2024, 12 19, 12:06:52

Szerző Téma: LG G2 - MIUI_V5 - MIUI6 - MIUI7 - Frissítve 2014.09.07.  (Megtekintve 124637 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
Re: Re: LG G2 - MIUI_V5 Android
« Reply #175 Dátum: 2014, 08 31, 22:07:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A téma elején, az updater script módosítás megvolt? Parancsokat kell kivenni belőle,pl a készülék típus ellenőrzést is...

a Tapatalk, a G2m, és a MIUI legyőzhetetlen pártos... izé hármas...

Nem azzal volt a baj, hibás ez a rohadt zip... :) Újra letöltöttem és szó nélkül telepíti... :)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: Re: LG G2 - MIUI_V5 Android
« Reply #176 Dátum: 2014, 08 31, 22:10:47 »
Nem azzal volt a baj, hibás ez a rohadt zip... :) Újra letöltöttem és szó nélkül telepíti... :)
Ennyi... :D

A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
Re: LG G2 - MIUI_V5 Android
« Reply #177 Dátum: 2014, 09 01, 12:05:03 »
V6 témák az angol fórumról.     
Nekem bejön...  ;)

Letöltöm a témát, ráteszem telóra, téma, alkalmaz, és kiírja hogy a szerver nem elérhető próbálja később....A téma nem a marketről származik kérem töltse le onnan. Tipp esetleg?

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #178 Dátum: 2014, 09 01, 12:14:56 »
Letöltöm a témát, ráteszem telóra, téma, alkalmaz, és kiírja hogy a szerver nem elérhető próbálja később....A téma nem a marketről származik kérem töltse le onnan. Tipp esetleg?
Nekem is néha kiírja első körben, de várok pár másodpercet, és engedélyezi.
Egyébként, a képek alatt ott a letöltő link, ha van MIUI-s reged, simán letöltöd onnan is. You are not allowed to view links. Register or Login...
Ha jól emlékszem, megy a telefonra is közvetlenül, ha a G2 a neten lóg.
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #179 Dátum: 2014, 09 01, 13:39:37 »
Nekem is néha kiírja első körben, de várok pár másodpercet, és engedélyezi.
Egyébként, a képek alatt ott a letöltő link, ha van MIUI-s reged, simán letöltöd onnan is. You are not allowed to view links. Register or Login...
Ha jól emlékszem, megy a telefonra is közvetlenül, ha a G2 a neten lóg.

Köszi akkor még próbálkozom. Van MIUI-s regem megnézem ott is. Őrület mennyi téma van.... elvagyok vele mint egy gyerek... :D

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #180 Dátum: 2014, 09 01, 14:03:50 »
Köszi akkor még próbálkozom. Van MIUI-s regem megnézem ott is. Őrület mennyi téma van.... elvagyok vele mint egy gyerek... :D
:D Ááááá, nincs sok... A V6 kapcsán már több százas nagyságrendről olvastam...
Egy kis segítség, ha unatkoznál: You are not allowed to view links. Register or Login  :D

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #181 Dátum: 2014, 09 01, 15:55:45 »
:D Ááááá, nincs sok... A V6 kapcsán már több százas nagyságrendről olvastam...
Egy kis segítség, ha unatkoznál: You are not allowed to view links. Register or Login  :D

Köszi! :)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #182 Dátum: 2014, 09 01, 17:38:11 »
Érdeklődöm ha fent van egy multi rom, és van frissítés, muszáj full wipe-al feltenni? Elegem van hogy mindig minden beállítást kezdhetek elölről.....

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #183 Dátum: 2014, 09 01, 18:13:59 »
Érdeklődöm ha fent van egy multi rom, és van frissítés, muszáj full wipe-al feltenni? Elegem van hogy mindig minden beállítást kezdhetek elölről.....
Nem. Mehet piszkosan is.
Wipe system, cash, dalvik. A data marad. A Philznél egyesével kell, mert az pucol mindent. Recoveryből mentésed legyen. Mikor szedted le a romot?
Volt egy hiba, amit ma délután javítottak ki.

