2025, 01 11, 20:44:30

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262380 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Huba21

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: i SE 2020
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #250 Dátum: 2014, 08 12, 20:42:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem. Két napja vagyok G3 tulaj. Előtte G2-őt nyúztam, meg is van most is.
Független készülékek.
Amikor kihoztam a boltból a telót nem csináltam vele semmit, csak szépen "belaktam". Aztán eltünedeztek róla először a képek, aztán a hangok és amiket beállítottam dolgokat visszaálltak eredeti állapotra. Mérges lettem és úgy döntöttem teszek fel rá egy újabb szoftvert és persze előtte utána gyönyörűen lepucolom annak rendje-módja szerint. Hardoltam aztán megkerestem a legfrissebb gyári szoftvert download mód, elindítom a az Lg flashtool 2014-et. Hát felismeri a telefont csinál is egy ellenőrzést, aztán amikor a telefonra kéne neki másolni akkor azt mondja, hogy ennyi! Próbáljam meg még egyszer, és még egyszer és még egyszer aztán sikertelen művelettel befejezi.
A telót még tegnap sikerült root-olni, de a szoftverfrissítés nem akar összejönni. A mostani szoftver ami rajta van: V10b-216-30. Azt a 10f-et töltöttem le.  Kérek szépen valakit, hogy segítsen! Köszi előre is!

Nézd meg nem-e smart cleaning gyári app törölget, elöször nekem is az gyilkolta ki az alkalmazásaimat.  :)
Próbálj meg másik kdz-t felrakni.  You are not allowed to view links. Register or Login
SG S+ -> SG SII -> LG G3 -> i 5S -> i 7 -> i SE 2020

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
« Reply #251 Dátum: 2014, 08 12, 22:02:03 »
És tökkéleteske. :)  :ok: :taps: O->-
A rootolással volt egy kis bajom, mert már rég csináltam és elfelejtettem, de aztán telefonos segítség által sikerült.
Nincs meg véletlenül az eredeti neked? Találtam egy hibát benne... Nekem nem lehet háttérképet változtatni miután cseréltem... sajnos az eredetit nem találom... LGKeyguard és odex ezekre gondolok.

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
« Reply #252 Dátum: 2014, 08 13, 09:49:21 »
Nincs meg véletlenül az eredeti neked? Találtam egy hibát benne... Nekem nem lehet háttérképet változtatni miután cseréltem... sajnos az eredetit nem találom... LGKeyguard és odex ezekre gondolok.

Valóban nem enged hátteret módosítani, de az nem az időjárás effekt hibája hanem a Lockscreen settings-é.

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
« Reply #253 Dátum: 2014, 08 13, 10:01:45 »
Valóban nem enged hátteret módosítani, de az nem az időjárás effekt hibája hanem a Lockscreen settings-é.

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
« Reply #254 Dátum: 2014, 08 13, 10:39:45 »
Köszönöm szépen!!!

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
« Reply #255 Dátum: 2014, 08 13, 11:11:48 »
Köszönöm szépen!!!

:ok: nincs mit, jó lett?

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
« Reply #256 Dátum: 2014, 08 13, 12:06:34 »
:ok: nincs mit, jó lett?
Tökéletes, most már tudom előbb háttér beállít, majd csak utána cserélem ki a mokkoltra... Köszi még egyszer!

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #257 Dátum: 2014, 08 13, 22:28:28 »
Nézd meg nem-e smart cleaning gyári app törölget, elöször nekem is az gyilkolta ki az alkalmazásaimat.  :)
Próbálj meg másik kdz-t felrakni.  You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi! Tényleg a letöltött kdz volt a rossz! Sikerült végre! Köszi! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #258 Dátum: 2014, 08 14, 04:26:47 »
Nálam váltja a zárolt képernyőn a háttérképet, ha cseélem, igaz nem azonnal, hanem másnapra. Reggelre már azt tette be, amit tegnap kiválasztottam próbából. Sőt most kipróbáltam. Újraindítos és akkor már a kiválasztott háttérkép van fönt.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #259 Dátum: 2014, 08 14, 09:22:07 »
Nálam váltja a zárolt képernyőn a háttérképet, ha cseélem, igaz nem azonnal, hanem másnapra. Reggelre már azt tette be, amit tegnap kiválasztottam próbából. Sőt most kipróbáltam. Újraindítos és akkor már a kiválasztott háttérkép van fönt.
Akkor jo a reakcio ideje:-D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #260 Dátum: 2014, 08 14, 15:05:37 »
Jó Neked! Nekem nem teszi be! Bár flip cover tokkal használom, úgy hogy annyira nem fontos, de idegesít! Azt szeretem, ha minden rendben működik, úgy ahogy én akarom és nem úgy ahogy telefonnagysága akarja! :D
Egyébként csináltál vele valamit előtte, mod, vagy bármi, hogy működjön  rendesen?

