2025, 01 11, 17:58:56

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262369 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető janika.25

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2014, 08 25, 15:03:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
vigyázzatok a házra,és figyeljétek. :(

törnek az LG G3 okostelefonok

NA faja... enyém berepedt pont ugyan ott, de még annyira hajszál hogy nem viszem vissza kiröhögnének szerintem...

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
« Reply #301 Dátum: 2014, 08 25, 16:16:19 »
Szerintem ez a teló nem gyári független, hanem függetlenített.

Szia. Írtam arckönyvön. :D Majd ha lesz időd jelezgess már. :D  :taps: :D ;)
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ákos75

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: LG G4 / GT-P5100
  • PDA ROM: Stock 5.1 /Stock 4.1.2
« Reply #302 Dátum: 2014, 08 25, 21:05:06 »
Sziasztok!

Friss G3-as tulaj vagyok, gondoltam beköszönök a fórumra.
Sensaton-nal kezdtem. /ÜDV Tarsy/ SIII folytattam most G3  van.
egyelőre nagyon tetszik! Szergény SIII-nak már minden baja volt.
Nem bántam meg hogy G3-at választottam és nem S5.
Csak ajánlani tudom ha valaki készülék cserén gondolkodik, nagyon jó!
A Szervizt nem tudom milyen, ami szerintem legalább olyan fontos mint maga a gép, bízok benne hasonló mentalitással rendelkeznek mint Samsung-ék.

Rögtön lenne is kérdésem...
Honnan tudom meg hogy gyári független a készülék?
Nekem SW: V10h-Eur-XX
Ez mit jelent?

JA és tényleg nagyon jó lenne egy FAQ!
HA tudok benne segíteni szívesen bár a tudásom nincs meg hozzá!

Üdvözletem.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #303 Dátum: 2014, 08 26, 07:10:09 »

Sziasztok!

Friss G3-as tulaj vagyok, gondoltam beköszönök a fórumra.
Sensaton-nal kezdtem. /ÜDV Tarsy/ SIII folytattam most G3  van.
egyelőre nagyon tetszik! Szergény SIII-nak már minden baja volt.
Nem bántam meg hogy G3-at választottam és nem S5.
Csak ajánlani tudom ha valaki készülék cserén gondolkodik, nagyon jó!
A Szervizt nem tudom milyen, ami szerintem legalább olyan fontos mint maga a gép, bízok benne hasonló mentalitással rendelkeznek mint Samsung-ék.

Rögtön lenne is kérdésem...
Honnan tudom meg hogy gyári független a készülék?
Nekem SW: V10h-Eur-XX
Ez mit jelent?

JA és tényleg nagyon jó lenne egy FAQ!
HA tudok benne segíteni szívesen bár a tudásom nincs meg hozzá!

Üdvözletem.

Hello!  Gratula a telefonhoz,  jól választottál. En vittem már a G2t szervizbe, jofejek voltak. :)

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #304 Dátum: 2014, 08 29, 17:39:15 »
Visszavittem a telekomhoz és visszaadták a pénzt. Első és utolsó LG telefonom volt...

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #305 Dátum: 2014, 08 29, 18:30:36 »
Visszavittem a telekomhoz és visszaadták a pénzt. Első és utolsó LG telefonom volt...

Mi váltotta ki ezt a cserét, mert én legalábbis nem találtam 2-3 oldalt visszaolvasva előzményt.
Nekem több, mint 3 évig Samsung S2-öm volt és nehezen váltam meg tőle, de ma már nem bánon.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #306 Dátum: 2014, 08 30, 07:02:04 »

Ne általánosíts! Jó ez a teló, csak te pont kifogtad.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #307 Dátum: 2014, 08 30, 07:04:29 »
Mi váltotta ki ezt a cserét, mert én legalábbis nem találtam 2-3 oldalt visszaolvasva előzményt.
Nekem több, mint 3 évig Samsung S2-öm volt és nehezen váltam meg tőle, de ma már nem bánon.
"Reggelre megint kikapcsolt a telefon és el is aludtam."  Ez volt a gond.
Nem tudom, de nekem még sosem kapcsolt ki. A szolgáltatósokkal van általában a gond inkább, mint a független telefonokkal szerintem.

Nem elérhető andreas49

« Reply #308 Dátum: 2014, 08 30, 13:57:54 »
Hali,
Vajon mitől függ, hogy mennyi az AnTuTu szerinti teszteredmény?
Pár napja csináltam tesztet az AnTuTu v4.x verzióval és számomra meglepő eredményt adott.

Ma, a közben verziót váltó AnTuTu-val készítettem újabb tesztet, ahol már a többi telóhoz képest romlott, de a saját korábbi méréséhez javult az eredmény.

A telon a rendszer nem változott (v10i-SEA), rootolt.
Jó lenne, ha más is tudna eredményt adni, hogy legyen összehasonlítási alap.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #309 Dátum: 2014, 08 30, 14:27:22 »
Hali,
Vajon mitől függ, hogy mennyi az AnTuTu szerinti teszteredmény?
Pár napja csináltam tesztet az AnTuTu v4.x verzióval és számomra meglepő eredményt adott.

