2024, 11 28, 08:58:23

Szerző Téma: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)  (Megtekintve 152818 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #225 Dátum: 2014, 12 15, 21:41:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem nincs...sehol se talalom.
Akinel megy pl a fbuk app az hogy telepitette? Nekem gyari rom volt. Csinaltam egy gyari beallitasok visszaallitasat majd odinnal download mod feltelepitve az elso oldalon levo mega tarhelyrol letoltott fajlt. Majd ezzel is gyari beallitasok visszaallitasat. De sok alkalmazas nem indul vagy nagyon lassan tolt be...:/ van frissebb? Vagy probaljam meg ujra? Hatha?
Fb-uk app kb senkinek nem megy... a legtöbb program csak elsőre tölt be lassan utána minden megy mint a villám.. nem tudom milyen appokat használhattok de az fb appon kívül nekem minden  megy..

Gizike88

• Vendég
Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #226 Dátum: 2014, 12 16, 00:13:42 »
Art környezettel még akadnak kompatibilitási hibák. Ha az alkalmazással nem foglalkozik a készítője akkor valószínűleg  nem fog menni. De a többséget átírják erre is.
Plusz azt se feledd, hogy ez még a legelső publikus "teszt" rom.
Menjünk vissza kicsit a jelly bean-re.Ami ott kiválóan ment,egy -kettő Kitten nem megy.Lolin nem ment pár játék és a sok hiba miatt visszamentem 4.4.2 re.2-3 napos munka,amíg a programjaimat visszaraktam.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #227 Dátum: 2014, 12 16, 00:22:17 »
Menjünk vissza kicsit a jelly bean-re.Ami ott kiválóan ment,egy -kettő Kitten nem megy.Lolin nem ment pár játék és a sok hiba miatt visszamentem 4.4.2 re.2-3 napos munka,amíg a programjaimat visszaraktam.
Tenyleg el nem tudom kepzelni milyen programokat hasznaltok foleg olyan tomerdek mennyisegben hogy 2-3 nap legyen visszarakni.. nekem 2-3 napig tartana visszrakni az appokat egy 128as memkartya nem lenne eleg neki allt ujra telepites utan max 1 ora visszalakom az egeszet minden fele backup nelkul..:D bemegyek playen a sajat alkalmazasokba es megyek sorba ami kell neki inditom wifin es felrakja sorrba.. vagy osszes telepitese es viszlat...:D valaki adhatna egy program listat mivel rakjatok igy meg a telokat tenyleg erdekelne...

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #228 Dátum: 2014, 12 16, 05:17:01 »
Tenyleg el nem tudom kepzelni milyen programokat hasznaltok foleg olyan tomerdek mennyisegben hogy 2-3 nap legyen visszarakni.. nekem 2-3 napig tartana visszrakni az appokat egy 128as memkartya nem lenne eleg neki allt ujra telepites utan max 1 ora visszalakom az egeszet minden fele backup nelkul..:D bemegyek playen a sajat alkalmazasokba es megyek sorba ami kell neki inditom wifin es felrakja sorrba.. vagy osszes telepitese es viszlat...:D valaki adhatna egy program listat mivel rakjatok igy meg a telokat tenyleg erdekelne...
Én nem tudom mi nem megy. Nem raktam fel az L-t :-)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #229 Dátum: 2014, 12 16, 08:32:13 »

2-3 nap???  :shock: Ezt úgy elképzelni sem tudom, a 30 appom is kb 20 perc alatt fent van...
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #230 Dátum: 2014, 12 16, 08:49:28 »
2-3 nap???  :shock: Ezt úgy elképzelni sem tudom, a 30 appom is kb 20 perc alatt fent van...
Azert mondom.. 2-3 nap 128 gigas verzio se lenne eleg :D

Nem elérhető kavics86

• PDA: Samsung Galaxy S4
« Reply #231 Dátum: 2014, 12 16, 10:52:58 »
Közben én megtaláltam a régebbi fb appokat de telepítés utána z "az alkalmazás nincs telepítve" hibaüzenet.