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #261 Dátum: 2014, 08 14, 20:45:23 »
most jött frissítés a telomra /v10e/ kellemes meglepi root megmaradt :)xposed keretrendszert kellet csak újra rakni.
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #262 Dátum: 2014, 08 15, 09:11:13 »
Korábbi teloimon használtam a total commander és es file manager apk-kat.
Ide is felraktam, de a belső tárhelyről nem tudok egyikkel sem másolni a külső sd kártyára. Bejelentkeztem az LG chat-ra, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy "LG Electronics Magyarország Külön telepített fájlkezelővel sajnos ez nem lehetséges, casak a gyári fájlkezelővel, de azzal mindenféleképpen kellene működnie."
Létezik ilyen? Nektek sem müködik?

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #263 Dátum: 2014, 08 15, 10:02:19 »
Korábbi teloimon használtam a total commander és es file manager apk-kat.
Ide is felraktam, de a belső tárhelyről nem tudok egyikkel sem másolni a külső sd kártyára. Bejelentkeztem az LG chat-ra, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy "LG Electronics Magyarország Külön telepített fájlkezelővel sajnos ez nem lehetséges, casak a gyári fájlkezelővel, de azzal mindenféleképpen kellene működnie."
Létezik ilyen? Nektek sem müködik?
Saját fájlkezelővel nálam megy. Most próbáltam ki.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #264 Dátum: 2014, 08 15, 10:03:42 »
Jó Neked! Nekem nem teszi be! Bár flip cover tokkal használom, úgy hogy annyira nem fontos, de idegesít! Azt szeretem, ha minden rendben működik, úgy ahogy én akarom és nem úgy ahogy telefonnagysága akarja! :D
Egyébként csináltál vele valamit előtte, mod, vagy bármi, hogy működjön  rendesen?
Ami nem gyári, az a root, az időjárás progi kicserélése és a 13 db képernyőzár effekt került még bele. Mást nem csináltam.

Nem elérhető andreas49

« Reply #265 Dátum: 2014, 08 15, 12:17:57 »
Saját fájlkezelővel nálam megy. Most próbáltam ki.
Az LG G3 saját fájlkezelőjével nálam is megy, de a TC vagy az ES sokkal kezelhetőbb, több funkciót is tartalmaz és évek óta ezt szoktam meg. Mindkettő tud +ban felhőbe menteni, onnan letölteni és még sok egyebet.
Az S2-vel is ezeket használtam. Lehet, hogy esetleg root alatt müködnek?

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #266 Dátum: 2014, 08 15, 15:12:57 »
Ami nem gyári, az a root, az időjárás progi kicserélése és a 13 db képernyőzár effekt került még bele. Mást nem csináltam.
Pontosan ennyit csináltam én is. Még van Xposed ami nem gyári. Egyébként minden eredeti nekem is. Nem tudom akkor miért nem cseréli.  :shock:

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #267 Dátum: 2014, 08 15, 16:23:34 »
Az LG G3 saját fájlkezelőjével nálam is megy, de a TC vagy az ES sokkal kezelhetőbb, több funkciót is tartalmaz és évek óta ezt szoktam meg. Mindkettő tud +ban felhőbe menteni, onnan letölteni és még sok egyebet.
Az S2-vel is ezeket használtam. Lehet, hogy esetleg root alatt müködnek?
Ez a google műve. Kit kat alatt tiltja a külső alkalmazások sd-re írását.
Root majd play áruházból sd fix. Alkalmazod, telefont újra indítod és kész.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mi a Manó?!

• PDA: Galaxy S5 G900F
« Reply #268 Dátum: 2014, 08 15, 21:25:29 »
Sziasztok!

Egy kis Help-re lenne szükségem. Tudnátok javasolni olyan boltot vagy Webshop-ot, ahonnan biztonságban lehet vásárolni új független G3-at? 32Gb-os előnyben!
Nézegettem a mall.hu oldalát, ott elég kedvezőek az árak és az arany színű 32Gb-os akciós is (bár jobb szeretnék feketét), de egy kicsit zavaros, mert ha rákattintok, akkor ott már csak 16Gb-os adatot írnak hozzá és 2Gb Ram-ot...! Nem ismerem ezt az oldalt és egy kicsit félek ekkora összeget kifizetni ismeretlen helyre...

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #269 Dátum: 2014, 08 16, 07:45:36 »
Sziasztok!

Egy kis Help-re lenne szükségem. Tudnátok javasolni olyan boltot vagy Webshop-ot, ahonnan biztonságban lehet vásárolni új független G3-at? 32Gb-os előnyben!
Nézegettem a mall.hu oldalát, ott elég kedvezőek az árak és az arany színű 32Gb-os akciós is (bár jobb szeretnék feketét), de egy kicsit zavaros, mert ha rákattintok, akkor ott már csak 16Gb-os adatot írnak hozzá és 2Gb Ram-ot...! Nem ismerem ezt az oldalt és egy kicsit félek ekkora összeget kifizetni ismeretlen helyre...
Én a partnero gsm-től vettem, igaz nem gyári garis, de rá kell kérdezni, hogy van-e neki gyári garanciás 32 gigás.