Ma, a közben verziót váltó AnTuTu-val készítettem újabb tesztet, ahol már a többi telóhoz képest romlott, de a saját korábbi méréséhez javult az eredmény.

A telon a rendszer nem változott (v10i-SEA), rootolt.
Jó lenne, ha más is tudna eredményt adni, hogy legyen összehasonlítási alap.
Hali!

Az antutu teszt eredmény a vastól és az azon lévő rendszertől, terheltségétől függ. 4.4.2 KitKat és afeletti rendszereken ezeknek a valós értéke = egy nagy 0-val. Semmilyen valóság alapja nincs, sem a telefon működését, erejét, optimalizálását, se semmit nem ad vissza hitelesen. Sem a gyártók nem tudnak már csalni,és nem a sokak által hitt valós képet kapod vissza.
Rengetegen azért / addig romolnak hogy minél nagyobb antutu értéket érjenek el. Ez nem más mint placebo, a valós "értéket" a kezedben daily use (napi használat) kapod vissza. Ezeket ne használd semmire, főleg ne határozza meg a telefon érdemi használatát, mert hidd el, semmit sem érnek. Egy körülbelüli képet kapsz, hogy pl. egy középkategóriás telefoné 10-12.000, a Tied ennyi, slussz. Ennek nagy értelme ezen kívül egyáltalán nincs...  ;)

Lehet más adni fog egy nagyobb értéket, de jobban akad az övé és messze nem olyan fürge a kütyüje mint a Tied. Vagy éppen fordítva...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZORDOKIN

« Reply #310 Dátum: 2014, 08 30, 14:42:28 »
Ne általánosíts! Jó ez a teló, csak te pont kifogtad.
:D :D :D :D
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZORDOKIN

« Reply #311 Dátum: 2014, 08 30, 14:57:30 »
Sziasztok. Ki tudja milyen audio chip (S3-S4 Wollson dac) van a készülékben? Vagy esetleg egy link ami megkímélne a kereséstől? :D Megköszönném. Üdv

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #312 Dátum: 2014, 08 30, 19:29:02 »
Sziasztok. Ki tudja milyen audio chip (S3-S4 Wollson dac) van a készülékben? Vagy esetleg egy link ami megkímélne a kereséstől? :D Megköszönném. Üdv
Szerintem Wcd9320 úgyhogy királyság van. :)

Nem elérhető ZORDOKIN

« Reply #313 Dátum: 2014, 08 30, 21:29:09 »
Szerintem Wcd9320 úgyhogy királyság van. :)

:taps: :taps: :ok: :ok: :p :p ;) ;)

Nem elérhető szabochris

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #314 Dátum: 2014, 09 03, 17:58:58 »
Egy kérdés!
Beadtam a telóm szervizbe  08.19-én mert egy egész oszlopnyi pixelhiba jelent meg rajta.
A mainapig nem hivtak hogy kész lenne.
Bementem a Tré mobilhoz azt mondta a szervizes csávó hogy az LG szervizébe van valszeg kijelzőre várnak.
Van valami max idő ami után reklamálhatok a Tré-s k*csögöknek???!?!?! Több mint 2 hete várok arra a rohadt telefonra!!!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #315 Dátum: 2014, 09 03, 18:26:01 »
Egy kérdés!
Beadtam a telóm szervizbe  08.19-én mert egy egész oszlopnyi pixelhiba jelent meg rajta.
Bementem a Tré mobilhoz azt mondta a szervizes csávó hogy az LG szervizébe van valszeg kijelzőre várnak.
Van valami max idő ami után reklamálhatok a Tré-s k*csögöknek???!?!?! Több mint 2 hete várok arra a rohadt telefonra!!!
Az indulhat érthető, a kancsó és hasonló jelzők nem.

Nyilván ott is emberek dolgoznak, nem azért ülnek ott hogy célirányosan a vevőt bosszantsák. Ha az LG-nél van, ők a hunyók, náluk érdeklődj. A Tés ember ugyanúgy a munkaidejét tölti mint Te meg én.

Ugyanakkor teljesen megértelek, jó eséllyel én is az asztalt verném, de légy türelmes. Max idő ha jól tudom nincs, csak ha X napon túlra esik a javítás, kötelesek tájékoztatni miért, és mikor várható a kézhez vétel. Magyarul a törvény sajnos nem velünk, vásárlókkal van.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #316 Dátum: 2014, 09 04, 21:16:27 »
Megjelent az uj Chrome  :D

Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #317 Dátum: 2014, 09 05, 06:49:05 »
Egy kérdés!
Miért a szolgáltatóhoz viszed vissza a telefont, miért nem egyből az LG szervizbe. Így veszítesz egy csomó időt. Mire elküldik, mire visszaküldik a Tréhez, stb.