Nem elérhető djsweetboy

• PFC Fan
  • PDA: LG G2 (D802)
  • PDA ROM: Cloudy 3.2 + Xceed Kernel BLD8
« Reply #184 Dátum: 2014, 09 01, 18:32:51 »
Üdv.
Azt szeretném kérdezni,hogy van e már teljesen működő miui,valamint,hogy megéri e lecserélni a gyári rendszert?

Küldve az Én LG G2-ről !!!

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #185 Dátum: 2014, 09 01, 18:44:20 »
Üdv.
Azt szeretném kérdezni,hogy van e már teljesen működő miui,valamint,hogy megéri e lecserélni a gyári rendszert?

Küldve az Én LG G2-ről !!!
Szia!
A MIUI az sosincs kész. :) Ez az egyik varázsa. A romok,amik vannak, alkalmasak a napi használhatra. Megéri-e? Én mit mondhatok...  Szerintem nézz körül,és döntsd el magad... ;)
Esetleg segítségedre lesz a téma indító...

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #186 Dátum: 2014, 09 01, 18:58:14 »
Nem. Mehet piszkosan is.
Wipe system, cash, dalvik. A data marad. A Philznél egyesével kell, mert az pucol mindent. Recoveryből mentésed legyen. Mikor szedted le a romot?
Volt egy hiba, amit ma délután javítottak ki.

Köszi. Egy órája szedtem le kb.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #187 Dátum: 2014, 09 02, 14:48:00 »
Aki egy kicsit beljebb merészkedne MIUI témában: You are not allowed to view links. Register or Login    You are not allowed to view links. Register or Login
Kiszuperált, módosított rom a hivatalos Mi3 fejlesztőcsapat egyik tagjától (ha jól értelmeztem) a G2-re.
Alapja a Ws008 által jegyzett, CM11 4.4.2 rom.
A IOS kinézetű, végletekig sima, lagmentes, alapból benne van a WSM Tools, a Mi Tools, és a Viper4.
Két kínai, és angol nyelv. Nem (olyan) jó magyarítva. A képernyőképek egy régebbi, majdnem az első kiadásról készültek...

Katt a képre a nagyobb méretért...  ;)

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login            You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login            You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login           You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login            You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Hajrá!  ;)

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #188 Dátum: 2014, 09 02, 15:32:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login nagyon jó hír!!!  :D
Végre itt van a kertek alatt, a stock KK alapra írt MIUI!!!

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #189 Dátum: 2014, 09 03, 08:13:05 »
Azért ide írok, mert MIUI van fent. Letöltöttem egy alkalmazást play-ből, ezután kaptam egy kínai üzenetet majd őrült módjára elkezdett össze-vissza ugrálni a képernyő, semmit nem lehetett vele kezdeni. Hosszan nyomtam a kikapcs gombot képernyő elsötétedett, ezután semmit nem lehet vele csinálni. Elvileg be van kapcsolva mert ha gépre dugom látom a telót, de kikapcsolni nem tudom, download mód sem megy mert a kijelzőn nem látni semmit!!!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #190 Dátum: 2014, 09 03, 08:26:37 »
Azért ide írok, mert MIUI van fent. Letöltöttem egy alkalmazást play-ből, ezután kaptam egy kínai üzenetet majd őrült módjára elkezdett össze-vissza ugrálni a képernyő, semmit nem lehetett vele kezdeni. Hosszan nyomtam a kikapcs gombot képernyő elsötétedett, ezután semmit nem lehet vele csinálni. Elvileg be van kapcsolva mert ha gépre dugom látom a telót, de kikapcsolni nem tudom, download mód sem megy mert a kijelzőn nem látni semmit!!!
Minden androidon, még a jéggé fagyotton is, ha 8-10mp ig nyomod a powert ki kell kapcsoljon. Ha kikapcsolt, próbálj a HardReset menübe / recoverybe lépni. Hangerő le + power a logóig, majd elengedni, és még 1x ugyanez a kombó.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #191 Dátum: 2014, 09 03, 08:32:48 »
A power+hang le, annak ki KELL! kapcsolnia a telefont! Addig nyomd, amíg el nem indul újra.

Kettő percig tartottam, semmit. Legalábbis a kijelzőn nem látszik semmi. Nem is rezgett, semmi reakció....

