Üdv!
Nem rossz gép az N3, megérte a váltás, elégedett vagy? Pozitívum, negatívum?
Azért váltottam, mert azóta érdekelt, hogy milyen lehet a Flex, mióta megjelent. Egy ismerősét alkalmam volt megtapogatni, és szerelem lett első látásra. A hardver kb. olyan erős, mint az N2-é volt, jó munkát végeztek a szoftverrel, röccenést még hírből sem találtam sehol. A kijelző nekem nagyon tetszik, bár itt a képsűrűség kisebb, mint az N2-nél volt, cserébe nagyobb a kijelző.
Az én szemem már nem a legjobb, így én nem látom a kisebb képsűrűségből adódó hibákat, nagyítóm meg nincs.
A görbe kijelző érdekes hatású, kb. 2 óra használat után az N3-at domborúnak éreztem.
Az LG launcher-e nem rossz, de maradtam a jól bevált Next-nél, már évek óta használom. Az alkalmazások a szokásosak, nekem külön tetszenek a beállításokban a kis billenő kapcsolók, illetve a redőny is nagyon jó, hasznos a QSlide (alkalmazásokat lehet gyorsan onnan indítani).
Jópofa a QuickMemo, lehet firkálgatni vele, sajnos a samsung "jampitoll" nem működik vele.
Mások dicsérték a távvezérlő alkalmazást, de én a fizikai gombkora esküszöm, mert azt nem kell nézni, ezért is van egy Logitech univerzális távirányítóm. Mivel tanítható, azért az sem rossz.
Vettem hozzá egy quickwindow tokot is. You are not allowed to view links.
Register or
Login Mivel nem a saját launcher-t használom, ezért az ablakban az időjárás nem megy, az óra és a zenelejátszó viszont tökéletesen működik. Ami nagy pozitívum, hogy a lednek van elől lyuk, amit nagyon hiányoltam az N3 s-view tokjánál.
Ami nem tetszett, hogy a beállításokban mindig visszavált a füles kinézetről a régi fajta listásra, és még nem találtam meg, hogy ezt hol lehetne véglegesen beállítani, feltéve, hogy lehet.
Másik nem a telefon, hanem az LG sara, Mobile Support tool-lal lehetetlenség W8.1 64 bitesen-en letölteni az USB drivert. Két gépen is próbáltam, de sikertelenül. You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz aksi idő úgy tűnik, hogy nagyon jó lesz, az energiagazdálkodása is nagyon jónak tűnik, de abban a samsung is nagyon profi.
Nem bántam meg, mert ez a telefon egy nagyon kellemes eszköz, a 6" és környéke már régóta vonzott. Eddig ezt éreztem a maximumnak, amit még kényelmesnek tudok érezni, de ma már kicsit feljebb csúszott a mérethatár. Mivel soha nem zsebben hordom, így a nagyobb méret nem akadály. Amúgy tokban összehasonlítva a szélesség nagyjából egyforma, a hosszúság meg kb. 1 cm-rel több. Az érintő és fizikai gomb sem hiányzik már, a note-nál sem kedveltem különösebben a fizikai gombot, nekem elég lett volna egy érintő is.