Nem elérhető szabochris

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #318 Dátum: 2014, 09 06, 14:42:27 »
Talán azért,mert nem mindenki a nagy Budapesten lakik, és 70 km-es körzetben nincs errefelé LG szervyíz??!?!?!?!

Miért a szolgáltatóhoz viszed vissza a telefont, miért nem egyből az LG szervizbe. Így veszítesz egy csomó időt. Mire elküldik, mire visszaküldik a Tréhez, stb.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #319 Dátum: 2014, 09 06, 14:44:47 »
Talán azért,mert nem mindenki a nagy Budapesten lakik, és 70 km-es körzetben nincs errefelé LG szervyíz??!?!?!?!
Még mindig semmi?

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #320 Dátum: 2014, 09 07, 11:03:50 »
Jólvan jólvan, be ne kapjál! Nem abban a hangsúlyban írtam, amire gondoltál. Csak kérdeztem. A válaszban meg igazad van, tényleg Pestben gondolkodtam.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #321 Dátum: 2014, 09 08, 15:41:09 »
sziasztok,volt már nálam,2 hétig,még megjelenéskor,akartam is,de nagyon,de akkor még nemigazán gyözött,meg,akadt biza sok helyen,melegedett,stb,igy s5 öt vettem,semmi bajom vele,legjobb telom idáig,de g3 ra fáj a szivem,javultak ezek frissitésekkel?csak azért kérdem,mert cserélhetném s5-öt g3-ra,de az a kb 2 hét nem gyözött meg,szoval véleméy?tudom hülye helyen kérdem,mert ezt használjátok,de most komolyan?

Nem elérhető Huba21

• PFC Fan
  • PDA: i SE 2020
« Reply #322 Dátum: 2014, 09 08, 17:17:52 »
sziasztok,volt már nálam,2 hétig,még megjelenéskor,akartam is,de nagyon,de akkor még nemigazán gyözött,meg,akadt biza sok helyen,melegedett,stb,igy s5 öt vettem,semmi bajom vele,legjobb telom idáig,de g3 ra fáj a szivem,javultak ezek frissitésekkel?csak azért kérdem,mert cserélhetném s5-öt g3-ra,de az a kb 2 hét nem gyözött meg,szoval véleméy?tudom hülye helyen kérdem,mert ezt használjátok,de most komolyan?

Hali. eleinte nekem is voltak laggolások menübe lépés után lapozáskor de most, hogy frissült a gyári T-és rom v10c-re, teljesen eltűnt a laggolás mindenhol. ;)
A melegedés meg szerintem olyan dolog, hogy ha nyúzod vagy combosabb játékkal játszol huzamosabb ideig mindegyik melegszik, de mondjuk a laptop is csak telóknál jobban érezhető mivel a kezünkben van és egyre vékonyabbak. :) Azt nem mondom, hogy mindenképp cseréld az S5-öt mert az is jó kis gép de az tény, hogy mostanság szerintem az LG jobbat villant. Saját vélemény, én is Samus voltam. ;)
SG S+ -> SG SII -> LG G3 -> i 5S -> i 7 -> i SE 2020

Nem elérhető andreas49

« Reply #323 Dátum: 2014, 09 08, 18:09:52 »
Hali,
Ha jól tudom a korábbi bejegyzésedből, akkor 2GB/16Gb-s készülék volt nálad.
Azt nem ismerem, de közel 1 havi használat után mondhatom, hogy a 3GB/32GB-s konfigurációt nehéz kizökkenteni. Azt is csak akkor, ha a program 1 kissé elavult. (nálam ilyen a droidstat) Ez alatt az 1 hónap alatt sokat használtam a navigációt - több félét, mobil office-t, szótárakat, több fajta böngészőt, fájlkezelőt. Játékot nem használok. Root-olni lehet, de romok nincsenek (1 kivétel).
Zene és videó lejátszás messze a legjobb szerintem. Nova-val használom, ja és független 10 I verza-
Fényképezőgép majdnem tökéletes, kameránál van kisebb problémám, de ez remélem megoldodik.
Röviden, ennyi. El lehet felejteni a Samsung h***-ket

Nem elérhető andreas49

« Reply #324 Dátum: 2014, 09 08, 18:13:36 »
Hali,
Nem tudom, hogy járt-e már valaki úgy, hogy a kamerával készített videó a PC-re átmásolva és lejátszva fordított állásban jelent meg (fejtetőre állítva). A nyaraláson készíitett felvételeim legalább fele ilyen lett. Ez úgy történhetett, hogy a felvételnél nem figyeltem, hogy a telefon vizszintes állításánál az 'LG' logo legyen jobb oldalon. Az S2-nél nem volt ilyen problémám.
Ismer valaki olyan programot, amivel vissza tudom fordítani a helyes állásba?
Másik ilyen kelllemetlen tapasztalatom, hogy a zoom-olás kissé életlenítti a felvételt.
Kellemes tapasztalt, hogy rossz fényviszonyok mellett is gyönyörű képeket és videót lehet készíteni.