2024, 12 19, 00:34:47

Szerző Téma: LG G2 - MIUI_V5 - MIUI6 - MIUI7 - Frissítve 2014.09.07.  (Megtekintve 124605 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Knife

• Navigáció / Navigation: Bluepanther v220
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: CM13
Re: LG G2 - MIUI_V5 - MIUI6 - MIUI7 - Frissítve 2014.09.07.
« Reply #1675 Dátum: 2016, 05 27, 07:05:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elvben minden oké volt vele, net is volt neki.
Millió egyszer próbáltam, nem lett jó. Flasheltem egy gapps-ot, azzal ment, bár érdekes dolgok voltak. :) eltüntette a miui naptárt (!) -nem is értem- , helyette felment ugye a guglis . Ami érdekes volt, az alkalmazások között nem volt a naptár szinkronizálása, csak a címtáré. Ami miatt bukott a dolog, az az volt, hogy a miuis keresés is kicserélődött a guglisra. Számomra fontos ez, mert például a miuis keres az evernote-ban is.
Egyelőre mindegy a dolog,  ment vissza a gyári,  hétfőn viszem szervizbe. Utána viszont teszem vissza a miuit,  remélem lesz addig megoldás. :)

Tapatalkkal küldve az én LG-D802 eszközömről

Olyan gappsot tettél fel ami keresi és törli a helyettesíthető alkalmazásokat (obsolete apps). Tegyél nanot, az nem cserél semmit mert nincs benne.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #1676 Dátum: 2016, 05 27, 13:05:16 »
Elvben minden oké volt vele, net is volt neki.
Millió egyszer próbáltam, nem lett jó. Flasheltem egy gapps-ot, azzal ment, bár érdekes dolgok voltak. :) eltüntette a miui naptárt (!) -nem is értem- , helyette felment ugye a guglis . Ami érdekes volt, az alkalmazások között nem volt a naptár szinkronizálása, csak a címtáré. Ami miatt bukott a dolog, az az volt, hogy a miuis keresés is kicserélődött a guglisra. Számomra fontos ez, mert például a miuis keres az evernote-ban is.
Egyelőre mindegy a dolog,  ment vissza a gyári,  hétfőn viszem szervizbe. Utána viszont teszem vissza a miuit,  remélem lesz addig megoldás. :)

Tapatalkkal küldve az én LG-D802 eszközömről
Kicsit ülepedett az infó, így előjöttek az emlékképek. Remélem jók. ;)
Azért tűnt el a MIUI naptár, mert mindkét apk neve com.android.calendar, ezért a flasheléssel simán felülírod a Google naptárral.
WinRAR-ral szedd ki bátran a .zip-ből, ami nem kell, és tedd bele ami igen.
Valószínűleg az updater script csak a mappában levő appok telepítésére ad parancsot, nem nevesíti az appokat külön.
META-INF/com/google/android/updater-script

Tapatalkkal küldve az én HUAWEI NXT-L29 eszközömről

A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető Dzsordzs69

• PFC Fan
« Reply #1677 Dátum: 2016, 05 29, 17:58:38 »
Olyan gappsot tettél fel ami keresi és törli a helyettesíthető alkalmazásokat (obsolete apps). Tegyél nanot, az nem cserél semmit mert nincs benne.

ohh, köszi, nem is tudtam, hogy van ilyen... :) megint tanultam valamit. :) meg is van a nano, remélem, minél előbb kész lesz, és megy is fel.

Nem elérhető Dzsordzs69

• PFC Fan
« Reply #1678 Dátum: 2016, 05 29, 17:59:38 »
Kicsit ülepedett az infó, így előjöttek az emlékképek. Remélem jók. ;)
Azért tűnt el a MIUI naptár, mert mindkét apk neve com.android.calendar, ezért a flasheléssel simán felülírod a Google naptárral.
WinRAR-ral szedd ki bátran a .zip-ből, ami nem kell, és tedd bele ami igen.
Valószínűleg az updater script csak a mappában levő appok telepítésére ad parancsot, nem nevesíti az appokat külön.
META-INF/com/google/android/updater-script

neked is köszi, azt hiszem, maradok az egyszerűbb megoldásnál. :)

Nem elérhető Dzsordzs69

• PFC Fan
« Reply #1679 Dátum: 2016, 06 05, 18:30:02 »
hát skacok, továbbra sem jó ez a gugli... ezer dolgot próbáltam, sehogy sem jó...
sima gugli installerrel nem megy a naptár szink, az ajánlott nano nem jó, mert benne van a keresés, helyette próbáltam a pico-t. abban nincs keresés, viszont a miui-s felhúzós keresés eltűnik tőle, és a system apps-ban sem szerepel. ha kivéve a miui zip-ből felteszem a keresést, akkor megy, de a beállításokba értelemszeűen nem kerül vissza, nem keres mindenben, amire szükségem lenne...
valami tipp esetleg?

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #1680 Dátum: 2016, 06 05, 19:47:27 »
hát skacok, továbbra sem jó ez a gugli... ezer dolgot próbáltam, sehogy sem jó...
sima gugli installerrel nem megy a naptár szink, az ajánlott nano nem jó, mert benne van a keresés, helyette próbáltam a pico-t. abban nincs keresés, viszont a miui-s felhúzós keresés eltűnik tőle, és a system apps-ban sem szerepel. ha kivéve a miui zip-ből felteszem a keresést, akkor megy, de a beállításokba értelemszeűen nem kerül vissza, nem keres mindenben, amire szükségem lenne...
valami tipp esetleg?
Nem jó hír...
Előző kiadású romon ment?
Szerintem, bármelyik .zip-ből szedhetsz ki appot telepítés előtt, ami nem kell.

A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető Dzsordzs69

• PFC Fan
« Reply #1681 Dátum: 2016, 06 05, 21:37:50 »
Nem jó hír...
Előző kiadású romon ment?
Szerintem, bármelyik .zip-ből szedhetsz ki appot telepítés előtt, ami nem kell.

ebben a zipben nincs search (illetve én nem leltem), nem is kerül fel, mégis eltünteti a miuis keresést... ellenben baromi hosszú az updete binary, a script, amit írtál csak egy sor, és a binary-ra hivatkozik... annak átböngészéséhez kevés vagyok, nem is tudom ,mit kellene keresnem. :)
kivettem a zipből az apk-kat, de úgysem sikerült, valami gyíkja volt, már nem is emlékszem a sok próbálkozás után. :)