kit érdekel a por és vízállóság? Nem uszodába kell venni. Régi s-ek sem voltak vízállóak és mégis megvoltunk nélküle. Tárhely az egy dolog,pl én 16 gbon is bőven elvagyok. Akinek kicsi a 32 az vegyen nagyobbat,ennyi. Nehéz már újat mutatni. RAM mennyi lett?
Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Pl engem. Azért is vettem s5öt.
Rossz példa, de jópofa igazság. Szoktál budin telefont használni (pl webezès)? Okostelefon tulajdonosok 70%-a be szokta vinni budira, mert legalább 5 perc nyugalmuk van, ahol nyugodtan azt olvasnak amit akarnak. (Ha te nem is, de Én pl. beviszem, mert ujság helyett mobilon olvasom a híreket).
Budi után mosol kezet? Alap, hogy igen.
Na és a telefonodat? Vicces, de akinek vízálló a telefonja, igaz nem minden alkalom után, de megmossa. Persze ez egy szélsőséges példa. Vannak még autószerelők, építő iparban dolgozók és más "nem fehérruhás, nem ülőmunkát végző emberek" akik nem azért vesznek vízálló telefont, hogy nap mint nap lubickoljanak a medencébe, de ha meg akarják mosni pl. vagy neadj isten egy csepp víz is éri, akkor ne kelljen ujjat venni. Porállóság minek? Ez az első telefonom, amin nem azt lesem, hogy hogy került az érintő panel és a kijelző közé egy pici porszem. Mert bizony...ha tudod, hogy ott van, akkor a szemed mindig meg akad rajta és idegesít.
Egy karóra mire való? Mutassa az időt meg max a dátumot. Van karórád? Vízálló? Érdekes, ha valaki órát vesz, akkor figyel a vízállóságra.