0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Csak sikerült felrakni. De elrontani sem volt nehéz. Elég volt hozzá egy módosított google play telepítés.
Ez a loli átka egyelőre. Art okozza ezeket. Én meg az Mx player régebbi verzióját szedtem le, mert abban még nincs tiltva az ac3 hangsá.
Az új MX Player verzióban külön lehet telepíteni a kodeket, mert kiszedették szerzői jogi problémák miatt.Az app beállításainál le is lehet tölteni, de a Note 3 topicban nemrég linkelte Torrente a kodeket.
Sziasztok használ valaki Gear-t vagy Gear fitet? Müködik az Gear Manager 5.0 alatt?
Nekem SM V700 van, avval tökéletesen működik.
Üdv,odin-nal nekem is sikerült, viszont a facebook nálam se megy.régebbit honnan szedtetek le (nem tudom sajnos a verzió számot se hogy rá keressek). Köszi előre is!
Eyébként a google hitelesítő sem megy, egy-két alkalmazás (pl viber) tényleg nehezen indult el.Amit viszont nem találtam hogy csak hang és rezgő üzemmód között tudok váltani a beállításokban sincs néma üzemmód (??)
Ezek nekem siman mentek... viberis is pikkpakk.. nema uzemmod meg hangero gomb es lehalkitod.
Nem, ha lehalkítom rezgőn marad. Az értesítési sávban is rezgő meg hang között tudok válatani és a beállításokban is ha belemegyek ez a két opció van. Érdekes..
A rezgés erősségét állítsd 0-ra és akkor néma lesz
Ez így elég f.s...Eddig egy kattintás volt most meg állítsam be az értesítésekét, a hanghívásokét stb egyenként belépve a menübe? Aligha hinném hogy így elcs.szték volna…
Nekem is csak rezgőre volt állítva.Munkahelyen isteni szerencse nem volt a főnököm mellettem,mert megszólalt.Manuálisan kellett levennem mindent.
Milyen szigorú főnököd van. Egyébként tényleg el van cseszve.
Na akkor nem csak én kerestem....amúgy 4.4 alatt ha kikapcsoló gombot nyomtam folyamatosan, akkor is volt némítás. 5.0 alatt nincs Off: főnökökről... asszonyéknál, ha csak a zsebedben van a telefon akkor -5000Ft bünti...ha még el is tudja dugni, nem árt, ha van némítás...
Van valami mind gomb az értesítési sávon vagy a sok a kapcsoló között. Az némít.
Nekem nincs...sehol se talalom.Akinel megy pl a fbuk app az hogy telepitette? Nekem gyari rom volt. Csinaltam egy gyari beallitasok visszaallitasat majd odinnal download mod feltelepitve az elso oldalon levo mega tarhelyrol letoltott fajlt. Majd ezzel is gyari beallitasok visszaallitasat. De sok alkalmazas nem indul vagy nagyon lassan tolt be...:/ van frissebb? Vagy probaljam meg ujra? Hatha?