0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Aki hasznalja a vibert es nem akarja hogy angol nyelvu legyen ne rakja fel az uj frissitest nincs benne magyar nyelv -.-
De van! Csaak a beállításoknál manuálisan vissza kell váltani magyarra.
HaliJöhetne már a független Android 5.0.Megjelenik még ebben az évben?
Pl. A Face működik. Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Miket tartalmazott most ez a 370mb-os frissítés ? mert még semmit nem vettem észre
Működik az fbapp
Gyorsasággal mi a helyzet amúgy? Kit kat szint megvan?
IR újra működik. (Jót tett a frissítés)Akadást nem vettem észre eddig .
nah kik azok a harmadik felek? csak nem harmadik tipusú találkozásokra van felkészítve már?[/quoteEz olyan mint youtubnal a 3.féltől származó tartalom
IR ? akkor lehet nekem azért nem volt jó a Bluray lejátszóval? :/ mert a menüt nem akarta behozni vele, de a ki be kapcsolás működött
You are not allowed to view links. Register or Login
én is neki zavartam:) meglássuk:)
Az a helyzet, hogy Én is kezdek nagyon filózni, hogy áttérjek rá.Root knox ugrás nélkül valakinek megvolt -e már?Illetve, a legújabb BNL7-et lehet rootolni?
supersu megvan már rendesen hozzá?
Ma volt egy frissítés a SuperSu-ban
hát akkor most megvárjuk hátha ugyan az a módja a knox mentes rootnak mint az előző verzának és akkor neki ugrok ahogy lehet
Elvileg, ha ki be kapcsolás ment akkor a többinek is mennie kellene. Nekem a gyáritól eltérő appok fagytak ki, vagy nem csináltak semmit. Ha csak a ki be kapcsolás megy, akkor nem jó kóddal megy az IREbben olyan készüléket is megtalálsz, amit máshol nem: You are not allowed to view links. Register or Login
köszi szépen ki is próbálom
Nos határozottan jobb... most már kb minden megy (bár nekem eddig se volt a fb appon kívül más hiányom) összeszedettebb a rendszer gyorsabb is emiatt... a programváltó most már kapkod nem tötymörög mint eddig:) alakul ez még két frissítés és tökéletes:D