Nem elérhető andreas49

« Reply #270 Dátum: 2014, 08 16, 09:02:24 »
Én a partnero gsm-től vettem, igaz nem gyári garis, de rá kell kérdezni, hogy van-e neki gyári garanciás 32 gigás.
Szintén ott vettem a héten 32gb-ost, nem gyári garis, de lehet azt is kérni.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #271 Dátum: 2014, 08 16, 15:45:54 »
Ha,,,,, épp az elöbb frissitett a G3 v10h ra  :taps: :taps: :taps:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #272 Dátum: 2014, 08 16, 18:42:20 »
Köszönöm.
Tetszenek az áraik és hogy Magyar kereskedő és nem egy külföldi Webshop, hanem Budapesti üzlet!
Mi a különbség a gyári és kereskedői garancia között és miben különböznek ezek az új készülékek egy márkakereskedésben vásárolható új készüléktől, hogy ennyivel olcsóbbak?
Bocs a bugyuta kérdésekért, de sajnos már egyszer befürödtem egy "Clone" készülékkel, bár azt kéz alól vettem, de azóta nagyon bizalmatlan vagyok...!

Nem elérhető Katsu

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura / IGO 8
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S2
  • PDA ROM: NEAT rom LSN 4.6
« Reply #273 Dátum: 2014, 08 16, 19:00:33 »
Köszönöm.
Tetszenek az áraik és hogy Magyar kereskedő és nem egy külföldi Webshop, hanem Budapesti üzlet!
Mi a különbség a gyári és kereskedői garancia között és miben különböznek ezek az új készülékek egy márkakereskedésben vásárolható új készüléktől, hogy ennyivel olcsóbbak?
Bocs a bugyuta kérdésekért, de sajnos már egyszer befürödtem egy "Clone" készülékkel, bár azt kéz alól vettem, de azóta nagyon bizalmatlan vagyok...!

Szia,

Ezek a gsm boltok általában Ázsiából szerzik be a készülékeket, és nincs rajta 27%-os áfa. Mindenképpen kérdezz rá vásárlás előtt, hogy EU-ba szánt telefon-e, amit értékesíteni akar. Mivel, ha nem, akkor szoftver frissítésnél eltűnhet a magyar nyelv és egyéb nyalánkságok. A bolti garancia másik hátránya a garanciális ügyintézés. Mivel kiküldik a készülékedet jobb esetben, ami sok idő is lehet. Rosszabb esetben a gsm boltot már meg sem találod. Így nem tudod a garanciát érvényesíteni. A partnerogsm már régóta a piacon van, bár maga a bolt nem bizalom gerjesztő belülről, de az eladó srác segítőkész, és előtted bontja ki a dobozt. Plusz ki is próbálja neked a készüléket, hogy ne látatlanba vidd el. Bármelyik bolt mellett is döntesz, előtte írd be a google-ba a nevét, és ha több pozitívat írnak, mint rosszat, akkor szerintem nem lesz gond. Persze kivételek mindenhol lehetnek. És a gsm boltot csak akkor ajánlom, ha talpra esett vagy és nem teheted meg, hogy szolgáltatótól vagy egyéb helyen gyári garanciával vásárolj.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni a döntésedben. :)

Üdv: Katsu

Nem elérhető Mi a Manó?!

« Reply #274 Dátum: 2014, 08 16, 20:28:04 »
Szia,

Ezek a gsm boltok általában Ázsiából szerzik be a készülékeket, és nincs rajta 27%-os áfa. Mindenképpen kérdezz rá vásárlás előtt, hogy EU-ba szánt telefon-e, amit értékesíteni akar. Mivel, ha nem, akkor szoftver frissítésnél eltűnhet a magyar nyelv és egyéb nyalánkságok. A bolti garancia másik hátránya a garanciális ügyintézés. Mivel kiküldik a készülékedet jobb esetben, ami sok idő is lehet. Rosszabb esetben a gsm boltot már meg sem találod. Így nem tudod a garanciát érvényesíteni. A partnerogsm már régóta a piacon van, bár maga a bolt nem bizalom gerjesztő belülről, de az eladó srác segítőkész, és előtted bontja ki a dobozt. Plusz ki is próbálja neked a készüléket, hogy ne látatlanba vidd el. Bármelyik bolt mellett is döntesz, előtte írd be a google-ba a nevét, és ha több pozitívat írnak, mint rosszat, akkor szerintem nem lesz gond. Persze kivételek mindenhol lehetnek. És a gsm boltot csak akkor ajánlom, ha talpra esett vagy és nem teheted meg, hogy szolgáltatótól vagy egyéb helyen gyári garanciával vásárolj.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni a döntésedben. :)

Üdv: Katsu
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
Miben különbözik még a magyar nyelven és a macerás garancia érvényesítésen kívül egy Ázsiai piacra szánt mobil egy Európai/magyar piacostól? Olvastam az oldalukon olyan hszt., hogy ..."A G900H modellben nincsen magyar LTE"... Ez előfordulhat más készüléknél is, mint Pl. egy G3-nál vagy S5-nél is?
Lehet, hogy nem is annyira éri meg az a ~30-40e forint spórolás...?!
Magyarán ha tőlük veszek okostelefont, akkor az előfordulhat, hogy az Magyarországon nem is annyira okos?! :o