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #192 Dátum: 2014, 09 03, 08:51:12 »
Szia Perna!

Olvastam a 4. cikkedet, meg persze az előzőeket is. :)
Személy szerint köszönöm, nagyon hasznos dolgokat találtam benne.
Viszont két dolgot nem találok az ott említett dolgokból, ebben kérném a segítségedet.
1. A Zenelejátszón a Hangszínszabályzót nem tudom előhívni.
2. A téma szerkesztés. Önmagában a téma rész megvan, de az nincs ahol külön-külön lehet állítgatni a képernyőzárat, stb.-t

Annó S2, S3-on is használtam MIUI-t ott megvolt még... :D de itt nem találom...

Köszönöm előre is a választ.

U.i.: MIUI 4.8.29 verzió van fönt multi-s

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #193 Dátum: 2014, 09 03, 08:52:18 »
A pc látja a G2-t?

Igen.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #194 Dátum: 2014, 09 03, 09:01:39 »
Meg közben rakd töltőre, nehogy vmi a háttérben szipkázza!
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #195 Dátum: 2014, 09 03, 09:03:54 »
Szia Perna!

Olvastam a 4. cikkedet, meg persze az előzőeket is. :)
Személy szerint köszönöm, nagyon hasznos dolgokat találtam benne.
Viszont két dolgot nem találok az ott említett dolgokból, ebben kérném a segítségedet.
1. A Zenelejátszón a Hangszínszabályzót nem tudom előhívni.
2. A téma szerkesztés. Önmagában a téma rész megvan, de az nincs ahol külön-külön lehet állítgatni a képernyőzárat, stb.-t

Annó S2, S3-on is használtam MIUI-t ott megvolt még... :D de itt nem találom...

Köszönöm előre is a választ.

U.i.: MIUI 4.8.29 verzió van fönt multi-s

Szia!

Köszönöm!  ;) Mindannyian sokat tanulunk itt a fórumon...  :)
1. Amikor a témaindítóban lévő képekből, az utolsó előttit látod, kopp a képernyőre, fenti részen előbújik egy kis logo, balról a másodikat keressük...
2. Kezdőképernyő téma ikon kopp, nekem a 2. oszlop, kategóriák, lent sáv, téma szerkesztése. Amit módosítani akarsz, kopp, és gyí...  :D

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #196 Dátum: 2014, 09 03, 09:34:29 »
Szia!

Köszönöm!  ;) Mindannyian sokat tanulunk itt a fórumon...  :)
1. Amikor a témaindítóban lévő képekből, az utolsó előttit látod, kopp a képernyőre, fenti részen előbújik egy kis logo, balról a másodikat keressük...
2. Kezdőképernyő téma ikon kopp, nekem a 2. oszlop, kategóriák, lent sáv, téma szerkesztése. Amit módosítani akarsz, kopp, és gyí...  :D

Köszönöm szépen megvan :D :D

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #197 Dátum: 2014, 09 03, 09:58:05 »
Köszönöm szépen megvan :D :D
:ok: :taps:

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #198 Dátum: 2014, 09 03, 10:47:11 »
Tudnom kellene azt a programot. Felrakom én is, és megyünk lépésről lépésre. De, kb. 1 óra múlva, mert meló van. ADB-vel nem vagy haragban, remélem...?  ;)
Szuszakold addig a kombós, Lg logós, nem elengedős módszert... Engem már jó párszor kihúzott a csávából.

Ezt tettem fel:

Akksi fullon. Nem lehet hardveres probléma? Semmire nem reagál, illetve mikor nyomom a kettős kombinációt hallom hogy csinálja a képernyőképet! Tök sötét kijelző, néha enyhe háttérvilágítás mintha lenne amúgy semmi!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #199 Dátum: 2014, 09 03, 11:08:06 »
Ezt tettem fel:

Akksi fullon. Nem lehet hardveres probléma? Semmire nem reagál, illetve mikor nyomom a kettős kombinációt hallom hogy csinálja a képernyőképet! Tök sötét kijelző, néha enyhe háttérvilágítás mintha lenne amúgy semmi!
Nem emlékszel, az USB hibakeresés be van kapcsolva?