Olyan izombol tamogatott, hogy nekem pl fel sem telepul az official build, mar szerkesztgettem az updater scriptet is, három recoveryvel is próbáltam. Xdan a thread magasrol le van tojva, aki beir, az oda is csak annyit mond hogy nem megy az lte meg merül es laggol. A v6 porton dolgoznak már mondjuk, ez jó. Remélem a v6 miatt lett ilyen kokany a N5 miui es az uj verzion dolgoznak.
Nnna... leporoltam a magyar-hagyományos kínai szótáramat
(gugli translate) Belekukkantottam a kínai MIUI fórumba, az N5 kapcsán.
Ezeket az oldalakat komoly fejlesztők írták.
N5 általános: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNexus5_root_unlock.rar: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNexus Root Toolkit v1.8.6: You are not allowed to view links.
Register or
LoginTWRP-Recovery 2.7.0.0: You are not allowed to view links.
Register or
LoginOlvass bele, bár a fordítás közel sem tökéletes, de fogod érteni, mit akarnak mondani.
Most én is a hivatalos Philzzel megyek, de 7végén csinálok egy "gyalut" és felrakom a kínai MIUI fórumról leszedett ADB-s Philz recovery-t. Tulajdonképpen, u.a, mint a mostani, csak a szerkezete más, ill. első blikkre, a loki-s fájlok nagyobbak. A MIUI fórumon nem írnak erről az updater script mizériáról...
Egyébként MIUI fórumon ( a többin, nem néztem), az alábbi romok vannak N5-re: Pacman, Android L, Firefox OS, Carbon, Omni, MoKee, JasonOs, Lucky, Skimkat, Liquid, Mahdi, SailfishOS, EOS, Cyanhacker, Pa_hammerhead, Slim, Ubuntu Touch, KANGAKAT, Sense6.0, AOKP4.4.2, Elix-R, FlymeOs, DirtyU4.4.2, Paranoid, DroidKang v17, CrDroid build4,… A bőség zavara…