Kérdés1: akinek megy, annak mi a verziószáma?
Kérdés2: A négy fájlos telepítési móddal ha újra megcsinálom (mert én az egy fájlossal csináltam) akkor lehetséges hogy jó lesz? néhány oldallal előbb azt írták páran hogy nincs gond.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #232 Dátum: 2014, 12 16, 11:01:57 »
Közben én megtaláltam a régebbi fb appokat de telepítés utána z "az alkalmazás nincs telepítve" hibaüzenet.

Kérdés1: akinek megy, annak mi a verziószáma?
Kérdés2: A négy fájlos telepítési móddal ha újra megcsinálom (mert én az egy fájlossal csináltam) akkor lehetséges hogy jó lesz? néhány oldallal előbb azt írták páran hogy nincs gond.
Mar mint mivel nincs gond..? 4 filossal a dec4. elotti verzioval tokeletesen ment.. majd lefrissult es azota nem megy.. regebbi verziok nekem sem telepulnek hiaba toltogetem le oket... majd menni fog ha javitjak varni kell friss meg a loli nyugi van ;) addig hasznalt a fast for facebook alkalmazast az megy :)

Nem elérhető kavics86

« Reply #233 Dátum: 2014, 12 16, 11:14:00 »
Mar mint mivel nincs gond..? 4 filossal a dec4. elotti verzioval tokeletesen ment.. majd lefrissult es azota nem megy.. regebbi verziok nekem sem telepulnek hiaba toltogetem le oket... majd menni fog ha javitjak varni kell friss meg a loli nyugi van ;) addig hasznalt a fast for facebook alkalmazast az megy :)

Ja hogy a 4 fájlos régebbi az jó volt, frissült aztán azóta nem jó. De jó, hogy megint a frissítést várjuk, hátha más sem lesz jó... :D
Azért régen ez nem így volt...ok hogy szivárogtak ki teszt meg béta meg nightly rom-ok amik ilyeneket művelhettek de ott tudta az ember. Egy hivatalos release-nél ilyen s2 korában meg s4-nél se volt nagyon.
Nekem egyébként telepített egy csomó mittomén milyen alkalmazást tiltottam őket, gondolom azért mert lengyel rom elvileg. Hát, remélem hamarosan jön egy használható valami...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #234 Dátum: 2014, 12 16, 12:30:36 »
Ja hogy a 4 fájlos régebbi az jó volt, frissült aztán azóta nem jó. De jó, hogy megint a frissítést várjuk, hátha más sem lesz jó... :D
Azért régen ez nem így volt...ok hogy szivárogtak ki teszt meg béta meg nightly rom-ok amik ilyeneket művelhettek de ott tudta az ember. Egy hivatalos release-nél ilyen s2 korában meg s4-nél se volt nagyon.
Nekem egyébként telepített egy csomó mittomén milyen alkalmazást tiltottam őket, gondolom azért mert lengyel rom elvileg. Hát, remélem hamarosan jön egy használható valami...
Mar mint a facebook app volt jo dec 4-i frissitese elott lolira... uj file rendszer van... ez nem a samsung hibaja ertsuk mar meg hogy a google ujitott megint az uj androiddal... ezzel a samsung nem tud mit kezdeni.. az appok fejlesztoi atirjak lolira a programjaikat menni fognak...
En csak azt nem ertem ha az fb app frissitese elott ment lolin az uj frissitesekben mit tudtak elrontani hogy most nem megy...:D

Nem elérhető kavics86

« Reply #235 Dátum: 2014, 12 16, 12:37:01 »
Mar mint a facebook app volt jo dec 4-i frissitese elott lolira... uj file rendszer van... ez nem a samsung hibaja ertsuk mar meg hogy a google ujitott megint az uj androiddal... ezzel a samsung nem tud mit kezdeni.. az appok fejlesztoi atirjak lolira a programjaikat menni fognak...
En csak azt nem ertem ha az fb app frissitese elott ment lolin az uj frissitesekben mit tudtak elrontani hogy most nem megy...:D

