal.Első osztályon is utaztam IC-vel,a + szolgáltatástól elvoltam ragadtatva :D

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #136 Dátum: 2015, 04 09, 15:44:09 »
Inkább  a saját mobil netemet használtam,az sokkal gyorsabb volt.A wifi "bűn"lassú volt.3perc alatt bejött egy oldal.Első osztályon is utaztam IC-vel,a + szolgáltatástól elvoltam ragadtatva :D
Am valaki tudja, h a railnet wifi hogy működik? Mert a sima mavstartwifi ment a bejelentkezéssel, de a railnetre egyszer sem sikerült élő kapcsolattal bejelentkezni... :/
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #137 Dátum: 2015, 04 11, 01:43:48 »
Am valaki tudja, h a railnet wifi hogy működik? Mert a sima mavstartwifi ment a bejelentkezéssel, de a railnetre egyszer sem sikerült élő kapcsolattal bejelentkezni... :/
Ez a MÁV start Wifi a nullával egyenlő.Ez nem szolgáltatás.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #138 Dátum: 2015, 04 15, 23:30:45 »
Akit esetleg érdekel You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető devilg

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #139 Dátum: 2015, 04 19, 09:20:27 »
Üdv mindenkinek!Annyi kérdésem lenne hogy az normális hogy kb olyan 2mp míg a képernyő elfordul ha elfordítom?

Gizike88

• Vendég
« Reply #140 Dátum: 2015, 04 21, 20:50:49 »
kicsit off azért ideírtam.Egy manus nagyon megtetszett,ennyi van.A telefonbolt ajtaján S5 van ráírva.Metró aluljáró,de hol?Beleszerettem ebbe a fiúba.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Samsung Galaxy S5 - Off topik
« Reply #141 Dátum: 2015, 04 21, 23:51:07 »
Szerintem most jött el annak az ideje,hogy zároljuk a topikot. Kiégtem.
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #142 Dátum: 2015, 04 22, 07:28:17 »

:)

Gizike88

• Vendég
« Reply #143 Dátum: 2015, 04 22, 14:38:20 »
Töltődj fel kedves:)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #144 Dátum: 2015, 04 22, 18:47:14 »
kicsit off azért ideírtam.Egy manus nagyon megtetszett,ennyi van.A telefonbolt ajtaján S5 van ráírva.Metró aluljáró,de hol?Beleszerettem ebbe a fiúba.
Ha megtalálod, mond meg neki hogy egy Mach3 - al esetleg nem nézne ki dzsibuti robbantónak.  :whistle: ;D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #145 Dátum: 2015, 04 23, 07:55:33 »
Ha megtalálod, mond meg neki hogy egy Mach3 - al esetleg nem nézne ki dzsibuti robbantónak.  :whistle: ;D

:D :D :D

Gizike88

• Vendég
« Reply #146 Dátum: 2015, 04 24, 12:56:09 »
Állítólag Arab,lehet jól járnék vele.Sok pénz;meg áliitólag az Araboknak nagy szerszáma van.:P

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Off topik
« Reply #147 Dátum: 2015, 04 24, 12:59:01 »
Állítólag Arab,lehet jól járnék vele.Sok pénz;meg áliitólag az Araboknak nagy szerszáma van.:P

Avval szeletelik husit. :-)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #148 Dátum: 2015, 04 24, 13:01:58 »
Az lehet, mint ahogy az is előfordult már a történelemben hogy elcserélték az európai lányt öt darab kecskére. Mi a jobb, sok pénz két hónapig, vagy hogy nyugodtan fekszel le holnapután is? ;)

ne így legyen, de az ördög nem alszik... ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S5 - Off topik
« Reply #149 Dátum: 2015, 04 24, 14:28:43 »
Most az teljesen oke hogy ez egy off topik de attol meg ott az s5 szocska elotte.. gondolom en itt s5tol fuggetlen de aztol fuggetlen a telokkal kapcsolatos dolgokrol kene dumalni nem? Vagy ez mar hogyan szedj fel egy arab pasit rovat lett?:D

Küldve az én SM-G925F-emről