Én ezt értem, de lolli nem most jött ki. Nexusra is volt már korábban, note-ra is azt hiszem. A fejlesztők már tudtak mihez nyúlni szerintem. No mindeg, nem teszem vissza a kit kat-ot remélhetőleg hamarosan javítják ezeket a hibákat.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #236 Dátum: 2014, 12 16, 12:41:35 »
Közben én megtaláltam a régebbi fb appokat de telepítés utána z "az alkalmazás nincs telepítve" hibaüzenet.ő

Honnan indítottad telepítés után?
A kezdőképernyőről vagy a programok közül?
Ilyenkor le kell cserélni a kezdőképernyőn a parancsikonját a programtárival.

Nem elérhető kavics86

« Reply #237 Dátum: 2014, 12 16, 12:43:29 »
Honnan indítottad telepítés után?
A kezdőképernyőről vagy a programok közül?
Ilyenkor le kell cserélni a kezdőképernyőn a parancsikonját a programtárival.

gmailben átküldtem magamnak majd üróbáltam böngészőből letölteni és a dowloads mappából indítottam az apk file megnyitásával. telepítés után írta ki a hibát odaáig el se jutottma hogy megnyissam a programot. de egyébként hogy kell lecserélni meg mit? ezt nem értem pontosan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #238 Dátum: 2014, 12 16, 12:52:01 »
Aki hasznalja a vibert es nem akarja hogy angol nyelvu legyen ne rakja fel az uj frissitest nincs benne magyar nyelv -.-

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #239 Dátum: 2014, 12 16, 13:21:45 »
SamMobilon van kint egy frissebb lengyel 5.0
BNL7 a verziója.
Most töltöm, majd meglátjuk...
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető kavics86

« Reply #240 Dátum: 2014, 12 16, 13:23:44 »
BNL7 a verziója.

Várjuk a beszámolót :)
Linket tudsz adni? Melóhelyen nem tudok kirpbóálni de délután neki esek én is ha van értelme :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #241 Dátum: 2014, 12 16, 13:31:30 »
Várjuk a beszámolót :)
Linket tudsz adni? Melóhelyen nem tudok kirpbóálni de délután neki esek én is ha van értelme :)

Én is csak este teszem fel, addig megy a meló.  :'(
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #242 Dátum: 2014, 12 16, 13:32:02 »
BNL7 a verziója.
Nah en is neki esek mindjart otthon vagyok gyanitom sok erdemleges valtozas nem lesz :D
Bar lehet kihagyom... errol ami most van meg visszalehet allni kiktaktra a kesobbi root miatt... nehogy ebbol ne lehessen...:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #243 Dátum: 2014, 12 16, 13:35:15 »
Nah en is neki esek mindjart otthon vagyok gyanitom sok erdemleges valtozas nem lesz :D
Bar lehet kihagyom... errol ami most van meg visszalehet allni kiktaktra a kesobbi root miatt... nehogy ebbol ne lehessen...:D

Talán a nem futó progik, végre szaladni fognak.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #244 Dátum: 2014, 12 16, 14:13:25 »

Gondoltam egyet! OTA-n simán lejön.  :taps:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #245 Dátum: 2014, 12 16, 14:22:38 »
Gondoltam egyet! OTA-n simán lejön.  :taps:
Igen mondjuk ... ennek elv nem art az ota..:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #246 Dátum: 2014, 12 16, 14:32:20 »
Igen mondjuk ... ennek elv nem art az ota..:D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #247 Dátum: 2014, 12 16, 14:35:32 »

nah kik azok a harmadik felek? :D csak nem harmadik tipusú találkozásokra van felkészítve már?:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy S5 Lollipop (nyalóka)
« Reply #248 Dátum: 2014, 12 16, 14:36:32 »
nah kik azok a harmadik felek? :D csak nem harmadik tipusú találkozásokra van felkészítve már?:D

Pl. A Face működik. :)

Nem elérhető Pufi9

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: G935FOXX1APD2
« Reply #249 Dátum: 2014, 12 16, 14:52:47 »
Hali
Jöhetne már a független Android 5.0.
Megjelenik még ebben az évben?